Een moment geduld aub.
Home / K2 VO2 S 100 Boa M
Inline skates met een hoge schoen zijn prima geschikt voor kinderen die leren inline skaten en voor volwassenen die graag recreatieve tochten rijden. De inline skates hebben een hoge schoen die net wat meer steun geeft waardoor je comfortabel je kilometers maakt. De skates hebben een remblok die meestal demonteerbaar is.

Voor kinderen zijn de verstelbare schoenen ideaal.

Wij verkopen hoge inline skates van Rollerblade, K2, en Powerslide.

K2 VO2 S 100 Boa M

K2 VO2 S 100 Boa M


Maak uw keuze:
Maat:
41,5, 42, 42,5, 43,5, 44, 44,5, 45, 46, 47, 48
Merk:
K2
Geslacht:
Mannen
Uw prijs incl. BTW
vanaf  € 299,95
Aantal

K2 VO2 S 100 Boa M

De K2 VO2 100 S is de ultieme fitness inline skate. Zeer geschikt voor atleten op zoek naar een solide training. Deze inline skate is voorzien van het K2 Speed Lacing System (BOA). Dit systeem maakt gebruik van een grijper-, trek- en vergrendelingssysteem dat snel en effectief is zowel voor het aantrekken als voor het uittrekken van de schaatsen. Met de Performance Hi-Lo-technologie van K2 kunnen schaatsers profiteren van de acceleratie en manoeuvreerbaarheid van de kleinere voorwielen terwijl ze genieten van de topsnelheid van de grotere achterwielen. Gecombineerd met het revolutionaire Vortech-ventilatiesysteem en het Speed Lacing System van K2, krijg je schaatsen die klaar zijn voor een comfortabele training.

Kenmerken:
BOA
VO2 Cuff
Performance Hi-Lo Frame
Vortech Ventilation System
 

Artikelen gerelateerd aan K2 VO2 S 100 Boa M

Vanaf  € 14,00
Vanaf  € 29,50

Binnenlandse verzending

Orders boven de € 50,- worden binnen Nederland gratis verzonden

Wat de artikelen in uw winkelwagen betreft, kunt u uit de volgende verzendmogelijkheden binnen Nederland kiezen:

  • Afhalen (Westkanaalweg 10e, 2461 EC Ter Aar, Nederland) => Kosteloos
  • Track en Trace verzenden via POSTNL 1 á 2 werkdagen => € 6,95*
  • Aangetekend verzenden via TNT Express => € 8,60 (tot € 500,- verzekerd) 

Internationale verzending

Bestelling verzenden wij wereldwijd. De kosten hiervoor hangt af van de bestemming en het gewicht. Voor uitgebreide informatie kunt u kijken op de website van PostNL.

Aangetekend
-EUR 1 => € 21,65*
-EUR 2 => € 26,65*
-EUR 3 => € 27,95*
-WERELD => € 35,95*

*Bovenstaande bedragen zijn voor pakketten tot 5kg. Het kan voorkomen dat de door u bestelde goederen lichter zijn dan 5kg of op een goedkopere wijze verzonden kunnen worden. Mocht dit het geval zijn zullen wij eerst contact met u opnemen. Na een akkoord storten wij het teveel betaalde bedrag terug op uw rekening.

Retour informatie

U kunt artikelen binnen 14 dagen retourneren. De 14 dagen worden gerekend vanaf de dag van aflevering, tenzij er bij de aanbieding van het artikel iets anders staat vermeld. Ongebruikte, ongewenste artikelen zullen met aftrek van verzendkosten aan de klant vergoed worden.
Let u op het volgende bij het terugsturen van uw gekochte artikel:

  • Stuur het artikel altijd in de originele verpakking terug
  • Kaartjes en labels mogen niet verwijderd worden
  • Wij kunnen artikelen die gedragen, gebruikt of beschadigd zijn, of op een andere manier niet aan onze richtlijnen voldoen, niet als retourzending accepteren
  • Voeg altijd de retourbon toe, met de daarop ingevulde reden van retour

Mocht aan bovengenoemde voorwaarden niet zijn voldaan is uw aankoop een feit, zullen wij het bedrag niet crediteren en terugbetalen en de goederen aan u retourneren. Uitgebreide informatie over het retourneren kunt u vinden in onze retourbon. Deze krijgt u ook bij uw bestelling meegeleverd.