Een moment geduld aub.
Home / Orca Wetsuit Alpha Women
Van der Hoorn trisport logo
Orca Wetsuit Alpha Women
Orca Wetsuit Alpha Women
Orca Wetsuit Alpha Women

Orca Wetsuit Alpha Women


Maak uw keuze:
Maat:
M, S
Merk:
Orca
Geslacht:
dames
Uw prijs incl. BTW
€ 649,00   vanaf  € 584,10

Orca Wetsuit Alpha Women

logo natural swimmer

Natuurlijke zwemmer

Wanneer u op zoek bent naar maximale flexibiliteit.
De Alpha is erkend als de meest flexibele, onbeperkte wetsuit op de markt, en is ontworpen om de techniek van een goede zwemmer te complimenteren en je nog sneller door het water te bewegen. Met de eerste 0.88 vrije armen voor ongeëvenaarde flexibiliteit en onderarm water feedback, evenals zorgvuldig geplaatste Exo-Cell Buoyancy dots voor een betere drijfpositie en evenwicht.
Flexibiliteit
0.88 Vrij armen en onderarm paneel geven u de ultieme flexibiliteit om uw slag te complimenteren, terwijl u ook ongeëvenaarde onderarms water feedback geeft zodat u het water met elke slag voelt.
Snelheid
Bijgewerkt drijfvermogen evenwicht tussen de borst en de benen, evenals de volledige Nano SCS coating op de voorzijde zorgt ervoor dat u sneller door het water glijdt. SCS-gecoate Yamamoto neopreen wordt gebruikt in speciale Hydrolite panelen in de armen en benen van het pak, gecombineerd met een stretchy voering dat minder water absorbeert om de drijfvermogen te verbeteren, waardoor de Alpha nog sneller in de transition kan worden verwijderd.
Drijfvermogen
Zorgvuldig geplaatste 5mm Exo-Cell Buoyancy Dots op de onderrug van het pak zorgen voor extra hulp bij drijfvermogen, net waar u het nodig hebt.
Comfort
Super dunne 2mm SCS gecoate neopreen kraag biedt het ultieme comfort waar u het meest nodig heeft.
Orca maattabel wetsuits heren
 

Artikelen gerelateerd aan Orca Wetsuit Alpha Women

Vanaf  € 29,00
Vanaf  € 7,00
Vanaf  € 32,50
Vanaf  € 45,00

Binnenlandse verzending

Orders boven de € 50,- worden binnen Nederland gratis verzonden

Wat de artikelen in uw winkelwagen betreft, kunt u uit de volgende verzendmogelijkheden binnen Nederland kiezen:

  • Afhalen (Westkanaalweg 10e, 2461 EC Ter Aar, Nederland) => Kosteloos
  • Track en Trace verzenden via POSTNL 1 á 2 werkdagen => € 6,95*
  • Aangetekend verzenden via TNT Express => € 8,60 (tot € 500,- verzekerd) 

Internationale verzending

Bestelling verzenden wij wereldwijd. De kosten hiervoor hangt af van de bestemming en het gewicht. Voor uitgebreide informatie kunt u kijken op de website van PostNL.

Aangetekend
-EUR 1 => € 21,65*
-EUR 2 => € 26,65*
-EUR 3 => € 27,95*
-WERELD => € 35,95*

*Bovenstaande bedragen zijn voor pakketten tot 5kg. Het kan voorkomen dat de door u bestelde goederen lichter zijn dan 5kg of op een goedkopere wijze verzonden kunnen worden. Mocht dit het geval zijn zullen wij eerst contact met u opnemen. Na een akkoord storten wij het teveel betaalde bedrag terug op uw rekening.

Retour informatie

U kunt artikelen binnen 14 dagen retourneren. De 14 dagen worden gerekend vanaf de dag van aflevering, tenzij er bij de aanbieding van het artikel iets anders staat vermeld. Ongebruikte, ongewenste artikelen zullen met aftrek van verzendkosten aan de klant vergoed worden.
Let u op het volgende bij het terugsturen van uw gekochte artikel:

  • Stuur het artikel altijd in de originele verpakking terug
  • Kaartjes en labels mogen niet verwijderd worden
  • Wij kunnen artikelen die gedragen, gebruikt of beschadigd zijn, of op een andere manier niet aan onze richtlijnen voldoen, niet als retourzending accepteren
  • Voeg altijd de retourbon toe, met de daarop ingevulde reden van retour

Mocht aan bovengenoemde voorwaarden niet zijn voldaan is uw aankoop een feit, zullen wij het bedrag niet crediteren en terugbetalen en de goederen aan u retourneren. Uitgebreide informatie over het retourneren kunt u vinden in onze retourbon. Deze krijgt u ook bij uw bestelling meegeleverd.