Een moment geduld aub.
Home / Zone3 Wetsuit Aspire Women
Van der Hoorn trisport logo

Zone3 Wetsuit Aspire Women

Maat:
M, S, SM, ST
Merk:
Zone3
Geslacht:
Vrouwen

ProductAantal
Zone3 Wetsuit Aspire Women Lim. ed. ST
€ 440,00Art# 608065636747
 
Voorraad: 1
Zone3 Wetsuit Aspire Women SM
€ 440,00Art# 608065636662
 
Voorraad: 1
Zone3 Wetsuit Aspire Women S
€ 440,00Art# 608065636655
 
Voorraad: 1
Zone3 Wetsuit Aspire Women M
€ 440,00Art# 608065636686
 
Voorraad: 1
productafbeelding
productafbeelding
productafbeelding
productafbeelding
productafbeelding

Zone3 Wetsuit Aspire Women

De Aspire is het perfecte pak voor de beginnende atleet tot aan de pro-atleet en biedt als zodanig een fantastische zwemervaring aan iedereen die dit pak hebben gekozen sinds de conceptie in 2008. Zoals de reviews zeggen, "Zwemmen in de Aspire is net zo comfortabel en energiezuinig als pakken die twee keer zoveel kosten." Als je twijfels hebt, vraag dan iedereen die met de Aspire gezwommen heeft om uit te leggen waarom dit pak zich onderscheidt van de rest.
Premium SCS #39
Premium SCS #39 Yamamoto-stoffen die zijn ontworpen om superieure algehele lichaamsflexibiliteit, comfort en prestaties te garanderen. Zone3 werkt aan nieuwe ontwikkelingen met Yamamoto als een gekozen leverancier omdat het neopreen fantastische prestatiekenmerken biedt, zoals:
Snelheid:
De hydro-dynamische 'SCS' nanocoating op het neopreen zorgt voor bijna geen weerstand door het water. Een luchtweerstandscoëfficiënt van slechts 0,021 vergeleken met 4,0 voor normale neopreen-wetsuit. De SCS-coating voorkomt ook dat het pak water absorbeert, waardoor overgewicht in het wetsuit wordt vermeden.
Flexibiliteit:
een enorme rek van 480-580% in rek, vergeleken met de menselijke huid (arm onder de arm), die slechts 60-70% is. Superieure flexibiliteit en comfort met een uitbreiding van 7x conventionele wetsuitmaterialen.
Drijfvermogen:
voortgekomen uit kalksteen in plaats van olie, die een 23% hogere gesloten celstructuur biedt. Dit verhoogt de drijfniveaus voor de zwemmer aanzienlijk.
Warmte:
hoge warmteopslag: het lichaam warmer houden in koudere wateren om lichaamsmoeheid te verminderen en de prestaties te verbeteren.
Eco:
Het neopreen is ook voortgekomen uit kalksteen dat milieuvriendelijker is in tegenstelling tot aardolie.
Design
Uitgebreid onderzoek en ontwikkeling op het ontwerp van het paneel en de dikte van de stof zorgen ervoor dat dit een van de natuurlijkste wetsuit is waarin je zult zwemmen.
Transitie
Pro Speed CuffsTM op de armen en de benen voor snelle verwijdering na het zwemmen om de snelste overgangen te verzekeren, waardoor u vitale tijd op elke koers bespaart.
Comfort
Er worden premium binnenvoeringen gebruikt die het comfort en de flexibiliteit van het pak verder vergroten.
Rits
Neerwaartse YKK-rits om het pak gemakkelijk in en uit te schakelen.
Orca maattabel wetsuits heren
 

Artikelen gerelateerd aan Zone3 Wetsuit Aspire Women

Vanaf  € 12,00
Vanaf  € 29,00

Binnenlandse verzending

Orders boven de € 50,- worden binnen Nederland gratis verzonden

Wat de artikelen in uw winkelwagen betreft, kunt u uit de volgende verzendmogelijkheden binnen Nederland kiezen:

  • Afhalen (Westkanaalweg 10e, 2461 EC Ter Aar, Nederland) => Kosteloos
  • Track en Trace verzenden via POSTNL 1 á 2 werkdagen => € 6,95*
  • Aangetekend verzenden via TNT Express => € 8,60 (tot € 500,- verzekerd) 

Internationale verzending

Bestelling verzenden wij wereldwijd. De kosten hiervoor hangt af van de bestemming en het gewicht. Voor uitgebreide informatie kunt u kijken op de website van PostNL.

Aangetekend
-EUR 1 => € 21,65*
-EUR 2 => € 26,65*
-EUR 3 => € 27,95*
-WERELD => € 35,95*

*Bovenstaande bedragen zijn voor pakketten tot 5kg. Het kan voorkomen dat de door u bestelde goederen lichter zijn dan 5kg of op een goedkopere wijze verzonden kunnen worden. Mocht dit het geval zijn zullen wij eerst contact met u opnemen. Na een akkoord storten wij het teveel betaalde bedrag terug op uw rekening.

Retour informatie

U kunt artikelen binnen 14 dagen retourneren. De 14 dagen worden gerekend vanaf de dag van aflevering, tenzij er bij de aanbieding van het artikel iets anders staat vermeld. Ongebruikte, ongewenste artikelen zullen met aftrek van verzendkosten aan de klant vergoed worden.
Let u op het volgende bij het terugsturen van uw gekochte artikel:

  • Stuur het artikel altijd in de originele verpakking terug
  • Kaartjes en labels mogen niet verwijderd worden
  • Wij kunnen artikelen die gedragen, gebruikt of beschadigd zijn, of op een andere manier niet aan onze richtlijnen voldoen, niet als retourzending accepteren
  • Voeg altijd de retourbon toe, met de daarop ingevulde reden van retour

Mocht aan bovengenoemde voorwaarden niet zijn voldaan is uw aankoop een feit, zullen wij het bedrag niet crediteren en terugbetalen en de goederen aan u retourneren. Uitgebreide informatie over het retourneren kunt u vinden in onze retourbon. Deze krijgt u ook bij uw bestelling meegeleverd.