Een moment geduld aub.

Inhoud Nieuwsbrief


Eind november heeft Flevonice de deuren weer geopend daarom deze maand bij aanschaf van een paar Salomon langlauf schaatsen of Viking Cruiser(ongeacht model) een vrijkaartje voor Flevonice cadeau!
Logo Flevonice
T.w.v.
€ 15,-
Een gratis vrijkaartje voor Flevonice

Nieuw in de webshop

Nu bij ons in de winkel en webshop:

`

Na de succesvolle lancering van ‘de Wiperboard’ komt MenM-iceskate wederom met een vernieuwend product op de markt: de Competition Carbon.

Het profiel van de schaats wat normaal uit aluminium bestaat is nu van carbon. Het gewicht van de ‘kale carbonschaats’ is 25% minder dan de “normale” Competition (die al de lichtste was is zijn soort.) Lichter en dus ook sneller.

Het belangrijkste voordeel van deze carbonschaats is echter de vorm. Vanaf halverwege loopt het profiel van de schaats naar achter toe omhoog zodat de hak van de Salomonschoen perfect aansluit op de binding! Dit zorgt ervoor dat men een veel stabieler schaatsgevoel heeft! Het ‘druk houden’ op de schaats is makkelijker. Zowel de betere als de iets minder goede schaatsers ervaarden dit tijdens de testen als schaatsen met meer druk en meer grip!

De schaats heeft verder het harde PM staal.