Een moment geduld aub.
Home / Rollerblade skates Macroblade W 3x100
Inline skates met een hoge schoen zijn prima geschikt voor kinderen die leren inline skaten en voor volwassenen die graag recreatieve tochten rijden. De inline skates hebben een hoge schoen die net wat meer steun geeft waardoor je comfortabel je kilometers maakt. De skates hebben een remblok die meestal demonteerbaar is.

Voor kinderen zijn de verstelbare schoenen ideaal.

Wij verkopen hoge inline skates van Rollerblade, K2, en Powerslide.

Rollerblade skates Macroblade W 3x100
Rollerblade skates Macroblade W 3x100
Rollerblade skates Macroblade W 3x100

Rollerblade skates Macroblade W 3x100

De Rollerblade Macroblade 100 3WD is een van de snelste skates met superieure zijdelingse ondersteuning. Deze inline skates zijn een ideale combinatie van de race- en recreatieve skate-wereld. Het heeft optimale ondersteuning, snelheid, comfort en stabiliteit. Hoogwaardige componenten, 3WD-frames, hoogwaardig ontworpen mesh-bovenwerk en een zeer veilig sluitsysteem met SpeedLock, maken dit een stijlvolle, geweldige keuze voor iemand die serieus wil skatenn, maar geen race-schoen wil.

KENMERKEN:
3 WIELAANDRIJVING (3WD) HOGE PRESTATIES SKATES voor de fitnessliefhebber die wat meer zijdelingse ondersteuning voor stabiliteit wil, terwijl hij traint.
- FLEX AND LATERAL SUPPORT, de hogere manchet biedt extra stabiliteit bij de balans en om de voet stevig vast te houden tijdens het skaten.
COMFORTABELE ATLETISCHE SCHOEN, met mesh aan de bovenzijde, de voering in de tong en bij de enkel is speciaal om de voeten te dempen. Aluminium gesp, powerriem en vetersluiting om de voeten te beschermen met extra ademend vermogen.
3WD TWINBLADE ALUMINIUM FRAME 274mm / 10.8 "is stijf, stabiel en heeft een ontwerp met een lager profiel voor 110 mm wielen om het zwaartepunt te verlagen met een hogere snelheid en manoeuvreerbaarheid.
ROLLERBLADE SUPREME WHEELS 100 mm / 85A wielen voor snelheid en perfecte controle. SG9 lagers zijn superieur en zorgen voor de juiste snelheid.
 

Rollerblade skates Macroblade W 3x100

Maat:
35
Merk:
Rollerblade
Kleur:
Zwart/blauw
Geslacht:
Vrouwen

ProductAantal
Rollerblade Macroblade W 3x100 22/35
€ 229,95Art# 8050459614114
Alleen verkrijgbaar in onze winkel
Tijdelijk uitverkocht, informeer voor beschikbaarheid

Artikelen gerelateerd aan Rollerblade skates Macroblade W 3x100

Vanaf  € 29,50

Binnenlandse verzending

Orders boven de € 50,- worden binnen Nederland gratis verzonden

Wat de artikelen in uw winkelwagen betreft, kunt u uit de volgende verzendmogelijkheden binnen Nederland kiezen:

  • Afhalen (Westkanaalweg 10e, 2461 EC Ter Aar, Nederland) => Kosteloos
  • Track en Trace verzenden via POSTNL 1 á 2 werkdagen => € 6,95*
  • Aangetekend verzenden via TNT Express => € 8,60 (tot € 500,- verzekerd) 

Internationale verzending

Bestelling verzenden wij wereldwijd. De kosten hiervoor hangt af van de bestemming en het gewicht. Voor uitgebreide informatie kunt u kijken op de website van PostNL.

Aangetekend
-EUR 1 => € 21,65*
-EUR 2 => € 26,65*
-EUR 3 => € 27,95*
-WERELD => € 35,95*

*Bovenstaande bedragen zijn voor pakketten tot 5kg. Het kan voorkomen dat de door u bestelde goederen lichter zijn dan 5kg of op een goedkopere wijze verzonden kunnen worden. Mocht dit het geval zijn zullen wij eerst contact met u opnemen. Na een akkoord storten wij het teveel betaalde bedrag terug op uw rekening.

Retour informatie

U kunt artikelen binnen 14 dagen retourneren. De 14 dagen worden gerekend vanaf de dag van aflevering, tenzij er bij de aanbieding van het artikel iets anders staat vermeld. Ongebruikte, ongewenste artikelen zullen met aftrek van verzendkosten aan de klant vergoed worden.
Let u op het volgende bij het terugsturen van uw gekochte artikel:

  • Stuur het artikel altijd in de originele verpakking terug
  • Kaartjes en labels mogen niet verwijderd worden
  • Wij kunnen artikelen die gedragen, gebruikt of beschadigd zijn, of op een andere manier niet aan onze richtlijnen voldoen, niet als retourzending accepteren
  • Voeg altijd de retourbon toe, met de daarop ingevulde reden van retour

Mocht aan bovengenoemde voorwaarden niet zijn voldaan is uw aankoop een feit, zullen wij het bedrag niet crediteren en terugbetalen en de goederen aan u retourneren. Uitgebreide informatie over het retourneren kunt u vinden in onze retourbon. Deze krijgt u ook bij uw bestelling meegeleverd.