Een moment geduld aub.
Home / Odlo 2nd layer W Omnius
Odlo 2nd layer W Omnius
Odlo 2nd layer W Omnius
Odlo 2nd layer W Omnius

Odlo 2nd layer W Omnius


Maak uw keuze:
Maat:
L, M, XL
Merk:
Odlo
Kleur:
blauw, zeegroen
Geslacht:
Vrouwen
Uw prijs incl. BTW
vanaf  € 60,00
Aantal

Odlo 2nd layer W Omnius

Ontwikkeld om hardlopers in alle omstandigheden te voorzien van een combinatie van warmte bij koele temperaturen en regulerend vochtbeheer. De Ominus middenlaag is voor vrouwen in echte wintertraining essentieel.

De technische middenlaag is gemaakt van een zachte, licht rekbare stof en biedt uitstekende vochtafvoer en korte droogtijden dankzij de geavanceerde body-mapped constructie. De mesh-inzetstukken in de belangrijkste zones zorgen voor extra stretch en ventilatie zonder afbreuk te doen aan de juiste lichaamstemperatuur. Lichtgewicht, nauwsluitend en uiterst comfortabel, dit hardloopshirt heeft discrete reflecterende details om uw zichtbaarheid op de weg te optimaliseren bij weinig licht.

Je draagt dit shirt als een middenlaag of als buitenste laag. De Oldo Omnius levert die perfecte mix van warmte en ademend vermogen waarnaar je op zoek bent.

 

Binnenlandse verzending

Orders boven de € 50,- worden binnen Nederland gratis verzonden

Wat de artikelen in uw winkelwagen betreft, kunt u uit de volgende verzendmogelijkheden binnen Nederland kiezen:

  • Afhalen (Westkanaalweg 10e, 2461 EC Ter Aar, Nederland) => Kosteloos
  • Track en Trace verzenden via POSTNL 1 á 2 werkdagen => € 6,95*
  • Aangetekend verzenden via TNT Express => € 8,60 (tot € 500,- verzekerd) 

Internationale verzending

Bestelling verzenden wij wereldwijd. De kosten hiervoor hangt af van de bestemming en het gewicht. Voor uitgebreide informatie kunt u kijken op de website van PostNL.

Aangetekend
-EUR 1 => € 21,65*
-EUR 2 => € 26,65*
-EUR 3 => € 27,95*
-WERELD => € 35,95*

*Bovenstaande bedragen zijn voor pakketten tot 5kg. Het kan voorkomen dat de door u bestelde goederen lichter zijn dan 5kg of op een goedkopere wijze verzonden kunnen worden. Mocht dit het geval zijn zullen wij eerst contact met u opnemen. Na een akkoord storten wij het teveel betaalde bedrag terug op uw rekening.

Retour informatie

U kunt artikelen binnen 14 dagen retourneren. De 14 dagen worden gerekend vanaf de dag van aflevering, tenzij er bij de aanbieding van het artikel iets anders staat vermeld. Ongebruikte, ongewenste artikelen zullen met aftrek van verzendkosten aan de klant vergoed worden.
Let u op het volgende bij het terugsturen van uw gekochte artikel:

  • Stuur het artikel altijd in de originele verpakking terug
  • Kaartjes en labels mogen niet verwijderd worden
  • Wij kunnen artikelen die gedragen, gebruikt of beschadigd zijn, of op een andere manier niet aan onze richtlijnen voldoen, niet als retourzending accepteren
  • Voeg altijd de retourbon toe, met de daarop ingevulde reden van retour

Mocht aan bovengenoemde voorwaarden niet zijn voldaan is uw aankoop een feit, zullen wij het bedrag niet crediteren en terugbetalen en de goederen aan u retourneren. Uitgebreide informatie over het retourneren kunt u vinden in onze retourbon. Deze krijgt u ook bij uw bestelling meegeleverd.