Een moment geduld aub.
Home
/
/ Orca wetsuit Predator fullsleeve men
Orca wetsuit Predator fullsleeve men
Orca wetsuit Predator fullsleeve men
Orca wetsuit Predator fullsleeve men

Orca wetsuit Predator fullsleeve men


Maak uw keuze:
Maat:
7, 8
Merk:
Orca
Geslacht:
Mannen
Uw prijs incl. BTW
€ 799,00   vanaf  € 719,10
Aantal

Orca wetsuit Predator fullsleeve men

logo total swimmer

Totale zwemmer

Na 25 jaar innovatie in de triatlonsector lanceert Orca zijn meest geavanceerde wetsuit ooit. De nieuwe Predator is ideaal voor zwemmers die op zoek zijn naar de perfecte balans tussen drijfvermogen en flexibiliteit. Ontworpen voor de Total Swimmer, bereikt het de hoogst mogelijke efficiëntie door het drijfvermogen in uw benen en flexibiliteit in uw bovenlichaam te bieden. Het tilt je heup op om je hele lichaam correct te positioneren, waardoor de hydrodynamische beperking zo veel mogelijk wordt beperkt. De meest geavanceerde technologie voor betere prestaties.
0.88 FREE
0.88 Free technologie is exclusief ontwikkeld met Yamamoto, met als doel het meest rekbare materiaal te maken. Het dunste wetsuit op de markt, met slechts 0,5 mm dikte, combineert de beste voering met een laag titanium voor een betere thermische isolatie. Dit revolutionaire materiaal wordt gebruikt in de armen en de rug, waardoor een langere slaglengte mogelijk is. Een stap voorwaarts in technologie.
EXO-LIFT
Exo-lift is een sandwichconstructie die een neopreenlaag, Aerodrome-technologie en een specifiek behandelde derde binnenste neopreen laag combineert, waardoor de Predator nog duurzamer wordt en een maximaal drijfvermogen bereikt zonder enigie waterabsorptie. Een helpende hand om altijd een goede zwempositie in stand te houden, zelfs als je moe wordt.
AERODOME 2
Deze technologie, gebruikt in het onderlichaam, geeft de zwemmer 30% meer drijfvermogen. Het geheim zit in de samenstelling: honderden holtes tussen twee behandelde lagen neopreen. In tegenstelling tot de Exo-lift is de binnenlaag van dit materiaal samengesteld uit een voering van hoge kwaliteit waardoor het wetsuit verder kan rekken. Orca gebruikt dit materiaal in specifieke gebieden, afhankelijk van de behoeften van de zwemmer, om een juiste rotatie te vergemakkelijken.
CORE LATERAL STABILIZER (CLS)
CLS is een paneel dat laterale stijfheid aan de buik biedt om je kern te versterken en draaien te voorkomen. Deze technologie helpt u om een effectieve techniek langer te behouden, dankzij de 5 mm dikke zijpanelen.
YAMAMOTO 44
Dit materiaal, exclusief voor Orca, is het meest elastische neopreen van Yamamoto met een dikte van 1,5 mm. Dit flexibele materiaal maakt het gebruik van een kleinere rits mogelijk dan van de andere wetsuits op de markt. Deze kleinere sluiting veroorzaakt minder restrictie en verbetert de waterondoorlaatbaarheid van het product. De nieuwe Predator bevat Yamamoto 44-technologie in de schouders voor een perfecte pasvorm met maximale bewegingsvrijheid in de schouders.
NO FRICTION
De innovatie van de nieuwe Predator, is toevoeging van Velcro. Dit is toegevoegd aan de buitenflap van het wetsuit. Het vermindert wrijving door het lasergesneden paneel in de kraagnaad.
SNELHEID
Het onderbeenpaneel, gemaakt van een 40-cellig Yamamoto-composiet met Nano SCS-coating, vermindert wrijving tijdens het zwemmen. Bovendien helpen HydroLite-panelen het wetsuit gemakkelijker uittrekken, zodat jouw overgangen nog sneller gaan.
Orca maattabel wetsuits heren
 

Binnenlandse verzending

Orders boven de € 50,- worden binnen Nederland gratis verzonden

Wat de artikelen in uw winkelwagen betreft, kunt u uit de volgende verzendmogelijkheden binnen Nederland kiezen:

  • Afhalen (Westkanaalweg 10e, 2461 EC Ter Aar, Nederland) => Kosteloos
  • Track en Trace verzenden via POSTNL 1 á 2 werkdagen => € 6,95*
  • Aangetekend verzenden via TNT Express => € 8,60 (tot € 500,- verzekerd) 

Internationale verzending

Bestelling verzenden wij wereldwijd. De kosten hiervoor hangt af van de bestemming en het gewicht. Voor uitgebreide informatie kunt u kijken op de website van PostNL.

Aangetekend
-EUR 1 => € 21,65*
-EUR 2 => € 26,65*
-EUR 3 => € 27,95*
-WERELD => € 35,95*

*Bovenstaande bedragen zijn voor pakketten tot 5kg. Het kan voorkomen dat de door u bestelde goederen lichter zijn dan 5kg of op een goedkopere wijze verzonden kunnen worden. Mocht dit het geval zijn zullen wij eerst contact met u opnemen. Na een akkoord storten wij het teveel betaalde bedrag terug op uw rekening.

Retour informatie

U kunt artikelen binnen 14 dagen retourneren. De 14 dagen worden gerekend vanaf de dag van aflevering, tenzij er bij de aanbieding van het artikel iets anders staat vermeld. Ongebruikte, ongewenste artikelen zullen met aftrek van verzendkosten aan de klant vergoed worden.
Let u op het volgende bij het terugsturen van uw gekochte artikel:

  • Stuur het artikel altijd in de originele verpakking terug
  • Kaartjes en labels mogen niet verwijderd worden
  • Wij kunnen artikelen die gedragen, gebruikt of beschadigd zijn, of op een andere manier niet aan onze richtlijnen voldoen, niet als retourzending accepteren
  • Voeg altijd de retourbon toe, met de daarop ingevulde reden van retour

Mocht aan bovengenoemde voorwaarden niet zijn voldaan is uw aankoop een feit, zullen wij het bedrag niet crediteren en terugbetalen en de goederen aan u retourneren. Uitgebreide informatie over het retourneren kunt u vinden in onze retourbon. Deze krijgt u ook bij uw bestelling meegeleverd.