Een moment geduld aub.

Maandaanbieding september

Deze maand een gratis polijststeen(blauw/wit) bij het aanschaffen van een slijpset bestaande uit


Nieuw in de webshop

Shoefresh schoen verfrisser/droger

De oplossing voor stinkende of natte schoenen! Iedereen die veel sport of last heeft van zweetvoeten, kent de muffe geur van stinkschoenen. De Shoefresh is het enige apparaat dat schoenen snel droogt én duurzaam verfrist. De Shoefresh doodt namelijk de schimmels en bacteriën die voor zweetlucht zorgen. Alle schoenen, laarzen, maar ook handschoenen, scheenbeschermers en helmen worden in no-time gereinigd en gedroogd.

Een natuurlijke en schone manier van desinfecteren

De Shoefresh schoenendroger zet zuurstof om in actieve zuurstof, ook wel ozon genoemd. De ozon circuleert door de schoen en doodt de bacteriën en schimmels. Binnen vijf minuten vervalt de ozon weer tot zuurstof. Na het desinfecteren blijf dus niets achter in de schoen en in de ruimte. De Shoefresh heeft geen navullingen nodig. Kom het bij ons in de winkel testen!
 
Shoefresh schoenverfrisser/droger
€ 99,-
Shoefresh schoenverfrisser/droger

Overig nieuws

Testdag schaatsen

Nieuwsgierig naar de nieuwe buizen Sapphire van Viking? Of altijd al willen weten hoe een Maple of Marchese buis rijd? Wij bieden de mogelijkheid om alles te testen op een avond! Ook bestaat de mogelijkheid er om Langlaufschaatsen uit te proberen van Viking, Freeskate of MenM.

Testavond Haarlem

Omni skate tocht 2 oktober 2016

Na het moeten aflassen begin dit skeelerseizoen hebben de omniskaters nog een nieuwe datum kunnen prikken om de tocht alsnog door te laten gaan! (klik op afbeelding om te vergroten)

Omni skatetocht 2 oktober 2016