Een moment geduld aub.
Home / Orca wetsuit W S7 Fullsleeve
Van der Hoorn trisport logo

Orca wetsuit W S7 Fullsleeve

Maat:
L, M, S
Merk:
Orca
Geslacht:
Vrouwen

ProductAantal
Orca wetsuit W S7 Fullsleeve S
€ 229,00Art# 8434446376085
Tijdelijk uitverkocht, informeer voor beschikbaarheid
Orca wetsuit W S7 Fullsleeve M
€ 229,00Art# 8434446376092
Tijdelijk uitverkocht, informeer voor beschikbaarheid
Orca wetsuit W S7 Fullsleeve L
€ 229,00Art# 8434446376108
 
Voorraad: <5
productafbeelding
productafbeelding
productafbeelding

Orca wetsuit W S7 Fullsleeve

logo progressive swimmer

Progressieve Zwemmer

De S7 is een alternatief voor de 3.8 voor de progressieve zwemmer. Dit type zwemmer heeft extra drijfvermogen nodig, dus de S7 is ontworpen om de positie van de triatleet in het water te verbeteren zonder afbreuk te doen aan de elasticiteit als het gaat om zwemslagen. Het perfecte hulpmiddel om ervoor te zorgen dat zwemmen je niet vertraagt.
YAMAMOTO
De Yamamoto Corporation is 's werelds belangrijkste leverancier van hoogwaardige neopreen. Het zegel staat voor kwaliteit, technologie en innovatie.
39 CELL
Yamamoto 39cell is een uiterst flexibel neopreen dat een ongeremde natuurlijke zwembeweging ondersteunt. 39cell breidt zich uit naar een rek van 513%, wat betekent dat dit materiaal zekerheid met zich meebeweegt. Toegevoegde voordelen zijn geen wateropname en geen gewichtsvariatie, dit kan maar één ding betekenen: meer snelheid. De S7 geeft een uitstekende balans tussen drijfvermogen en flexibiliteit. 39cell is een duurzaam materiaal dat de tand des tijds en afstand kan weerstaan en het beste neopreen vertegenwoordigt dat in zijn klasse verkrijgbaar is.
NANO SCS
Super Composite Skin (SCS) is de maatstaf geworden voor het coaten van het gladde neopreen dat wordt gebruikt in triathlon-natpakken, om wrijving te verminderen en de snelheid door het water te verhogen. Orca gebruikt de nieuwste Nano SCS van Yamamoto Corporation voor een nog lager weerstandsniveau, waardoor he harder gaat zwemmen. De onderwatercoëfficiënt van dynamische wrijving van de Nano SCS is 0,026 in vergelijking met 4,0 van regulier neopreen. Minder wrijving = meer snelheid!
HYDROLITE
De HydroLite-panelen helpen het wetsuit gemakkelijker te laten ontspannen, voor snellere overgangen. Met deze technologie, in combinatie met de SCS-coating, glijdt het water van je wetsuit, waardoor je hydrodynamica aanzienlijk verbetert.
INFINITY SKIN
De binnenvoering van de Infinity Skin geeft het gevoel van absolute vrijheid. Ontworpen op basis van nylon met een hoge elasticiteit en bamboevezels. Deze technologie wordt toegepast op de voering van de Orca wetsuits om u bij elke slag een grotere flexibiliteit te bieden. Dit materiaal houdt de lichaamswarmte langer vast, vermindert de lichaamsgeur en de bacteriën in je wetsuit. Het is ook gemaakt van natuurlijke, milieuvriendelijke materialen om huidirritatie te voorkomen.
Orca maattabel wetsuits heren
 

Binnenlandse verzending

Orders boven de € 50,- worden binnen Nederland gratis verzonden

Wat de artikelen in uw winkelwagen betreft, kunt u uit de volgende verzendmogelijkheden binnen Nederland kiezen:

  • Afhalen (Westkanaalweg 10e, 2461 EC Ter Aar, Nederland) => Kosteloos
  • Track en Trace verzenden via POSTNL 1 á 2 werkdagen => € 6,95*
  • Aangetekend verzenden via TNT Express => € 8,60 (tot € 500,- verzekerd) 

Internationale verzending

Bestelling verzenden wij wereldwijd. De kosten hiervoor hangt af van de bestemming en het gewicht. Voor uitgebreide informatie kunt u kijken op de website van PostNL.

Aangetekend
-EUR 1 => € 21,65*
-EUR 2 => € 26,65*
-EUR 3 => € 27,95*
-WERELD => € 35,95*

*Bovenstaande bedragen zijn voor pakketten tot 5kg. Het kan voorkomen dat de door u bestelde goederen lichter zijn dan 5kg of op een goedkopere wijze verzonden kunnen worden. Mocht dit het geval zijn zullen wij eerst contact met u opnemen. Na een akkoord storten wij het teveel betaalde bedrag terug op uw rekening.

Retour informatie

U kunt artikelen binnen 14 dagen retourneren. De 14 dagen worden gerekend vanaf de dag van aflevering, tenzij er bij de aanbieding van het artikel iets anders staat vermeld. Ongebruikte, ongewenste artikelen zullen met aftrek van verzendkosten aan de klant vergoed worden.
Let u op het volgende bij het terugsturen van uw gekochte artikel:

  • Stuur het artikel altijd in de originele verpakking terug
  • Kaartjes en labels mogen niet verwijderd worden
  • Wij kunnen artikelen die gedragen, gebruikt of beschadigd zijn, of op een andere manier niet aan onze richtlijnen voldoen, niet als retourzending accepteren
  • Voeg altijd de retourbon toe, met de daarop ingevulde reden van retour

Mocht aan bovengenoemde voorwaarden niet zijn voldaan is uw aankoop een feit, zullen wij het bedrag niet crediteren en terugbetalen en de goederen aan u retourneren. Uitgebreide informatie over het retourneren kunt u vinden in onze retourbon. Deze krijgt u ook bij uw bestelling meegeleverd.