Een moment geduld aub.
Home
/
/ Orca Wetsuit 3.8 Enduro Men

Orca Wetsuit 3.8 Enduro Men

Maat:
8
Merk:
Orca
Geslacht:
Mannen

ProductAantal
Orca Wetsuit 3.8 Enduro Men mt 8
549,00   € 494,10Art# 8434446003240
 
Voorraad: 1
productafbeelding
productafbeelding
productafbeelding

Orca Wetsuit 3.8 Enduro Men

logo progressive swimmer

Progressieve zwemmer

Wanneer u op zoek bent naar maximale drijfvermogen.
De nieuwe 3.8 biedt de perfecte optie voor een triathleet of zwemmer die alle extra drijfvermogen nodig heeft die er te krijgen is. Met de toevoeging van de Core Lateral Stabilizer, verlengde Exolift en Aerodome en meer flexibele armen en schouders, biedt de nieuwe 3.8 alle benodigdheden om u sneller door het water te krijgen.
Exolift & Aerodome
Uitgebreide Exolift om het hele onderste voorpaneel van het mannelijke pak te bedekken, gecombineerd met Aerodome2-panelen van de achterrug naar de kuit van de 3.8 wetsuit, biedt deze de meeste drijfvermogen van al onze pakken. Mannelijke en vrouwelijke specifieke drijfpanelen zorgen voor meer aangepaste zwem ondersteuning met een evenwichtige drijfvermogen.
Core Lateral Stabilizer (CLS)
Nieuw bij de 3.8 wetsuit, de CLS maakt gebruik van een minder flexibel materiaal op de kernpanelen om het lichaam te stabiliseren. Het pak voelt stijf maar eenmaal in het water geeft het een gevoel van zwemmen op een surfplank - het verbeteren van uw lichaamspositie en ook uw snelheid.
1.5mm 40cell neopreen
Het gebruik van 1.5mm 40cell neopreen op de schouders van de 3,8 en de onderarm maakt deze versie van de 3,8 de meest flexibele die ooit gemaakt is - wat extra stretch opleverd op de plekken waar dit nodig is.
Orca maattabel wetsuits heren
 

Artikelen gerelateerd aan Orca Wetsuit 3.8 Enduro Men

Vanaf  € 29,00
Vanaf  € 7,00
Vanaf  € 39,00
Vanaf  € 49,00

Binnenlandse verzending

Orders boven de € 50,- worden binnen Nederland gratis verzonden

Wat de artikelen in uw winkelwagen betreft, kunt u uit de volgende verzendmogelijkheden binnen Nederland kiezen:

  • Afhalen (Westkanaalweg 10e, 2461 EC Ter Aar, Nederland) => Kosteloos
  • Track en Trace verzenden via POSTNL 1 á 2 werkdagen => € 6,95*
  • Aangetekend verzenden via TNT Express => € 8,60 (tot € 500,- verzekerd) 

Internationale verzending

Bestelling verzenden wij wereldwijd. De kosten hiervoor hangt af van de bestemming en het gewicht. Voor uitgebreide informatie kunt u kijken op de website van PostNL.

Aangetekend
-EUR 1 => € 21,65*
-EUR 2 => € 26,65*
-EUR 3 => € 27,95*
-WERELD => € 35,95*

*Bovenstaande bedragen zijn voor pakketten tot 5kg. Het kan voorkomen dat de door u bestelde goederen lichter zijn dan 5kg of op een goedkopere wijze verzonden kunnen worden. Mocht dit het geval zijn zullen wij eerst contact met u opnemen. Na een akkoord storten wij het teveel betaalde bedrag terug op uw rekening.

Retour informatie

U kunt artikelen binnen 14 dagen retourneren. De 14 dagen worden gerekend vanaf de dag van aflevering, tenzij er bij de aanbieding van het artikel iets anders staat vermeld. Ongebruikte, ongewenste artikelen zullen met aftrek van verzendkosten aan de klant vergoed worden.
Let u op het volgende bij het terugsturen van uw gekochte artikel:

  • Stuur het artikel altijd in de originele verpakking terug
  • Kaartjes en labels mogen niet verwijderd worden
  • Wij kunnen artikelen die gedragen, gebruikt of beschadigd zijn, of op een andere manier niet aan onze richtlijnen voldoen, niet als retourzending accepteren
  • Voeg altijd de retourbon toe, met de daarop ingevulde reden van retour

Mocht aan bovengenoemde voorwaarden niet zijn voldaan is uw aankoop een feit, zullen wij het bedrag niet crediteren en terugbetalen en de goederen aan u retourneren. Uitgebreide informatie over het retourneren kunt u vinden in onze retourbon. Deze krijgt u ook bij uw bestelling meegeleverd.