Een moment geduld aub.
Home / Cado Motus Omega schaatshelm/aerohelm
Cado Motus Omega schaatshelm/aerohelm
Cado Motus Omega schaatshelm/aerohelm
Cado Motus Omega schaatshelm/aerohelm

Cado Motus Omega schaatshelm/aerohelm


Maak uw keuze:
Maat:
L, M, S
Merk:
CadoMotus
Kleur:
blauw, grijs, Rood, Wit, Zwart
Uw prijs incl. BTW
vanaf  € 179,00
Aantal

Cado Motus Omega schaatshelm/aerohelm

Deze helm maakt het schaatsen niet alleen veiliger, maar ook sneller. In navolging van de eerste schaatshelm Alpha die Cado Motus in 2015 introduceerde, is dit de gloednieuwe high-end schaatshelm. Kwalitatief vergelijkbaar met de allerbeste fietshelmen, maar dan voor schaatsen.
Aërodynamisch, omdat schaatsers snel willen. Veel meer ventilatie, omdat het reguleren van warmte en kou essentieel is in een wintersport. Maximale bescherming in een helm die ultra licht is, omdat we niet willen voelen dat we er één dragen, maar wel beschermd willen zijn als het er op aankomt. En een helm die er heel goed uit ziet, omdat jij er ook goed uitziet.
Dit is écht Cádomotus. Een innoverende product waarbij vormgeving, functie en kwaliteit zich verenigen.

Innovatie: veiliger, ventilerender, sneller
Cádomotus gebruikt een gepatenteerde honingraad-constructie die niet eerder op deze manier werd toegepast in helmen. Het materiaal is integraal in het hardschuim van de schelp verwerkt. Deze helm is heel anders.
 • Comfortabel. Extreem licht in gewicht
 • Veiliger. Zeer efficiënt en betrouwbaar in het opvangen van impact
 • Volledig ademend dankzij honingraad én drie luchtkanalen aan de binnenzijde over de gehele lengte. Het voorkomt het zweet dat je in een wintersport de kop kan kosten.
 • EN1078 en ASTM F-1849 gecertificeerd en goedgekeurd door de ISU (schaatsen) en UCI (wielrennen).

De Cádomotus Omega schaatshelm heeft dankzij deze technologie meer ventilatiegaten dan zijn voorloper, de eerste officiële schaatshelm, de Cádomotus Alpha. We weten dat het reguleren van warmte en kou essentieel is bij wintersporten. Het voorkomt hoofdpijn en bevriezing. Dit gaat niet ten koste van de veiligheid. De honingraad die is toegepast in de ventilerende gaten voorkomt dat schaatsijzers tijdens een valpartij het hoofd kunnen raken.

Drie maten
De helm is beschikbaar in drie maten: hoofdomtrek 50-55, 54-57 en 58-61 centimeter en is beschikbaar in drie kleuren.

Op de helmen van Cado Motus zit een Crash replacement garantie. Als u zich hier registreerd en bon goed bewaard kunt tegen een gereduceerde prijs een nieuwe helm aanschaffen.
 

Binnenlandse verzending

Orders boven de € 50,- worden binnen Nederland gratis verzonden

Wat de artikelen in uw winkelwagen betreft, kunt u uit de volgende verzendmogelijkheden binnen Nederland kiezen:

 • Afhalen (Westkanaalweg 10e, 2461 EC Ter Aar, Nederland) => Kosteloos
 • Track en Trace verzenden via POSTNL 1 á 2 werkdagen => € 6,95*
 • Aangetekend verzenden via TNT Express => € 8,60 (tot € 500,- verzekerd) 

Internationale verzending

Bestelling verzenden wij wereldwijd. De kosten hiervoor hangt af van de bestemming en het gewicht. Voor uitgebreide informatie kunt u kijken op de website van PostNL.

Aangetekend
-EUR 1 => € 21,65*
-EUR 2 => € 26,65*
-EUR 3 => € 27,95*
-WERELD => € 35,95*

*Bovenstaande bedragen zijn voor pakketten tot 5kg. Het kan voorkomen dat de door u bestelde goederen lichter zijn dan 5kg of op een goedkopere wijze verzonden kunnen worden. Mocht dit het geval zijn zullen wij eerst contact met u opnemen. Na een akkoord storten wij het teveel betaalde bedrag terug op uw rekening.

Retour informatie

U kunt artikelen binnen 14 dagen retourneren. De 14 dagen worden gerekend vanaf de dag van aflevering, tenzij er bij de aanbieding van het artikel iets anders staat vermeld. Ongebruikte, ongewenste artikelen zullen met aftrek van verzendkosten aan de klant vergoed worden.
Let u op het volgende bij het terugsturen van uw gekochte artikel:

 • Stuur het artikel altijd in de originele verpakking terug
 • Kaartjes en labels mogen niet verwijderd worden
 • Wij kunnen artikelen die gedragen, gebruikt of beschadigd zijn, of op een andere manier niet aan onze richtlijnen voldoen, niet als retourzending accepteren
 • Voeg altijd de retourbon toe, met de daarop ingevulde reden van retour

Mocht aan bovengenoemde voorwaarden niet zijn voldaan is uw aankoop een feit, zullen wij het bedrag niet crediteren en terugbetalen en de goederen aan u retourneren. Uitgebreide informatie over het retourneren kunt u vinden in onze retourbon. Deze krijgt u ook bij uw bestelling meegeleverd.