Een moment geduld aub.
Home / Zone3 Swim safety buoy/dry bag
Van der Hoorn trisport logo
Zone3 Swim safety buoy/dry bag

Zone3 Swim safety buoy/dry bag


Maak uw keuze:
Merk:
Zone3
Kleur:
oranje, roze
Uw prijs incl. BTW
vanaf  € 45,00
Aantal

Zone3 Swim safety buoy/dry bag

Deze felgekleurde opblaasbare droge tas is ideaal voor het opbergen van uw spullen terwijl u zwemt en te gebruiken als een opblaasbare boei voor beter zicht in open water. Sinds de lancering heeft het product een groot aantal fantastische beoordelingen van klanten ontvangen en is het erg populair geworden bij open water zwemmers over de hele wereld.

Het product is ook populair geworden bij Swim-Run atleten die achtereenvolgens willen wisselen tussen zwemmen in open water en hardlopen als onderdeel van hun training.

De Zone3 dry bag is voorzien van dubbele airbags, die kunnen worden opgeblazen zodra de tas met trainingsmateriaal is gevuld. De opblaaskamers zijn gescheiden van de opslagruimte en bieden dus meer drijfvermogen dan alleen een normale tas.

Het verstelbare ontwerp met dubbele riem zit stevig rond de taille van de zwemmer en de band zorgt ervoor dat de boei niet in de weg ligt tijdens het zwemmen.

De 28L-tas wordt sterk aanbevolen voor alle open water zwemmers die hun waardevolle spullen moeten meenemen wanneer ze gaan zwemmen, of iedereen die extra zichtbaarheid wil tijdens het zwemmen in het open water.

Als de tas plat ligt, meet de binnenzijde van de tas 50 cm x 35 cm en heeft een inhoud van 28 liter die voldoende ruimte laat voor droge kleding, handdoek, slippers enz.

 • Ontworpen voor veiligheid en opslag bij buitenzwemmen.
 • Zeer goed zichtbare tas van 28 liter voor opslag van een breed scala aan producten en drijft vervolgens achter u tijdens het zwemmen.
 • Verstelbare band

INSTRUCTIES VOOR HET GEBRUIK VAN UW ZONE3 SAFETY BUOY:

 • Zorg ervoor dat de zak vóór gebruik volledig leeg is
 • Vul de zak met de gewenste spullen
 • Rol over de bovenkant totdat u het 'Vouwbare gebied' bereikt
 • Vouw de clip naar elkaar toe en maak deze vast
 • Blaas met behulp van het mondstuk aan elke kant op
 • Abevestig de riem aan de clip aan de bovenkant van de tas en rijg deze er doorheen
 • Bevestig ten slotte om de heup.
 

Binnenlandse verzending

Orders boven de € 50,- worden binnen Nederland gratis verzonden

Wat de artikelen in uw winkelwagen betreft, kunt u uit de volgende verzendmogelijkheden binnen Nederland kiezen:

 • Afhalen (Westkanaalweg 10e, 2461 EC Ter Aar, Nederland) => Kosteloos
 • Track en Trace verzenden via POSTNL 1 á 2 werkdagen => € 6,95*
 • Aangetekend verzenden via TNT Express => € 8,60 (tot € 500,- verzekerd) 

Internationale verzending

Bestelling verzenden wij wereldwijd. De kosten hiervoor hangt af van de bestemming en het gewicht. Voor uitgebreide informatie kunt u kijken op de website van PostNL.

Aangetekend
-EUR 1 => € 21,65*
-EUR 2 => € 26,65*
-EUR 3 => € 27,95*
-WERELD => € 35,95*

*Bovenstaande bedragen zijn voor pakketten tot 5kg. Het kan voorkomen dat de door u bestelde goederen lichter zijn dan 5kg of op een goedkopere wijze verzonden kunnen worden. Mocht dit het geval zijn zullen wij eerst contact met u opnemen. Na een akkoord storten wij het teveel betaalde bedrag terug op uw rekening.

Retour informatie

U kunt artikelen binnen 14 dagen retourneren. De 14 dagen worden gerekend vanaf de dag van aflevering, tenzij er bij de aanbieding van het artikel iets anders staat vermeld. Ongebruikte, ongewenste artikelen zullen met aftrek van verzendkosten aan de klant vergoed worden.
Let u op het volgende bij het terugsturen van uw gekochte artikel:

 • Stuur het artikel altijd in de originele verpakking terug
 • Kaartjes en labels mogen niet verwijderd worden
 • Wij kunnen artikelen die gedragen, gebruikt of beschadigd zijn, of op een andere manier niet aan onze richtlijnen voldoen, niet als retourzending accepteren
 • Voeg altijd de retourbon toe, met de daarop ingevulde reden van retour

Mocht aan bovengenoemde voorwaarden niet zijn voldaan is uw aankoop een feit, zullen wij het bedrag niet crediteren en terugbetalen en de goederen aan u retourneren. Uitgebreide informatie over het retourneren kunt u vinden in onze retourbon. Deze krijgt u ook bij uw bestelling meegeleverd.