Een moment geduld aub.
Home / Orca wetsuit Equip Men
Van der Hoorn trisport logo

Orca wetsuit Equip Men

Maat:
10
Merk:
Orca
Geslacht:
Mannen

ProductAantal
Orca wetsuit Equip men 10
€ 299,00Art# 8434446213014
 
Voorraad: <5
productafbeelding
productafbeelding
productafbeelding

Orca wetsuit Equip Men

logo natural swimmer

Natuurlijke zwemmer

Het nieuwe Equip Wetsuit biedt maximale flexibiliteit zonder jouw positie te veranderen, ideaal voor Natuurlijke Zwemmers. Met Yamamoto 39-technologie, de meest rekbare voering op de markt, geeft je precies het juiste hoeveelheid drijfvermogen voor dit type zwemmer zonder het onderlichaam zo te verhogen dat je uit het water komt. Het resultaat is een ongeëvenaard gevoel van vrijheid.
FLEXIBILITEIT
De binnenvoering van de Infinity Skin wordt overal in het wetsuit gebruikt, en geeft een gevoel van volledige vrijheid. De armen, slechts 1,5 mm dik, geven de ongekende flexibiliteit.
DRIJFVERMOGEN
Het drijfvermogen van dit wetsuit, 39-cells SCS, houdt uw positie geheven en horizontaal zonder uw zwemtechniek te beïnvloeden. Het is perfect drijvend, met behoud van de thermische isolatie die u nodig hebt.
SNELHEID
Het Yamamoto-voorpaneel van de wetsuit bedekt met 39-cells SCS vermindert wrijving tijdens het zwemmen. HydroLite-panelen helpen het wetsuit gemakkelijker uit te trekken, zodat uw overgangen nog sneller gaan.
COMFORT
De opname van deze technologieën, op de juiste manier toegepast, zorgt voor een lichtere uitstraling tijdens het zwemmen. Ideaal voor zwemmers die zich minder prettig voelen bij het gebruik van een wetsuit.
Orca maattabel wetsuits heren
 

Artikelen gerelateerd aan Orca wetsuit Equip Men

Vanaf  € 29,00
Vanaf  € 7,00
Vanaf  € 39,00

Binnenlandse verzending

Orders boven de € 50,- worden binnen Nederland gratis verzonden

Wat de artikelen in uw winkelwagen betreft, kunt u uit de volgende verzendmogelijkheden binnen Nederland kiezen:

  • Afhalen (Westkanaalweg 10e, 2461 EC Ter Aar, Nederland) => Kosteloos
  • Track en Trace verzenden via POSTNL 1 á 2 werkdagen => € 6,95*
  • Aangetekend verzenden via TNT Express => € 8,60 (tot € 500,- verzekerd) 

Internationale verzending

Bestelling verzenden wij wereldwijd. De kosten hiervoor hangt af van de bestemming en het gewicht. Voor uitgebreide informatie kunt u kijken op de website van PostNL.

Aangetekend
-EUR 1 => € 21,65*
-EUR 2 => € 26,65*
-EUR 3 => € 27,95*
-WERELD => € 35,95*

*Bovenstaande bedragen zijn voor pakketten tot 5kg. Het kan voorkomen dat de door u bestelde goederen lichter zijn dan 5kg of op een goedkopere wijze verzonden kunnen worden. Mocht dit het geval zijn zullen wij eerst contact met u opnemen. Na een akkoord storten wij het teveel betaalde bedrag terug op uw rekening.

Retour informatie

U kunt artikelen binnen 14 dagen retourneren. De 14 dagen worden gerekend vanaf de dag van aflevering, tenzij er bij de aanbieding van het artikel iets anders staat vermeld. Ongebruikte, ongewenste artikelen zullen met aftrek van verzendkosten aan de klant vergoed worden.
Let u op het volgende bij het terugsturen van uw gekochte artikel:

  • Stuur het artikel altijd in de originele verpakking terug
  • Kaartjes en labels mogen niet verwijderd worden
  • Wij kunnen artikelen die gedragen, gebruikt of beschadigd zijn, of op een andere manier niet aan onze richtlijnen voldoen, niet als retourzending accepteren
  • Voeg altijd de retourbon toe, met de daarop ingevulde reden van retour

Mocht aan bovengenoemde voorwaarden niet zijn voldaan is uw aankoop een feit, zullen wij het bedrag niet crediteren en terugbetalen en de goederen aan u retourneren. Uitgebreide informatie over het retourneren kunt u vinden in onze retourbon. Deze krijgt u ook bij uw bestelling meegeleverd.