Een moment geduld aub.
Home
/
/ Odlo jack W Aeolus element blauw
Odlo jack W Aeolus element blauw
Odlo jack W Aeolus element blauw
Odlo jack W Aeolus element blauw

Odlo jack W Aeolus element blauw


Maak uw keuze:
Maat:
M, S
Merk:
Odlo
Kleur:
blauw
Geslacht:
Vrouwen
Tijdelijk uitverkocht, informeer voor beschikbaarheid

Odlo jack W Aeolus element blauw

De Aeolus-jas voor dames van ODLO is een hoogwaardige lichtgewicht laag die je de hele winter comfortabel houdt tijdens wandeltochten. Deze fantastische jas is uitgerust met ODLO's toonaangevende organische bodymapping-technologie en biedt uitzonderlijke thermoregulatie, zodat je als het koud is toch warm blijft zonder bovenmatig te zweten. De sportieve pasvorm zorgt ervoor dat je je vrij kunt bewegen; ideaal als je persoonlijke records wilt verbreken op de piste. De jas heeft ook twee veilige zakken voor je persoonlijke bezittingen. Ga deze winter een stapje verder met de superieure warmte en functionaliteit van de nieuwe Aeolus-jas voor dames van ODLO.
 

Binnenlandse verzending

Orders boven de € 50,- worden binnen Nederland gratis verzonden

Wat de artikelen in uw winkelwagen betreft, kunt u uit de volgende verzendmogelijkheden binnen Nederland kiezen:

  • Afhalen (Westkanaalweg 10e, 2461 EC Ter Aar, Nederland) => Kosteloos
  • Track en Trace verzenden via POSTNL 1 á 2 werkdagen => € 6,95*
  • Aangetekend verzenden via TNT Express => € 8,60 (tot € 500,- verzekerd) 

Internationale verzending

Bestelling verzenden wij wereldwijd. De kosten hiervoor hangt af van de bestemming en het gewicht. Voor uitgebreide informatie kunt u kijken op de website van PostNL.

Aangetekend
-EUR 1 => € 21,65*
-EUR 2 => € 26,65*
-EUR 3 => € 27,95*
-WERELD => € 35,95*

*Bovenstaande bedragen zijn voor pakketten tot 5kg. Het kan voorkomen dat de door u bestelde goederen lichter zijn dan 5kg of op een goedkopere wijze verzonden kunnen worden. Mocht dit het geval zijn zullen wij eerst contact met u opnemen. Na een akkoord storten wij het teveel betaalde bedrag terug op uw rekening.

Retour informatie

U kunt artikelen binnen 14 dagen retourneren. De 14 dagen worden gerekend vanaf de dag van aflevering, tenzij er bij de aanbieding van het artikel iets anders staat vermeld. Ongebruikte, ongewenste artikelen zullen met aftrek van verzendkosten aan de klant vergoed worden.
Let u op het volgende bij het terugsturen van uw gekochte artikel:

  • Stuur het artikel altijd in de originele verpakking terug
  • Kaartjes en labels mogen niet verwijderd worden
  • Wij kunnen artikelen die gedragen, gebruikt of beschadigd zijn, of op een andere manier niet aan onze richtlijnen voldoen, niet als retourzending accepteren
  • Voeg altijd de retourbon toe, met de daarop ingevulde reden van retour

Mocht aan bovengenoemde voorwaarden niet zijn voldaan is uw aankoop een feit, zullen wij het bedrag niet crediteren en terugbetalen en de goederen aan u retourneren. Uitgebreide informatie over het retourneren kunt u vinden in onze retourbon. Deze krijgt u ook bij uw bestelling meegeleverd.