Een moment geduld aub.
Home / Rollerblade kinder skates Microblade
Inline skates met een hoge schoen zijn prima geschikt voor kinderen die leren inline skaten en voor volwassenen die graag recreatieve tochten rijden. De inline skates hebben een hoge schoen die net wat meer steun geeft waardoor je comfortabel je kilometers maakt. De skates hebben een remblok die meestal demonteerbaar is.

Voor kinderen zijn de verstelbare schoenen ideaal.

Wij verkopen hoge inline skates van Rollerblade, K2, en Powerslide.

Rollerblade kinder skates Microblade

MerkRollerblade
KleurBlauw/oranje
GeslachtJongen
Maat

ProductAantal
Rollerblade Microblade blue/orange 28-32
€ 119,95Art# 8050459729436
 
Voorraad: 1
Rollerblade Microblade blue/orange 33-36
€ 119,95Art# 8050459729443
 
Voorraad: >5
Rollerblade Microblade blue/orange 36-40
€ 119,95Art# 8050459729450
 
Voorraad: >5
productafbeelding
productafbeelding

Rollerblade kinder skates Microblade

Rollerblade maakt de best instelbare inline skates voor kinderen. De Rollerblade Microblade skates zijn verstelbaar in 4 volledige maten en hebben een eenvoudig te gebruiken verstelsysteem dat werkt met een druk op de knop. De Microblade-structuur biedt goede ondersteuning en helpt de stabiliteit, het evenwicht en de controle te verbeteren. De modellen werden opnieuw ontworpen met speciaal ontworpen mesh op de schoenen voor comfort en ademend vermogen. Dankzij de dubbele opstelling van de frames kunnen skaters naar een 3WD-opstelling door grotere wielen te kopen. Junior Fit-voeringen maken de Microblade zeer comfortabel en de wiel en frame combinatie is perfect voor kinderen om te beginnen met de juiste snelheid. Het eenvoudige sluitsysteem zorgt voor een veilige pasvorm en is gemakkelijk aan- en uittrekken. Deze skates geven kinderen positieve eerste ervaring op inline skates en dit vergroot de kans dat kinderen blijven schaatsen, actief blijven en hun vaardigheden verbeteren terwijl ze plezier maken. De skate is voorzien van een remblok.

KENMERKEN:
BESTE KIDS INLINE SKATE VOOR ELK NIVEAU. De Rollerblade Microblade is de beste skate voor kinderen die net zijn begonnen en is geweldig voor kinderen die een oudere skate hebben en op zoek zijn naar een inline skate van betere kwaliteit.
KINDERVERSTELLING IN 4 MATEN. De Microblade-schaal is slank en gestroomlijnd, hierdoor passen de voeten goed in de schoen zodat elke slag is geoptimaliseerd voor schaatsen met de juiste balans, controle en betere ondersteuning.
COMFORT KIDS LOVE met superieure vulling. De Junior Fit voering maakt deze skate zo comfortabel dat kinderen ze niet willen uittrekken. De mesh creëert een sokachtige pasvorm met extra ademend vermogen.
DUURZAAM GEINTEGREERD FRAME is onderdeel van de skate. Kinderen staan niet te hoog op het frame, dit zorgt voor een lager zwaartepunt. Het beschikt ook over een 3WD-montagesysteem voor het upgraden naar een 3x80 mm wielset.
ROLLERBLADE PRESTATIESWIELEN 72 mm/80A wielen zijn gecombineerd met SG3 lagers voor een duurzame, soepele rol met de juiste snelheid om het inline skaten een beetje veiliger, maar toch spannend te houden.
 

Artikelen gerelateerd aan Rollerblade kinder skates Microblade

Vanaf  € 29,50

Binnenlandse verzending

Orders boven de € 100,- worden binnen Nederland gratis verzonden

Wat de artikelen in uw winkelwagen betreft, kunt u uit de volgende verzendmogelijkheden binnen Nederland kiezen:

  • Afhalen (Westkanaalweg 10e, 2461 EC Ter Aar, Nederland) => Kosteloos
  • Track en Trace verzenden via POSTNL 1 á 2 werkdagen => € 8.50*

Internationale verzending

Bestelling verzenden wij wereldwijd. De kosten hiervoor hangt af van de bestemming en het gewicht. Voor uitgebreide informatie kunt u kijken op de website van PostNL.

Aangetekend
-EUR 1 => € 21,65*
-EUR 2 => € 26,65*
-EUR 3 => € 27,95*
-WERELD => € 35,95*

*Bovenstaande bedragen zijn voor pakketten tot 5kg. Het kan voorkomen dat de door u bestelde goederen lichter zijn dan 5kg of op een goedkopere wijze verzonden kunnen worden. Mocht dit het geval zijn zullen wij eerst contact met u opnemen. Na een akkoord storten wij het teveel betaalde bedrag terug op uw rekening.

Retour informatie

U kunt artikelen binnen 14 dagen retourneren. De 14 dagen worden gerekend vanaf de dag van aflevering, tenzij er bij de aanbieding van het artikel iets anders staat vermeld. Ongebruikte, ongewenste artikelen zullen met aftrek van verzendkosten aan de klant vergoed worden.
Let u op het volgende bij het terugsturen van uw gekochte artikel:

  • Stuur het artikel altijd in de originele verpakking terug
  • Kaartjes en labels mogen niet verwijderd worden
  • Wij kunnen artikelen die gedragen, gebruikt of beschadigd zijn, of op een andere manier niet aan onze richtlijnen voldoen, niet als retourzending accepteren
  • Voeg altijd de retourbon toe, met de daarop ingevulde reden van retour

Mocht aan bovengenoemde voorwaarden niet zijn voldaan is uw aankoop een feit, zullen wij het bedrag niet crediteren en terugbetalen en de goederen aan u retourneren. Uitgebreide informatie over het retourneren kunt u vinden in onze retourbon. Deze krijgt u ook bij uw bestelling meegeleverd.