Een moment geduld aub.
Home / Orca wetsuit 1.5 Alpha M
Van der Hoorn trisport logo

Orca wetsuit 1.5 Alpha M

Maat:
8
Merk:
Orca
Geslacht:
Mannen

ProductAantal
Orca wetsuit 1.5 Alpha M 8
649,00   € 584,10Art# 8434446212819
 
Voorraad: 1
productafbeelding
productafbeelding
productafbeelding

Orca wetsuit 1.5 Alpha M

logo natural swimmer

Natuurlijke zwemmer

De combinatie van innovatieve nieuwe technologieën, zoals Yamamoto 0.88 in de armen en Yamamoto 44 in de schouders en de achterkant, maakt het nieuwe Alpha-wetsuit tot de meest rekbare op de markt. Bovendien biedt de nieuwe FT1-technologie in de kniepanelen ongekende bewegingsvrijheid. Dit wetsuit heeft een nieuw, korter systeem met omgekeerde rits die jouw slag niet beperkt en flexibiliteit biedt zoals nooit tevoren. Het perfecte wapen voor Natural Swimmers, die van van nature een goede zwemtechniek hebben, zonder grote gebreken. Concentreer je op wat er echt toe doet - zwemmen.
0.88 FREE
0.88 Free technology is exclusief met Yamamoto ontwikkeld voor Orca, met het doel het meest rekbare materiaal te maken dat momenteel beschikbaar is. Het dunste wetsuit op de markt, slechts 0,5 mm dik, combineert de beste voering met een laag titanium voor een betere thermische isolatie. Dit revolutionaire materiaal wordt gebruikt in de armen en de rug, waardoor een grotere slaglengte mogelijk is. Een stap voorwaarts in technologie.
YAMAMOTO 44
Dit materiaal, uniek voor Orca, is het meest rekbare Yamamoto wetsuit en slechts 1,5 mm dik. Het gebruik van deze flexibele component maakt het mogelijk om een kleinere ritssluiting aan te brengen dan andere wetsuits op de markt. Een kleinere ritssluiting creëert minder beperkingen en verbetert tegelijkertijd de waterdichtheid van het product.
SNELHEID
De SCS-coating van het wetsuit vermindert de wrijving tijdens het zwemmen. Nooit zijn de overgangen zo snel geweest.

NIEUW SLUIT SYSTEEM
De nieuwe omgekeerde rits voorkomt dat het wetsuit tijdens de race open springt. De rits is kleiner en korter, wat minder beperkingen betekent.
FLEXIBILITEIT
De combinatie van Yamamoto 0.88 en Yamamoto 44-panelen op het bovenlichaam, samen met een kortere rits, biedt jou totale beweging. De FT1-technologie in de knieën levert meer lichaamsmobiliteit.
DRIJFVERMOGEN
Het drijfvermogen van dit wetsuit houdt je houding horizontaal zonder je zwemtechniek te verstoren. Precies de juiste hoeveelheid drijfvermogen en geeft je de isolatie die je nodig hebt.
Orca maattabel wetsuits heren
 

Artikelen gerelateerd aan Orca wetsuit 1.5 Alpha M

Vanaf  € 29,00
Vanaf  € 7,00
Vanaf  € 39,00
Vanaf  € 49,00

Binnenlandse verzending

Orders boven de € 50,- worden binnen Nederland gratis verzonden

Wat de artikelen in uw winkelwagen betreft, kunt u uit de volgende verzendmogelijkheden binnen Nederland kiezen:

  • Afhalen (Westkanaalweg 10e, 2461 EC Ter Aar, Nederland) => Kosteloos
  • Track en Trace verzenden via POSTNL 1 á 2 werkdagen => € 6,95*
  • Aangetekend verzenden via TNT Express => € 8,60 (tot € 500,- verzekerd) 

Internationale verzending

Bestelling verzenden wij wereldwijd. De kosten hiervoor hangt af van de bestemming en het gewicht. Voor uitgebreide informatie kunt u kijken op de website van PostNL.

Aangetekend
-EUR 1 => € 21,65*
-EUR 2 => € 26,65*
-EUR 3 => € 27,95*
-WERELD => € 35,95*

*Bovenstaande bedragen zijn voor pakketten tot 5kg. Het kan voorkomen dat de door u bestelde goederen lichter zijn dan 5kg of op een goedkopere wijze verzonden kunnen worden. Mocht dit het geval zijn zullen wij eerst contact met u opnemen. Na een akkoord storten wij het teveel betaalde bedrag terug op uw rekening.

Retour informatie

U kunt artikelen binnen 14 dagen retourneren. De 14 dagen worden gerekend vanaf de dag van aflevering, tenzij er bij de aanbieding van het artikel iets anders staat vermeld. Ongebruikte, ongewenste artikelen zullen met aftrek van verzendkosten aan de klant vergoed worden.
Let u op het volgende bij het terugsturen van uw gekochte artikel:

  • Stuur het artikel altijd in de originele verpakking terug
  • Kaartjes en labels mogen niet verwijderd worden
  • Wij kunnen artikelen die gedragen, gebruikt of beschadigd zijn, of op een andere manier niet aan onze richtlijnen voldoen, niet als retourzending accepteren
  • Voeg altijd de retourbon toe, met de daarop ingevulde reden van retour

Mocht aan bovengenoemde voorwaarden niet zijn voldaan is uw aankoop een feit, zullen wij het bedrag niet crediteren en terugbetalen en de goederen aan u retourneren. Uitgebreide informatie over het retourneren kunt u vinden in onze retourbon. Deze krijgt u ook bij uw bestelling meegeleverd.