Een moment geduld aub.
Home / CustomFit schaatsschoen aanbetaling
Product image 1

CustomFit schaatsschoen aanbetalingProductAantal
CustomFit schaatsschoen aanbetaling
€ 625,00Art# 0000000000124
 
Voorraad: <5

CustomFit schaatsschoen aanbetaling

CustomFit is een initiatief dat voorkomt uit de persoonlijke schaatservaring van orthopedisch schoentechnicus Jeroen Graas. Samen met topschaatser Rigard van Klooster hebben zij na veel ontwikkeling en testen hun visie over “de perfecte schaatsschoen” kunnen vertalen in een nieuw soort schaatsschoen: CustomFit.
Door de juiste kennis en ervaring met het maken van leesten kan de perfecte pasvorm gegarandeerd worden. De combinatie van deze perfecte pasvorm, de juiste mate van ondersteuning/ stijfheid én het lage gewicht maakt deze schoen ideaal voor uw voet.
Voor de echte schaatsliefhebber die hoge eisen aan zijn materiaal stelt. De CustomFit past perfect om uw voet en geeft u optimaal comfort, ondersteuning en gevoel/contact met het ijs.
CustomFit biedt tevens uitkomst bij voetproblemen en terugkerende blessures.
Voor meer informatie neem contact met ons op of kijk op customfit.nl
 

Binnenlandse verzending

Orders boven de € 50,- worden binnen Nederland gratis verzonden

Wat de artikelen in uw winkelwagen betreft, kunt u uit de volgende verzendmogelijkheden binnen Nederland kiezen:

  • Afhalen (Westkanaalweg 10e, 2461 EC Ter Aar, Nederland) => Kosteloos
  • Track en Trace verzenden via POSTNL 1 á 2 werkdagen => € 6,95*
  • Aangetekend verzenden via TNT Express => € 8,60 (tot € 500,- verzekerd) 

Internationale verzending

Bestelling verzenden wij wereldwijd. De kosten hiervoor hangt af van de bestemming en het gewicht. Voor uitgebreide informatie kunt u kijken op de website van PostNL.

Aangetekend
-EUR 1 => € 21,65*
-EUR 2 => € 26,65*
-EUR 3 => € 27,95*
-WERELD => € 35,95*

*Bovenstaande bedragen zijn voor pakketten tot 5kg. Het kan voorkomen dat de door u bestelde goederen lichter zijn dan 5kg of op een goedkopere wijze verzonden kunnen worden. Mocht dit het geval zijn zullen wij eerst contact met u opnemen. Na een akkoord storten wij het teveel betaalde bedrag terug op uw rekening.

Retour informatie

U kunt artikelen binnen 14 dagen retourneren. De 14 dagen worden gerekend vanaf de dag van aflevering, tenzij er bij de aanbieding van het artikel iets anders staat vermeld. Ongebruikte, ongewenste artikelen zullen met aftrek van verzendkosten aan de klant vergoed worden.
Let u op het volgende bij het terugsturen van uw gekochte artikel:

  • Stuur het artikel altijd in de originele verpakking terug
  • Kaartjes en labels mogen niet verwijderd worden
  • Wij kunnen artikelen die gedragen, gebruikt of beschadigd zijn, of op een andere manier niet aan onze richtlijnen voldoen, niet als retourzending accepteren
  • Voeg altijd de retourbon toe, met de daarop ingevulde reden van retour

Mocht aan bovengenoemde voorwaarden niet zijn voldaan is uw aankoop een feit, zullen wij het bedrag niet crediteren en terugbetalen en de goederen aan u retourneren. Uitgebreide informatie over het retourneren kunt u vinden in onze retourbon. Deze krijgt u ook bij uw bestelling meegeleverd.