Een moment geduld aub.
Home / Powerslide Phuzion kids galaxy boy 33-36
Inline skates met een hoge schoen zijn prima geschikt voor kinderen die leren inline skaten en voor volwassenen die graag recreatieve tochten rijden. De inline skates hebben een hoge schoen die net wat meer steun geeft waardoor je comfortabel je kilometers maakt. De skates hebben een remblok die meestal demonteerbaar is.

Voor kinderen zijn de verstelbare schoenen ideaal.

Wij verkopen hoge inline skates van Rollerblade, K2, en Powerslide.

Product image 1
Product image 2

Powerslide Phuzion kids galaxy boy 33-36ProductAantal
Powerslide Phuzion kids galaxy boy 33-36
€ 139,00Art# 4040333509920
 
Voorraad: 1

Powerslide Phuzion kids galaxy boy 33-36

PS Alpha jr. composite
De Alpha shell is ontworpen met gewicht en steun in het achterhoofd. Het is gemaakt van een speciale composietverbinding die stijf is dankzij de 10% glasvezel, die in het materiaal gemengd was terwijl het nog licht was. Wij hebben de shell aangepast om het nog sterker en ondersteunend te maken.De cuff is ook ontworpen met gewicht en steun in het achterhoofd. Het is gemaakt van een speciale samengestelde verbinding die stijf is dankzij de 10% glasvezel, die in het materiaal gemengd was. Dit maakt deze cuff bijzonder sterk en ondersteunend.
Aluminum stamped
Het 3 wiel frame van de Phuzion Galaxy kids skate is gemaakt van een tweedelige constructie, twee gescheiden aluminium gestempelde zijwanden, verbonden met een sterk en solide montageblok. Het frame is gemaakt van vliegtuig 6061 aluminium om sterk maar lichtgewicht te zijn. Het is ontworpen om super laag met een laag zwaartepunt te zijn. De grootte van het frame groeit met de schoenmaten die wij aanbieden om de kinderen de best mogelijke opstelling te geven voor makkelijke afhandeling. Het frame ziet er niet alleen goed uit maar biedt ook een goede stijfheid dankzij extra interne versterkingen. Het frame maakt gebruik van 8mm assen.
PS Infinity 82A,29-32 80mm / 33-36 84mm / 37-40 90mm
De wielen groeien met de schoenmaat zoals het frame doet. Phuzion Galaxy kids schaatsen zijn uitgerust met 3x80mm, 3x84mm of 3x90mm wielen met een sterke en unieke 6-spaaks X-type kern, perfecte vorm en straal voor een uitstekende push en stride. De dikke laag PU over de kern neemt de schokken weg en trillingen van de wegen. Langdurige en hoge rebound urethaan maakt deze wielen een goede keuze voor snel en makkelijk cruising.
Wicked freespin ABEC 7
WICKED (WCD) is een nieuw high end lager merk gespecialiseerd in allerlei rollsport. WCD is gemaakt van de beste beschikbare grondstoffen en is gemaakt van hoge kwaliteit om een snelle en soepele rit te garanderen, maar ook een lange levensduur. WCD ABEC 7 Freespin lagers hebben een zeer goede en soepele spin. Het lager bevat 7 chroomstaalballen en een lichtgewicht maar bestendige nylon kooi. Eén kant is bedekt met een non-contactrubber gecoat RZ schild. Voor deze high end bearing wordt een synthetische olie uit Japan gebruikt. Voor meer informatie bekijk de Wicked website onder: www.wicked-hardware.com

 

Binnenlandse verzending

Orders boven de € 50,- worden binnen Nederland gratis verzonden

Wat de artikelen in uw winkelwagen betreft, kunt u uit de volgende verzendmogelijkheden binnen Nederland kiezen:

  • Afhalen (Westkanaalweg 10e, 2461 EC Ter Aar, Nederland) => Kosteloos
  • Track en Trace verzenden via POSTNL 1 á 2 werkdagen => € 6,95*
  • Aangetekend verzenden via TNT Express => € 8,60 (tot € 500,- verzekerd) 

Internationale verzending

Bestelling verzenden wij wereldwijd. De kosten hiervoor hangt af van de bestemming en het gewicht. Voor uitgebreide informatie kunt u kijken op de website van PostNL.

Aangetekend
-EUR 1 => € 21,65*
-EUR 2 => € 26,65*
-EUR 3 => € 27,95*
-WERELD => € 35,95*

*Bovenstaande bedragen zijn voor pakketten tot 5kg. Het kan voorkomen dat de door u bestelde goederen lichter zijn dan 5kg of op een goedkopere wijze verzonden kunnen worden. Mocht dit het geval zijn zullen wij eerst contact met u opnemen. Na een akkoord storten wij het teveel betaalde bedrag terug op uw rekening.

Retour informatie

U kunt artikelen binnen 14 dagen retourneren. De 14 dagen worden gerekend vanaf de dag van aflevering, tenzij er bij de aanbieding van het artikel iets anders staat vermeld. Ongebruikte, ongewenste artikelen zullen met aftrek van verzendkosten aan de klant vergoed worden.
Let u op het volgende bij het terugsturen van uw gekochte artikel:

  • Stuur het artikel altijd in de originele verpakking terug
  • Kaartjes en labels mogen niet verwijderd worden
  • Wij kunnen artikelen die gedragen, gebruikt of beschadigd zijn, of op een andere manier niet aan onze richtlijnen voldoen, niet als retourzending accepteren
  • Voeg altijd de retourbon toe, met de daarop ingevulde reden van retour

Mocht aan bovengenoemde voorwaarden niet zijn voldaan is uw aankoop een feit, zullen wij het bedrag niet crediteren en terugbetalen en de goederen aan u retourneren. Uitgebreide informatie over het retourneren kunt u vinden in onze retourbon. Deze krijgt u ook bij uw bestelling meegeleverd.