Een moment geduld aub.
Home / Powerslide frame VI 3x125mm 11.8"
Wil je een inline skate met een door jou gekozen frame? Een lichtgewicht frame of een met een bepaalde stijfheid. Wil je perse drie wielen of juist de combinatie van drie en vier wielen? Wij adviseren je graag in onze winkel.Wij verkopen losse frames van: CadoMotus, Luigino, Powerslide en Zandstra.

Powerslide frame VI 3x125mm 11.8"


ProductAantal
Powerslide frame VI 3x125mm 11.8"
€ 155,00Art# 4040333417829
Tijdelijk uitverkocht, informeer voor beschikbaarheid
productafbeelding
productafbeelding
productafbeelding

Powerslide frame VI 3x125mm 11.8"

Extrusion

Het Vi ALU frame is gebaseerd op een dubbele extrusie. De stijfheid van het frame is gebaseerd op de extrusie in combinatie met de geïntegreerde contour randen van het frame. Deze constructie draagt bij om het totale gewicht van het frame te verminderen.

Materiaal

Aluminium legeringen zijn legeringen waarin aluminium (Al) het overheersende metaal is. Typische legeringselementen zijn koper, magnesium, mangaan, silicium en zink. Het aluminium 7005 die wordt gebruikt voor de Vi ALU frame bevat meer zink en heeft een hogere treksterkte dan 6000 serie aluminium; belangrijk voor de sterkte en stijfheid van het frame. Het frame is tevens T6 warmtebehandeld.

Karakteristieken

Dit frame is geliefd bij skaters die graag frames met een beetje flex willen, die in staat is om fouten te "vergeven" tijdens het skaten. De Vi ALU frame heeft niet alleen de looks van een lichtgewicht frame - het is inderdaad een lichtgewicht frame! Het frame is CNC gefreesd tot in perfectie en is voorzien van mooie laser graphics. Het Vi ALU chassis is voorzien van de 195mm standaard montage. Het wordt geleverd met enkele torx assen en eerste klas laser prints. De Vi ALU frames hebben een aantal CNC gaten rond de montage blok voor en achter om Pitch & Stride controle te passen. De combinatie van de lineaire sleuf in het frame en lengte sleuf in onze schoenen wordt de X-Slot Mounting genoemd. Dit systeem maakt het mogelijk de skater op de boot frame setup aan te passen zonder dead spots volgens zijn skate stijl en voorkeuren.

3-Wheeler

3 wheeler frames hebben veel voordelen ten opzichte van 4 wheel frames. De setup is lichter door het feit dat je een wiel, 2 lagers en een spacer minder hebt. Het centrum wiel fungeert als een Turing punt wat het frame super wendbaar maakt. De Vi 3 wieler frame heeft een beetje flex en is een beetje meer vergevingsgezind.

 

Binnenlandse verzending

Orders boven de € 50,- worden binnen Nederland gratis verzonden

Wat de artikelen in uw winkelwagen betreft, kunt u uit de volgende verzendmogelijkheden binnen Nederland kiezen:

  • Afhalen (Westkanaalweg 10e, 2461 EC Ter Aar, Nederland) => Kosteloos
  • Track en Trace verzenden via POSTNL 1 á 2 werkdagen => € 6,95*
  • Aangetekend verzenden via TNT Express => € 8,60 (tot € 500,- verzekerd) 

Internationale verzending

Bestelling verzenden wij wereldwijd. De kosten hiervoor hangt af van de bestemming en het gewicht. Voor uitgebreide informatie kunt u kijken op de website van PostNL.

Aangetekend
-EUR 1 => € 21,65*
-EUR 2 => € 26,65*
-EUR 3 => € 27,95*
-WERELD => € 35,95*

*Bovenstaande bedragen zijn voor pakketten tot 5kg. Het kan voorkomen dat de door u bestelde goederen lichter zijn dan 5kg of op een goedkopere wijze verzonden kunnen worden. Mocht dit het geval zijn zullen wij eerst contact met u opnemen. Na een akkoord storten wij het teveel betaalde bedrag terug op uw rekening.

Retour informatie

U kunt artikelen binnen 14 dagen retourneren. De 14 dagen worden gerekend vanaf de dag van aflevering, tenzij er bij de aanbieding van het artikel iets anders staat vermeld. Ongebruikte, ongewenste artikelen zullen met aftrek van verzendkosten aan de klant vergoed worden.
Let u op het volgende bij het terugsturen van uw gekochte artikel:

  • Stuur het artikel altijd in de originele verpakking terug
  • Kaartjes en labels mogen niet verwijderd worden
  • Wij kunnen artikelen die gedragen, gebruikt of beschadigd zijn, of op een andere manier niet aan onze richtlijnen voldoen, niet als retourzending accepteren
  • Voeg altijd de retourbon toe, met de daarop ingevulde reden van retour

Mocht aan bovengenoemde voorwaarden niet zijn voldaan is uw aankoop een feit, zullen wij het bedrag niet crediteren en terugbetalen en de goederen aan u retourneren. Uitgebreide informatie over het retourneren kunt u vinden in onze retourbon. Deze krijgt u ook bij uw bestelling meegeleverd.