Een moment geduld aub.
Home
/
/ Orca trisuit M 226 komp racesuit

Orca trisuit M 226 komp racesuit

MaatS
MerkOrca
GeslachtMannen

ProductAantal
Orca trisuit M 226 komp racesuit or/z S
159,00   € 143,10Art# 8434446380051
 
Voorraad: 1
productafbeelding
productafbeelding
productafbeelding

Orca trisuit M 226 komp racesuit

De 226 Perform Race Suit maakt gebruik van de modernste Stretchskin-technologie om de aerodynamica te verbeteren en u de nodige spiercompressie te bieden. Deze trisuit is ook voorzien van een nieuw verstelsysteem, lasersnijden en thermo-sealing in het onderste deel van de torso en de Revolutionaire stof zorgt ervoor dat het pak snel droogt, waardoor je comfortabel blijft gedurende de gehele trainingssessie of race. Bovendien helpt de krachtige, in Italië gemaakte Tri-Tech-zeem u tijdens het fietsen van de race, zonder uw bewegingen tijdens het rennen te beperken. Maximale prestaties in slechts één pak.
STRETCHSKIN
Dit ultramoderne technologische weefsel past zich als een tweede huid aan uw lichaam aan om u de nodige spiercompressie te bieden. De hydrofobe behandeling van het weefsel houdt het kledingstuk te allen tijde droog en biedt UPF 50+ bescherming tegen de zon.
VAPOUR-COOL
Deze nanokristaltechnologie houdt je lichaam koel en voert het zweet snel af om je fris en comfortabel te houden tijdens de race.
TRI-TECH CHAMOIS
Deze 4 mm Italiaanse Tri-Tech-zeem met een dichtheid van 120 kg/m3 is van hoge kwaliteit en hoge prestaties en biedt u een ongekend comfort.
OPSLAG
De nieuwe schuine zakken op de lagere rug hebben voldoende ruimte om al uw voedsel op te bergen en bij de hand te houden wanneer u het nodig hebt. Bovendien voorkomt de nieuwe mesh stof dat waterzakken zich vormen.
THERMO-SEALED
De exclusieve luxe thermo-seal-technologie zorgt ervoor dat het pak perfect kan worden aangepast aan uw armen en benen, waardoor schuren wordt voorkomen.
ZICHTBAARHEID
Het thermisch verzegelde en reflecterende ontwerp geeft u extra zichtbaarheid in de donkerste uren.
 

Binnenlandse verzending

Orders boven de € 50,- worden binnen Nederland gratis verzonden

Wat de artikelen in uw winkelwagen betreft, kunt u uit de volgende verzendmogelijkheden binnen Nederland kiezen:

  • Afhalen (Westkanaalweg 10e, 2461 EC Ter Aar, Nederland) => Kosteloos
  • Track en Trace verzenden via POSTNL 1 á 2 werkdagen => € 6,95*
  • Aangetekend verzenden via TNT Express => € 8,60 (tot € 500,- verzekerd) 

Internationale verzending

Bestelling verzenden wij wereldwijd. De kosten hiervoor hangt af van de bestemming en het gewicht. Voor uitgebreide informatie kunt u kijken op de website van PostNL.

Aangetekend
-EUR 1 => € 21,65*
-EUR 2 => € 26,65*
-EUR 3 => € 27,95*
-WERELD => € 35,95*

*Bovenstaande bedragen zijn voor pakketten tot 5kg. Het kan voorkomen dat de door u bestelde goederen lichter zijn dan 5kg of op een goedkopere wijze verzonden kunnen worden. Mocht dit het geval zijn zullen wij eerst contact met u opnemen. Na een akkoord storten wij het teveel betaalde bedrag terug op uw rekening.

Retour informatie

U kunt artikelen binnen 14 dagen retourneren. De 14 dagen worden gerekend vanaf de dag van aflevering, tenzij er bij de aanbieding van het artikel iets anders staat vermeld. Ongebruikte, ongewenste artikelen zullen met aftrek van verzendkosten aan de klant vergoed worden.
Let u op het volgende bij het terugsturen van uw gekochte artikel:

  • Stuur het artikel altijd in de originele verpakking terug
  • Kaartjes en labels mogen niet verwijderd worden
  • Wij kunnen artikelen die gedragen, gebruikt of beschadigd zijn, of op een andere manier niet aan onze richtlijnen voldoen, niet als retourzending accepteren
  • Voeg altijd de retourbon toe, met de daarop ingevulde reden van retour

Mocht aan bovengenoemde voorwaarden niet zijn voldaan is uw aankoop een feit, zullen wij het bedrag niet crediteren en terugbetalen en de goederen aan u retourneren. Uitgebreide informatie over het retourneren kunt u vinden in onze retourbon. Deze krijgt u ook bij uw bestelling meegeleverd.