Een moment geduld aub.
Home / Matter Code White
De wielen zijn een heel belangrijk onderdeel van de inline skates. Hiermee maak je contact met het wegdek. Je wielen bepalen mede je snelheid, grip en wendbaarheid tijdens het skaten.Skatewielen hebben bepaalde eigenschappen en jij kiest wat jij belangrijk vindt. Rijd je toertochten, wedstrijden of skate je voor de fun? Dit is bepalend voor de keuze van je wielen. In dit artikel vertellen wij je meer over de aanschaf van wielen voor je inline skates.

Wij verkopen de inline skate en skeeler wielen van Atom, Hyper, Matter, MPC, Powerslide en Zandstra.

Matter Code White

Maat:
100mm
Merk:
Matter
Hardheid:
F1

ProductAantal
Matter Code white F1 100mm
36,00   € 28,98Art# 4040333402344
 
Voorraad: 6 stuks voorradig, contact voor meer
productafbeelding
productafbeelding

Matter Code White

Een van Matter's best bewaarde geheimen is nu beschikbaar voor de wereld!
Ontwikkeling begon bij het WK van 2008, dit wiel won al verschillende titels en brak meerdere wereldrecords, maar ze waren exclusief. Zo exclusieve zelfs dat het nooit voor het publiek beschikbaar gemaakt.
Ontwikkeling van wielen heeft een lange weg afgelegd sinds die tijd en Matter is trots om de release van de Code White aan te kunnen kondigen. De Code White is onze super high-end baan race wiel. Opnieuw ontwikkeld in samenwerking met het Powerslide Race team. Het biedt de grip en de veiligheid in de hoeken die 's werelds snelste racers zoeken. Ze trainen voor talloze uren en ze willen niet dat hun harde werk ongedaan worden gemaakt door een slip, dus in Code white they trust.
Net als bij de bijgewerkte G13 wielen, heeft de Code White heeft het nieuwe “Stored Energy Ring Technology (SERT)”. Zodat ze nog steeds rollen zoals je het zou verwachten van Matter - de No 1 in de racewereld. WHITE IS THE NEW BLACK.
 

Artikelen gerelateerd aan Matter Code White

Binnenlandse verzending

Orders boven de € 50,- worden binnen Nederland gratis verzonden

Wat de artikelen in uw winkelwagen betreft, kunt u uit de volgende verzendmogelijkheden binnen Nederland kiezen:

  • Afhalen (Westkanaalweg 10e, 2461 EC Ter Aar, Nederland) => Kosteloos
  • Track en Trace verzenden via POSTNL 1 á 2 werkdagen => € 6,95*
  • Aangetekend verzenden via TNT Express => € 8,60 (tot € 500,- verzekerd) 

Internationale verzending

Bestelling verzenden wij wereldwijd. De kosten hiervoor hangt af van de bestemming en het gewicht. Voor uitgebreide informatie kunt u kijken op de website van PostNL.

Aangetekend
-EUR 1 => € 21,65*
-EUR 2 => € 26,65*
-EUR 3 => € 27,95*
-WERELD => € 35,95*

*Bovenstaande bedragen zijn voor pakketten tot 5kg. Het kan voorkomen dat de door u bestelde goederen lichter zijn dan 5kg of op een goedkopere wijze verzonden kunnen worden. Mocht dit het geval zijn zullen wij eerst contact met u opnemen. Na een akkoord storten wij het teveel betaalde bedrag terug op uw rekening.

Retour informatie

U kunt artikelen binnen 14 dagen retourneren. De 14 dagen worden gerekend vanaf de dag van aflevering, tenzij er bij de aanbieding van het artikel iets anders staat vermeld. Ongebruikte, ongewenste artikelen zullen met aftrek van verzendkosten aan de klant vergoed worden.
Let u op het volgende bij het terugsturen van uw gekochte artikel:

  • Stuur het artikel altijd in de originele verpakking terug
  • Kaartjes en labels mogen niet verwijderd worden
  • Wij kunnen artikelen die gedragen, gebruikt of beschadigd zijn, of op een andere manier niet aan onze richtlijnen voldoen, niet als retourzending accepteren
  • Voeg altijd de retourbon toe, met de daarop ingevulde reden van retour

Mocht aan bovengenoemde voorwaarden niet zijn voldaan is uw aankoop een feit, zullen wij het bedrag niet crediteren en terugbetalen en de goederen aan u retourneren. Uitgebreide informatie over het retourneren kunt u vinden in onze retourbon. Deze krijgt u ook bij uw bestelling meegeleverd.