Een moment geduld aub.
Home / Cado Motus Rookie SR2 Versatile
Inline skates met lage schoen worden ook wel skeelers genoemd.

Train je specifiek voor het schaatsen op een skeelerbaan of rijd je wedstrijden, dan zijn inline skates met lage schoen het meest geschikt. Deze skates zijn minder zwaar dan de inline skates met hoge schoen en hebben, net als schaatsen, geen steun bij de enkel. De wielen zijn 100mm, 110mm of 125mm en er is geen remblok gemonteerd.

Wij verkopen inline skates van CadoMotus, Powerslide en Luigino. Andere merken en aanbiedingen vind je hier.

Cado Motus Rookie SR2 Versatile

Maat:
41, 46
Merk:
CadoMotus
Geslacht:
Unisex

ProductAantal
Cado Motus Rookie SR2 Versatile 41
€ 520,00Art# 9520160410100
 
Voorraad: 1
Cado Motus Rookie SR2 Versatile 46
€ 520,00Art# 9520160460100
 
Voorraad: 1
productafbeelding
productafbeelding
productafbeelding

Cado Motus Rookie SR2 Versatile

Met deze Versatile skate beslis je binnen no-time of je wilt skaten op drie of vier wielen en van welke grootte. Het Transformer 13.2 inch. In deze versie past 4x100mm 4x110mm en 3x125mm wielen, wat de nieuwe trend is.

We zitten middenin een ontwikkeling waarbij profs soms overstappen op 3x125mm wielen. Groter dan ooit, sneller dan ooit. Er zijn omstandigheden waar profs nog kiezen voor 4x110. Op moeilijke pistes bijvoorbeeld.

Junior skaters kiezen doorgaans voor vier wielen om te werken aan techniek en stabiliteit, en voor drie wielen als ze de stap naar grotere wielen willen maken, maar nog niet toe bent aan het extra gewicht dat het met zich mee bent. Voor jonge skaters is het belangrijk om te blijven werken aan souplesse en techniek.

Je leert hoe de diameter van je wielen, de hoogte van het frame en gewicht je techniek en snelheid beïnvloeden. Het helpt je om meer controle te krijgen over je materiaal, iets dat professionals jaren kost en wat uiteindelijk het verschil maakt tussen winnen of verliezen. Dit zijn belangrijke lessen die je moet leren en dat kan nu, met één en hetzelfde frame. Het Comp Transformer frame helpt je om deze fundamentele zaken onder controle te krijgen.
  • Op 4x100 of 4x110 ben je stabieler en kan je krachtiger afzetten, je ervaart meer druk
  • Op 3x110 ben jewendbaar en lichtvoetiger en werk je het beste aan souplesse op hogere snelheid
  • Met 3x125 ga je mee in de nieuwste trend onder profs. Het is een compleet nieuwe ervaring en je topsnelheid was nooit zo hoog
 

Artikelen gerelateerd aan Cado Motus Rookie SR2 Versatile

Vanaf  € 24,50
Vanaf  € 64,95
Vanaf  € 54,95

Binnenlandse verzending

Orders boven de € 50,- worden binnen Nederland gratis verzonden

Wat de artikelen in uw winkelwagen betreft, kunt u uit de volgende verzendmogelijkheden binnen Nederland kiezen:

  • Afhalen (Westkanaalweg 10e, 2461 EC Ter Aar, Nederland) => Kosteloos
  • Track en Trace verzenden via POSTNL 1 á 2 werkdagen => € 6,95*
  • Aangetekend verzenden via TNT Express => € 8,60 (tot € 500,- verzekerd) 

Internationale verzending

Bestelling verzenden wij wereldwijd. De kosten hiervoor hangt af van de bestemming en het gewicht. Voor uitgebreide informatie kunt u kijken op de website van PostNL.

Aangetekend
-EUR 1 => € 21,65*
-EUR 2 => € 26,65*
-EUR 3 => € 27,95*
-WERELD => € 35,95*

*Bovenstaande bedragen zijn voor pakketten tot 5kg. Het kan voorkomen dat de door u bestelde goederen lichter zijn dan 5kg of op een goedkopere wijze verzonden kunnen worden. Mocht dit het geval zijn zullen wij eerst contact met u opnemen. Na een akkoord storten wij het teveel betaalde bedrag terug op uw rekening.

Retour informatie

U kunt artikelen binnen 14 dagen retourneren. De 14 dagen worden gerekend vanaf de dag van aflevering, tenzij er bij de aanbieding van het artikel iets anders staat vermeld. Ongebruikte, ongewenste artikelen zullen met aftrek van verzendkosten aan de klant vergoed worden.
Let u op het volgende bij het terugsturen van uw gekochte artikel:

  • Stuur het artikel altijd in de originele verpakking terug
  • Kaartjes en labels mogen niet verwijderd worden
  • Wij kunnen artikelen die gedragen, gebruikt of beschadigd zijn, of op een andere manier niet aan onze richtlijnen voldoen, niet als retourzending accepteren
  • Voeg altijd de retourbon toe, met de daarop ingevulde reden van retour

Mocht aan bovengenoemde voorwaarden niet zijn voldaan is uw aankoop een feit, zullen wij het bedrag niet crediteren en terugbetalen en de goederen aan u retourneren. Uitgebreide informatie over het retourneren kunt u vinden in onze retourbon. Deze krijgt u ook bij uw bestelling meegeleverd.