Een moment geduld aub.
Home / Agu bril Stark HD
Agu bril Stark HD

Agu bril Stark HD


Maak uw keuze:
Merk:
Agu
Kleur:
fluor geel, Wit
Uw prijs incl. BTW
vanaf  € 54,99
Aantal

Agu bril Stark HD

Met zijn neutrale, maar sportieve voorkomen kom je met de MEDINA HD bij elke rit in stijl voor de dag. Deze lichtgewicht sportbril is voorzien van UV400 lenzen met HD technologie voor een verhoogd contrast en een helder zicht. De anti-fog behandeling maakt dat het beslaan van de bril verleden tijd is. Het half open frame is net als alle andere brilmonturen van AGU gemaakt van Grilamid TR90, een vrijwel onbreekbaar, hoogwaardig materiaal dat bij elke kwaliteitssportbril wordt toegepast.

De STARK HD Black is het topmodel uit de brillencollectie van AGU. De strak gesneden contouren en de opengewerkte pootjes zijn op maat van de fanatieke sportfietser die er niet alleen snel wil uitzien maar ook snel wil zijn.

De STARK HD heeft een half open montuur dat net als alle andere brilmonturen van AGU gemaakt is van Grilamid TR90, een vrijwel onbreekbaar, hoogwaardig materiaal dat bij elke kwaliteitssportbril wordt toegepast. De bril biedt een scherp en duidelijk zicht dankzij de UV400 HD lenzen met HD technologie. De anti-fog behandeling maakt dat het beslaan van de bril verleden tijd is, en een hydrofobe coating zorgt ervoor dat druppels geen vat krijgen op de lenzen. Ook de drie ventilatieopeningen links en rechts helpen mee aan een constant helder zicht. Een verstelbaar anti-allergeen neusstukje zorgt voor een pasvorm op maat.

De STARK HD wordt geleverd inclusief opbergzakje en twee sets extra lenzen.

Productdetails

 • Materiaal: Grilamid TR90
 • UV400 HD Lens Technology; Verscherpt en verduidelijkt het zicht
 • Hydrofobic lenzen
 • Neusvleugels instelbaar en anti-allergeen
 • Inclusief 2 sets extra lenzen
 • Lenzen voorzien van ventilatie
 • Inclusief opbergzakje
 

Binnenlandse verzending

Orders boven de € 50,- worden binnen Nederland gratis verzonden

Wat de artikelen in uw winkelwagen betreft, kunt u uit de volgende verzendmogelijkheden binnen Nederland kiezen:

 • Afhalen (Westkanaalweg 10e, 2461 EC Ter Aar, Nederland) => Kosteloos
 • Track en Trace verzenden via POSTNL 1 á 2 werkdagen => € 6,95*
 • Aangetekend verzenden via TNT Express => € 8,60 (tot € 500,- verzekerd) 

Internationale verzending

Bestelling verzenden wij wereldwijd. De kosten hiervoor hangt af van de bestemming en het gewicht. Voor uitgebreide informatie kunt u kijken op de website van PostNL.

Aangetekend
-EUR 1 => € 21,65*
-EUR 2 => € 26,65*
-EUR 3 => € 27,95*
-WERELD => € 35,95*

*Bovenstaande bedragen zijn voor pakketten tot 5kg. Het kan voorkomen dat de door u bestelde goederen lichter zijn dan 5kg of op een goedkopere wijze verzonden kunnen worden. Mocht dit het geval zijn zullen wij eerst contact met u opnemen. Na een akkoord storten wij het teveel betaalde bedrag terug op uw rekening.

Retour informatie

U kunt artikelen binnen 14 dagen retourneren. De 14 dagen worden gerekend vanaf de dag van aflevering, tenzij er bij de aanbieding van het artikel iets anders staat vermeld. Ongebruikte, ongewenste artikelen zullen met aftrek van verzendkosten aan de klant vergoed worden.
Let u op het volgende bij het terugsturen van uw gekochte artikel:

 • Stuur het artikel altijd in de originele verpakking terug
 • Kaartjes en labels mogen niet verwijderd worden
 • Wij kunnen artikelen die gedragen, gebruikt of beschadigd zijn, of op een andere manier niet aan onze richtlijnen voldoen, niet als retourzending accepteren
 • Voeg altijd de retourbon toe, met de daarop ingevulde reden van retour

Mocht aan bovengenoemde voorwaarden niet zijn voldaan is uw aankoop een feit, zullen wij het bedrag niet crediteren en terugbetalen en de goederen aan u retourneren. Uitgebreide informatie over het retourneren kunt u vinden in onze retourbon. Deze krijgt u ook bij uw bestelling meegeleverd.