Een moment geduld aub.
Home / Zone3 Wetsuit Vision Men
Van der Hoorn trisport logo
Zone3 Wetsuit Vision Men
Zone3 Wetsuit Vision Men
Zone3 Wetsuit Vision Men

Zone3 Wetsuit Vision Men


Maak uw keuze:
Maat:
L, M, ML, MT, SM, ST, XL
Merk:
Zone3
Geslacht:
heren
Uw prijs incl. BTW
vanaf  € 335,00

Zone3 Wetsuit Vision Men

De Vision is een wetsuit van ongelooflijk hoge kwaliteit dat is ontworpen om het meest comfortabele instapmodel-wetsuit op de markt te zijn en tevens een van de snelste en meest energie-efficiënte.
Full Speed-FloTM
Full Speed-Flo coating om weerstand te minimaliseren en de snelheid door het water te verhogen. Een van de weinige volledig 'gecoate' kleuren die beschikbaar zijn voor deze prijs.
Free Flex
Een nieuw high-stretch 2 mm Free Flex schouderpaneel en voering geïnspireerd op het top-end Zone3 Vanquish-wetsuit. Dit unieke paneelontwerp uit één stuk strekt zich uit over de bovenkant van de borst, over elk van de schouders en ook langs elke kant van de borst om maximale uitzetting en rotatie van de romp mogelijk te maken en het bereik in het water te vergroten. Uiteindelijk resulteert dit in aanzienlijke verbeteringen in de afstand die met elke stroke kan worden bereikt, waardoor het uithoudingsvermogen en de zwemsnelheid worden verbeterd.
5mm panelen
Maximale 5 mm drijfpanelen van de heupen tot de knieën helpen je core ondersteuning in het water te vergroten, zodat je op natuurlijke wijze meer gestroomlijnd ligt en sneller en met minder inspanning kunt zwemmen.
Cuffs
Pro Speed ��Cuffs TM op de armen en de benen voor beter zichtbaarheid en snelle verwijdering na het zwemmen. Onze unieke, met siliconen gecoate formule zorgt ervoor dat het wetsuit extreem snel loslaat, maar kunt u ons record van 5 seconden verslaan? We denken dat deze reeks sneller is dan elke andere in de transitie.
Eco
Eco-vriendelijk neopreen; het gebruik van de nieuwste aarde gedolven kalk- en schrootrubberbanden helpt om het energieverbruik en de CO2-uitstoot met 200 g per pak te verminderen. Het merendeel van het neopreen productieafval wordt vervolgens terug naar de pakken gerecycled, klaar voor de volgende productie, om het afval van stortplaatsen te minimaliseren.
Veiligheid
Een van de best uitziende pakken op de markt ontworpen met een nieuw metalen achterpaneel in hologramstijl voor een betere zichtbaarheid en een toegevoegd element van veiligheid in het water.
Montage
Volledig gestikt en gelijmd in lijm voor meer flexibiliteit, duurzaamheid en comfort.
Rits
Ontworpen met een hoogwaardige YKK-rits zodat je het pak gemakkelijk zowel aan als uit kunt trekken.
Orca maattabel wetsuits heren
 

Artikelen gerelateerd aan Zone3 Wetsuit Vision Men

Vanaf  € 12,00
Vanaf  € 29,00

Binnenlandse verzending

Orders boven de € 50,- worden binnen Nederland gratis verzonden

Wat de artikelen in uw winkelwagen betreft, kunt u uit de volgende verzendmogelijkheden binnen Nederland kiezen:

  • Afhalen (Westkanaalweg 10e, 2461 EC Ter Aar, Nederland) => Kosteloos
  • Track en Trace verzenden via POSTNL 1 á 2 werkdagen => € 6,95*
  • Aangetekend verzenden via TNT Express => € 8,60 (tot € 500,- verzekerd) 

Internationale verzending

Bestelling verzenden wij wereldwijd. De kosten hiervoor hangt af van de bestemming en het gewicht. Voor uitgebreide informatie kunt u kijken op de website van PostNL.

Aangetekend
-EUR 1 => € 21,65*
-EUR 2 => € 26,65*
-EUR 3 => € 27,95*
-WERELD => € 35,95*

*Bovenstaande bedragen zijn voor pakketten tot 5kg. Het kan voorkomen dat de door u bestelde goederen lichter zijn dan 5kg of op een goedkopere wijze verzonden kunnen worden. Mocht dit het geval zijn zullen wij eerst contact met u opnemen. Na een akkoord storten wij het teveel betaalde bedrag terug op uw rekening.

Retour informatie

U kunt artikelen binnen 14 dagen retourneren. De 14 dagen worden gerekend vanaf de dag van aflevering, tenzij er bij de aanbieding van het artikel iets anders staat vermeld. Ongebruikte, ongewenste artikelen zullen met aftrek van verzendkosten aan de klant vergoed worden.
Let u op het volgende bij het terugsturen van uw gekochte artikel:

  • Stuur het artikel altijd in de originele verpakking terug
  • Kaartjes en labels mogen niet verwijderd worden
  • Wij kunnen artikelen die gedragen, gebruikt of beschadigd zijn, of op een andere manier niet aan onze richtlijnen voldoen, niet als retourzending accepteren
  • Voeg altijd de retourbon toe, met de daarop ingevulde reden van retour

Mocht aan bovengenoemde voorwaarden niet zijn voldaan is uw aankoop een feit, zullen wij het bedrag niet crediteren en terugbetalen en de goederen aan u retourneren. Uitgebreide informatie over het retourneren kunt u vinden in onze retourbon. Deze krijgt u ook bij uw bestelling meegeleverd.