Een moment geduld aub.

Inhoud Nieuwsbrief

Maand aanbieding:
-Aanbieding februari
Nieuw in de webshop
-Casco
-Deuter
Overig nieuws
-Testcenter

Logo maandaanbieding

Februari

Deze maand ruimen we de kleding op! 15% korting* bovenop onze standaard 10% korting op de volgende kledingstukken:

*U kunt de korting in de webshop activeren door feb15%korting in te voeren in de winkelwagen

Nieuw in de webshop

De nieuwste schaatshelm van Casco wordt inmiddels gebruikt door de marathonteams van Team Haven Amsterdam/SKITS en Team Skate4AIR! Daarnaast vertrouwen o.a. oud-Olympisch kampioen Jochem Uytdehaage en marathonfenomeen Jan Maarten Heideman op de nieuwe SPEEDball schaatshelm. De SPEEDball schaatshelm is een combinatie van de SPEEDairo en de Warp. De stoere uitstraling van de Warp en de ventilatie van de SpeedAiro.

De Casco schaatshelm SPEEDball is voorzien van de nieuwe ASTM F1849-07 keuring die de KNSB als standaard heeft aangewezen voor landelijke marathonwedstrijden, mass start en shorttrack wedstrijden.

De Casco schaatshelm SPEEDball is compleet uitwisselbaar met de masks van de SPEEDairo en SPEEDster fietshelmen. De afwerking kan met de Casco MyStyle naar wensen worden afgemaakt. Zo past de kleurstelling van de helm altijd bij het schaatspak.Overig nieuws

Testcenter

Het is mogelijk om bij ons het een en ander aan materiaal te kunnen testen. Dit bieden wij aan zodat mensen kennis kunnen maken van de rijeigenschappen van verschillende artikelen. Hieronder volgt een lijstje met wat wij ter beschikking stellen voor het testen:

Schaatsen
-Onderstellen
-Langlaufschaatsen
Skeelers

Er zijn echter wel een aantal spelregels aan gebonden:

  • Er wordt € 50,- borg gerekend die na retour weer teruggegeven wordt
  • Er wordt een kopie van een identiteitsbewijs gemaakt

Schaatsen

Onderstellen

Langlaufschaatsen


Skeelers