Een moment geduld aub.
Home / Powerslide Swell skate 125mm mt 44
Product image 1

Powerslide Swell skate 125mm mt 44


Maat:
44
Merk:
Powerslide
Kleur:
Zwart
Geslacht:
Unisex

ProductAantal
Powerslide Swell skate 125mm mt 44
333,00   € 299,70Art# 4040333431153
Tijdelijk uitverkocht, informeer voor beschikbaarheid

Powerslide Swell skate 125mm mt 44

De 3 × 125mm wiel setup biedt een goed evenwicht tussen de lengte en hoogte van het frame en geeft een ongeëvenaarde snelheid. 125mm zijn de grootste wielen beschikbaar voor inline skates. Deze zeer wendbare en behendige setup biedt een geweldige skate ervaring in elke situatie, maar het grote voordeel komt pas echt op de lange afstand routes, het behouden van uw snelheid gaat makkelijker dan elke andere wielmaat. Ook het behalen van de topsnelheden en de meest comfortabele rol over elk oppervlak. Er komt niets in de buurt van een 3 x 125mm setup, het garandeert veel plezier en als je eenmaal aan gewent bent, zal je nooit meer terug willen naar iets kleiners!
 

Binnenlandse verzending

Orders boven de € 50,- worden binnen Nederland gratis verzonden

Wat de artikelen in uw winkelwagen betreft, kunt u uit de volgende verzendmogelijkheden binnen Nederland kiezen:

  • Afhalen (Westkanaalweg 10e, 2461 EC Ter Aar, Nederland) => Kosteloos
  • Track en Trace verzenden via POSTNL 1 á 2 werkdagen => € 6,95*
  • Aangetekend verzenden via TNT Express => € 8,60 (tot € 500,- verzekerd) 

Internationale verzending

Bestelling verzenden wij wereldwijd. De kosten hiervoor hangt af van de bestemming en het gewicht. Voor uitgebreide informatie kunt u kijken op de website van PostNL.

Aangetekend
-EUR 1 => € 21,65*
-EUR 2 => € 26,65*
-EUR 3 => € 27,95*
-WERELD => € 35,95*

*Bovenstaande bedragen zijn voor pakketten tot 5kg. Het kan voorkomen dat de door u bestelde goederen lichter zijn dan 5kg of op een goedkopere wijze verzonden kunnen worden. Mocht dit het geval zijn zullen wij eerst contact met u opnemen. Na een akkoord storten wij het teveel betaalde bedrag terug op uw rekening.

Retour informatie

U kunt artikelen binnen 14 dagen retourneren. De 14 dagen worden gerekend vanaf de dag van aflevering, tenzij er bij de aanbieding van het artikel iets anders staat vermeld. Ongebruikte, ongewenste artikelen zullen met aftrek van verzendkosten aan de klant vergoed worden.
Let u op het volgende bij het terugsturen van uw gekochte artikel:

  • Stuur het artikel altijd in de originele verpakking terug
  • Kaartjes en labels mogen niet verwijderd worden
  • Wij kunnen artikelen die gedragen, gebruikt of beschadigd zijn, of op een andere manier niet aan onze richtlijnen voldoen, niet als retourzending accepteren
  • Voeg altijd de retourbon toe, met de daarop ingevulde reden van retour

Mocht aan bovengenoemde voorwaarden niet zijn voldaan is uw aankoop een feit, zullen wij het bedrag niet crediteren en terugbetalen en de goederen aan u retourneren. Uitgebreide informatie over het retourneren kunt u vinden in onze retourbon. Deze krijgt u ook bij uw bestelling meegeleverd.