Een moment geduld aub.
Home / Craft fietsshirt M puncheur
Vind jou favoriete fietsshirt bij Jan van der Hoorn schaatssport
Craft fietsshirt M puncheur
Craft fietsshirt M puncheur
Craft fietsshirt M puncheur

Craft fietsshirt M puncheur


Maak uw keuze:
Maat:
L, M
Merk:
Craft
Kleur:
Rood
Geslacht:
Mannen
Uw prijs incl. BTW
vanaf  € 72,00
Aantal

Craft fietsshirt M puncheur

Bent u een toegewijde fietser die een aantal dagen per week traint? Onze Puncheur collectie, met verfijnde design en technische weefsels, is ontwikkeld voor toegewijde rijders als jij. Puncheur Jersey biedt toegang tot efficiënte vochttransport en dankzij zijn Mesh Superlight panelen krijg je extra ventilatie die een uitstekende lichaamstemperatuur regulering verzorgen, zelfs tijdens intense ritten in warme omstandigheden. Wordt geleverd met siliconen print op de achterkant onderzijde dat het shirt op zijn plaats houdt, vier achterzakken (één met rits), en reflecterende details. Een fiets jersey voor de serieuze fietser.
 

Binnenlandse verzending

Orders boven de € 50,- worden binnen Nederland gratis verzonden

Wat de artikelen in uw winkelwagen betreft, kunt u uit de volgende verzendmogelijkheden binnen Nederland kiezen:

  • Afhalen (Westkanaalweg 10e, 2461 EC Ter Aar, Nederland) => Kosteloos
  • Track en Trace verzenden via POSTNL 1 á 2 werkdagen => € 6,95*
  • Aangetekend verzenden via TNT Express => € 8,60 (tot € 500,- verzekerd) 

Internationale verzending

Bestelling verzenden wij wereldwijd. De kosten hiervoor hangt af van de bestemming en het gewicht. Voor uitgebreide informatie kunt u kijken op de website van PostNL.

Aangetekend
-EUR 1 => € 21,65*
-EUR 2 => € 26,65*
-EUR 3 => € 27,95*
-WERELD => € 35,95*

*Bovenstaande bedragen zijn voor pakketten tot 5kg. Het kan voorkomen dat de door u bestelde goederen lichter zijn dan 5kg of op een goedkopere wijze verzonden kunnen worden. Mocht dit het geval zijn zullen wij eerst contact met u opnemen. Na een akkoord storten wij het teveel betaalde bedrag terug op uw rekening.

Retour informatie

U kunt artikelen binnen 14 dagen retourneren. De 14 dagen worden gerekend vanaf de dag van aflevering, tenzij er bij de aanbieding van het artikel iets anders staat vermeld. Ongebruikte, ongewenste artikelen zullen met aftrek van verzendkosten aan de klant vergoed worden.
Let u op het volgende bij het terugsturen van uw gekochte artikel:

  • Stuur het artikel altijd in de originele verpakking terug
  • Kaartjes en labels mogen niet verwijderd worden
  • Wij kunnen artikelen die gedragen, gebruikt of beschadigd zijn, of op een andere manier niet aan onze richtlijnen voldoen, niet als retourzending accepteren
  • Voeg altijd de retourbon toe, met de daarop ingevulde reden van retour

Mocht aan bovengenoemde voorwaarden niet zijn voldaan is uw aankoop een feit, zullen wij het bedrag niet crediteren en terugbetalen en de goederen aan u retourneren. Uitgebreide informatie over het retourneren kunt u vinden in onze retourbon. Deze krijgt u ook bij uw bestelling meegeleverd.