Een moment geduld aub.
Home / Cado Motus Rookie JR2
Inline skates met lage schoen worden ook wel skeelers genoemd.

Train je specifiek voor het schaatsen op een skeelerbaan of rijd je wedstrijden, dan zijn inline skates met lage schoen het meest geschikt. Deze skates zijn minder zwaar dan de inline skates met hoge schoen en hebben, net als schaatsen, geen steun bij de enkel. De wielen zijn 100mm, 110mm of 125mm en er is geen remblok gemonteerd.

Wij verkopen inline skates van CadoMotus, Powerslide en Luigino. Andere merken en aanbiedingen vind je hier.

Cado Motus Rookie JR2
Cado Motus Rookie JR2
Cado Motus Rookie JR2

Cado Motus Rookie JR2


Maak uw keuze:
Maat:
34, 35, 36, 37
Merk:
CadoMotus
Kleur:
blauw, roze
Geslacht:
kids
Uw prijs incl. BTW
vanaf  € 370,00
Aantal

Cado Motus Rookie JR2

De reboot van de Rookie Jr2 is voorzien van een pasvorm die is strak rond de enkel zit voor meer stabiliteit, met een hogere cuffs dat de ondersteuning verhoogd voor de ontwikkeling van de spieren, met een zachtere rand die de blaren en schaafwonden voorkomen, dat is de nummer een reden waarom veel kinderen de sport verlaten .
De nieuwe rand rond de tenen en de nieuwe carbon composiet layup zal ervoor zorgen dat de levensduur en inruilwaarde van de boot interessant blijven, zodat de skates als je er eenmaal uitgegroeid bent nog ingeruild kunnen worden. De schoenen zijn net iets breder gemaakt dan de Rookie Jr 2.
 

Artikelen gerelateerd aan Cado Motus Rookie JR2

Vanaf  € 44,95
Vanaf  € 54,95
Vanaf  € 24,50

Binnenlandse verzending

Orders boven de € 50,- worden binnen Nederland gratis verzonden

Wat de artikelen in uw winkelwagen betreft, kunt u uit de volgende verzendmogelijkheden binnen Nederland kiezen:

  • Afhalen (Westkanaalweg 10e, 2461 EC Ter Aar, Nederland) => Kosteloos
  • Track en Trace verzenden via POSTNL 1 á 2 werkdagen => € 6,95*
  • Aangetekend verzenden via TNT Express => € 8,60 (tot € 500,- verzekerd) 

Internationale verzending

Bestelling verzenden wij wereldwijd. De kosten hiervoor hangt af van de bestemming en het gewicht. Voor uitgebreide informatie kunt u kijken op de website van PostNL.

Aangetekend
-EUR 1 => € 21,65*
-EUR 2 => € 26,65*
-EUR 3 => € 27,95*
-WERELD => € 35,95*

*Bovenstaande bedragen zijn voor pakketten tot 5kg. Het kan voorkomen dat de door u bestelde goederen lichter zijn dan 5kg of op een goedkopere wijze verzonden kunnen worden. Mocht dit het geval zijn zullen wij eerst contact met u opnemen. Na een akkoord storten wij het teveel betaalde bedrag terug op uw rekening.

Retour informatie

U kunt artikelen binnen 14 dagen retourneren. De 14 dagen worden gerekend vanaf de dag van aflevering, tenzij er bij de aanbieding van het artikel iets anders staat vermeld. Ongebruikte, ongewenste artikelen zullen met aftrek van verzendkosten aan de klant vergoed worden.
Let u op het volgende bij het terugsturen van uw gekochte artikel:

  • Stuur het artikel altijd in de originele verpakking terug
  • Kaartjes en labels mogen niet verwijderd worden
  • Wij kunnen artikelen die gedragen, gebruikt of beschadigd zijn, of op een andere manier niet aan onze richtlijnen voldoen, niet als retourzending accepteren
  • Voeg altijd de retourbon toe, met de daarop ingevulde reden van retour

Mocht aan bovengenoemde voorwaarden niet zijn voldaan is uw aankoop een feit, zullen wij het bedrag niet crediteren en terugbetalen en de goederen aan u retourneren. Uitgebreide informatie over het retourneren kunt u vinden in onze retourbon. Deze krijgt u ook bij uw bestelling meegeleverd.