Een moment geduld aub.
Home / Rollerblade Macroblade 80 zw/rd
Inline skates met een hoge schoen zijn prima geschikt voor kinderen die leren inline skaten en voor volwassenen die graag recreatieve tochten rijden. De inline skates hebben een hoge schoen die net wat meer steun geeft waardoor je comfortabel je kilometers maakt. De skates hebben een remblok die meestal demonteerbaar is.

Voor kinderen zijn de verstelbare schoenen ideaal.

Wij verkopen hoge inline skates van Rollerblade, K2, en Powerslide.

Rollerblade Macroblade 80 zw/rd

Rollerblade Macroblade 80 zw/rd


Maak uw keuze:
Maat:
42, 44
Merk:
Rollerblade
Kleur:
zwart/rood
Geslacht:
Mannen
Uw prijs incl. BTW
vanaf  € 145,00
Aantal

Rollerblade Macroblade 80 zw/rd

Macroblade 80 is ideaal voor beginners die op zoek zijn naar een verbeterde inline skate. De schoen is ontworpen om grote steun te bieden, terwijl de voering is voorzien van speciaal gaas voor een extra ademend vermogen en comfort. Het aluminium frame geeft goede krachtoverdracht. Het sluitsysteem is gemakkelijk te gebruiken en beveiligt de voet voor maximale pasvorm en comfort. De wiel/frame combinatie is ideaal voor skaters om de juiste hoeveelheid snelheid en controle te hebben zonder te snel te gaan. Kortom: een geweldige inline skate met uitzonderlijke waarde.
FUNCTIES:
VERBETER JEZELF met de Macroblade 80. Een geweldige inline skate is voor lekker toeren en trainen. Geweldige algehele ondersteuning en comfort in een instapmodel.
FLEX AND LATERAL SUPPORT is ideaal. Het hogere manchet biedt extra stabiliteit en helpt je bij de balans tijdenshet skaten.
COMFORTABELE PRESTATIES met de meest comfortabele voering in een inline skate met speciaal gaas en vulling in de tong en bij de enkel . Gesp, powerriem en vetersluiting beveiligen de voet.
TWINBLADE ALUMINIUM FRAME is duurzaam en helpt skaters met goede balans en verbeterde stabiliteit. Kan upgraden naar 84 mm wiel als extra snelheid gewenst is.
ROLLERBLADE PRESTATIES, wielen 80 mm/82A voor perfecte snelheid en controle. SG5 lagers voor de juiste snelheid.
 

Artikelen gerelateerd aan Rollerblade Macroblade 80 zw/rd

Vanaf  € 36,00
Vanaf  € 29,50

Binnenlandse verzending

Orders boven de € 50,- worden binnen Nederland gratis verzonden

Wat de artikelen in uw winkelwagen betreft, kunt u uit de volgende verzendmogelijkheden binnen Nederland kiezen:

  • Afhalen (Westkanaalweg 10e, 2461 EC Ter Aar, Nederland) => Kosteloos
  • Track en Trace verzenden via POSTNL 1 á 2 werkdagen => € 6,95*
  • Aangetekend verzenden via TNT Express => € 8,60 (tot € 500,- verzekerd) 

Internationale verzending

Bestelling verzenden wij wereldwijd. De kosten hiervoor hangt af van de bestemming en het gewicht. Voor uitgebreide informatie kunt u kijken op de website van PostNL.

Aangetekend
-EUR 1 => € 21,65*
-EUR 2 => € 26,65*
-EUR 3 => € 27,95*
-WERELD => € 35,95*

*Bovenstaande bedragen zijn voor pakketten tot 5kg. Het kan voorkomen dat de door u bestelde goederen lichter zijn dan 5kg of op een goedkopere wijze verzonden kunnen worden. Mocht dit het geval zijn zullen wij eerst contact met u opnemen. Na een akkoord storten wij het teveel betaalde bedrag terug op uw rekening.

Retour informatie

U kunt artikelen binnen 14 dagen retourneren. De 14 dagen worden gerekend vanaf de dag van aflevering, tenzij er bij de aanbieding van het artikel iets anders staat vermeld. Ongebruikte, ongewenste artikelen zullen met aftrek van verzendkosten aan de klant vergoed worden.
Let u op het volgende bij het terugsturen van uw gekochte artikel:

  • Stuur het artikel altijd in de originele verpakking terug
  • Kaartjes en labels mogen niet verwijderd worden
  • Wij kunnen artikelen die gedragen, gebruikt of beschadigd zijn, of op een andere manier niet aan onze richtlijnen voldoen, niet als retourzending accepteren
  • Voeg altijd de retourbon toe, met de daarop ingevulde reden van retour

Mocht aan bovengenoemde voorwaarden niet zijn voldaan is uw aankoop een feit, zullen wij het bedrag niet crediteren en terugbetalen en de goederen aan u retourneren. Uitgebreide informatie over het retourneren kunt u vinden in onze retourbon. Deze krijgt u ook bij uw bestelling meegeleverd.