Een moment geduld aub.
Home / Orca wetsuit Apex float M 9

Orca wetsuit Apex float M 9


ProductAantal
Orca wetsuit Apex float M 9
€ 569,00Art# 8434446088339
 
Voorraad: 1
productafbeelding
productafbeelding
productafbeelding

Orca wetsuit Apex float M 9

De Apex Float is een nieuwe (r)evolutie van de Orca 3.8.

Het nieuwe Apex Float triathlon-wetsuit is het meest drijvende wetsuit in het Orca-assortiment. Dit wetsuit bevat specifieke technologieën voor maximaal drijfvermogen en correctie van de techniek, en helpt zwemmers die ondersteuning nodig hebben om een hydrodynamische positie in open water te behouden. Het bevat ook zeer elastische materialen in het bovenlichaam, waardoor onbeperkte zwemslagen mogelijk zijn.

Natuurlijke zwemmer

Het gebruik van de verschillende technologieën zorgt voor meer flexibiliteit, met behoud van een constant drijfvermogen. Ontworpen voor natuurlijke zwemmers, het resultaat is een ongeëvenaard gevoel van vrijheid.

MAXIMAAL DRIJFVERMOGEN
Of je nu energie wilt besparen of op zoek bent naar extra ondersteuning om je te helpen een goede lichaamshouding in het water te behouden, de Apex Float is voor jou. De specifieke technologieën in dit wetsuit maximaliseren het drijfvermogen, wat helpt bij het corrigeren van je houding en zwemtechniek, zodat je op je best kunt presteren.
MAXIMALE ELASTICITEIT
Het Apex Float-wetsuit is voorzien van materialen zoals de Yamamoto 40 en het High Elbow Panel in de schouder-, arm- en ruggebieden, wat resulteert in een hoge mate van elasticiteit in het bovenlichaam.
THERMISCHE ISOLATIE
Dankzij het 3 mm dikke materiaal in de romp en 5 mm dikke materiaal in de benen, zal dit wetsuit je beschermen tegen lage temperaturen in de oceaan tijdens het zwemgedeelte van je triatlons.
NEUTRAAL DRIJFSTUK
De verdeling van materialen van verschillende diktes en het patroon geven dit wetsuit een neutraal drijfvermogen. Dit houdt je lichaam hoog in het water, zodat je vrij kunt zwemmen en je techniek te allen tijde kunt behouden.

Orca maattabel wetsuits heren
 

Binnenlandse verzending

Orders boven de € 50,- worden binnen Nederland gratis verzonden

Wat de artikelen in uw winkelwagen betreft, kunt u uit de volgende verzendmogelijkheden binnen Nederland kiezen:

  • Afhalen (Westkanaalweg 10e, 2461 EC Ter Aar, Nederland) => Kosteloos
  • Track en Trace verzenden via POSTNL 1 á 2 werkdagen => € 6,95*
  • Aangetekend verzenden via TNT Express => € 8,60 (tot € 500,- verzekerd) 

Internationale verzending

Bestelling verzenden wij wereldwijd. De kosten hiervoor hangt af van de bestemming en het gewicht. Voor uitgebreide informatie kunt u kijken op de website van PostNL.

Aangetekend
-EUR 1 => € 21,65*
-EUR 2 => € 26,65*
-EUR 3 => € 27,95*
-WERELD => € 35,95*

*Bovenstaande bedragen zijn voor pakketten tot 5kg. Het kan voorkomen dat de door u bestelde goederen lichter zijn dan 5kg of op een goedkopere wijze verzonden kunnen worden. Mocht dit het geval zijn zullen wij eerst contact met u opnemen. Na een akkoord storten wij het teveel betaalde bedrag terug op uw rekening.

Retour informatie

U kunt artikelen binnen 14 dagen retourneren. De 14 dagen worden gerekend vanaf de dag van aflevering, tenzij er bij de aanbieding van het artikel iets anders staat vermeld. Ongebruikte, ongewenste artikelen zullen met aftrek van verzendkosten aan de klant vergoed worden.
Let u op het volgende bij het terugsturen van uw gekochte artikel:

  • Stuur het artikel altijd in de originele verpakking terug
  • Kaartjes en labels mogen niet verwijderd worden
  • Wij kunnen artikelen die gedragen, gebruikt of beschadigd zijn, of op een andere manier niet aan onze richtlijnen voldoen, niet als retourzending accepteren
  • Voeg altijd de retourbon toe, met de daarop ingevulde reden van retour

Mocht aan bovengenoemde voorwaarden niet zijn voldaan is uw aankoop een feit, zullen wij het bedrag niet crediteren en terugbetalen en de goederen aan u retourneren. Uitgebreide informatie over het retourneren kunt u vinden in onze retourbon. Deze krijgt u ook bij uw bestelling meegeleverd.