Een moment geduld aub.

Maandaabieding

Oktober

Om het schaatsseizoen goed te starten kun je het beste even je ronding laten controleren. Daarna kun je zelf het slijpen bijhouden gedurende het seizoen met deze maandaanbieding. Bij aanschaf van een slijpset een blauw witte polijststeen cadeau!

+
=

Nieuw in de webshop

Mylaps Sebscription card

Voor mensen met een Mylaps Prochip flex zijn er nu opwaardeerkaarten beschikbaar. Deze kunt u gebruiken om uw abonnement te verlengen met 1, 2 of 5 jaar. Zeker nu het seizoen weer op het punt staat om te beginnen is het handig om te checken hoelang uw abonnement nog geldig is en eventueel te verlengen.

Prijzen voor het verlengen:

Jaar Prijs
1 jaar € 25,-
2 jaar € 43,-
5 jaar € 89,-


Broeken

Shirts

Jacks

Accessoires

Bescherming


Overig nieuws

Inschrijven slijpcursus

Om het aanmelden van de slijpcursus te vereenvoudigen hebben we nu een speciale pagina aangemaakt waarop u uzelf aan kunt melden voor de slijpcursus. U kunt nu ook gelijk voor een datum kiezen wat voor u het beste uit zou komen. De slijpcursus op wordt voornamelijk vrijdag gehouden. Start om half 8 en duurt gemiddeld 2 uur.

Inschrijven
Slijpcursus

De inschrijvingen voor de Weissensee 2016 zijn inmiddels alweer geopend! Tijd om voorbereidingen te treffen wat betreft het huren van de Salomon of Viking langlauf schaatsen. Wees er op tijd bij om een paar schaatsen te reserveren. De kosten voor de verhuur zijn € 75,- en u betaald € 50,- borg. Mocht u naderhand besluiten toch een paar langlauf schaatsen aan te willen schaffen trekken wij de verhuur prijs van het aankoopbedrag eraf. Als u op onderstaande button klikt kunt u uzelf inschrijven voor de Weissensee.

Inschrijven
Weissensee

Jan van der Hoorn inline skate Competitie

Het zit er weer op voor dit jaar! We kunnen weer terugkijken op een geslaagde competitie en met een feestelijke afsluiting. De uitslagen en foto's van de finale op 19 september staan online.

Uitslagen Foto's
Jan van der Hoorn inline skate competitie