Een moment geduld aub.
Home / Craft Cool W mesh superlight SL
Craft Cool W mesh superlight SL
Craft Cool W mesh superlight SL
Craft Cool W mesh superlight SL

Craft Cool W mesh superlight SL


Maak uw keuze:
Maat:
L, M, S, XL, XS
Merk:
Craft
Kleur:
Wit, Zwart
Geslacht:
dames
Uw prijs incl. BTW
vanaf  € 39,95

Craft Cool W mesh superlight SL

Train je hard maar het gevoel dat je niet optimaal kan presteren wanneer het tijd is om te racen en te concurreren? Misschien kleed je te warm. Cool Mesh Superlight is ontworpen om u op uw best te laten presteren, zelfs in warme omstandigheden, vanaf ongeveer 13°C en warmer. Dit superlichte kledingstuk is gemaakt van functionele mesh met grote gaten die een superieure ventilatie en koeling biedt. Bovendien, het ergonomische 3D-ontwerp zorgt voor een perfecte pasvorm en optimale bewegingsvrijheid. Een geweldig artikel om te dragen onder je fiets jersey voor een betere koeling en vochtafvoer.
 

Binnenlandse verzending

Orders boven de € 50,- worden binnen Nederland gratis verzonden

Wat de artikelen in uw winkelwagen betreft, kunt u uit de volgende verzendmogelijkheden binnen Nederland kiezen:

  • Afhalen (Westkanaalweg 10e, 2461 EC Ter Aar, Nederland) => Kosteloos
  • Track en Trace verzenden via POSTNL 1 á 2 werkdagen => € 6,95*
  • Aangetekend verzenden via TNT Express => € 8,60 (tot € 500,- verzekerd) 

Internationale verzending

Bestelling verzenden wij wereldwijd. De kosten hiervoor hangt af van de bestemming en het gewicht. Voor uitgebreide informatie kunt u kijken op de website van PostNL.

Aangetekend
-EUR 1 => € 21,65*
-EUR 2 => € 26,65*
-EUR 3 => € 27,95*
-WERELD => € 35,95*

*Bovenstaande bedragen zijn voor pakketten tot 5kg. Het kan voorkomen dat de door u bestelde goederen lichter zijn dan 5kg of op een goedkopere wijze verzonden kunnen worden. Mocht dit het geval zijn zullen wij eerst contact met u opnemen. Na een akkoord storten wij het teveel betaalde bedrag terug op uw rekening.

Retour informatie

U kunt artikelen binnen 14 dagen retourneren. De 14 dagen worden gerekend vanaf de dag van aflevering, tenzij er bij de aanbieding van het artikel iets anders staat vermeld. Ongebruikte, ongewenste artikelen zullen met aftrek van verzendkosten aan de klant vergoed worden.
Let u op het volgende bij het terugsturen van uw gekochte artikel:

  • Stuur het artikel altijd in de originele verpakking terug
  • Kaartjes en labels mogen niet verwijderd worden
  • Wij kunnen artikelen die gedragen, gebruikt of beschadigd zijn, of op een andere manier niet aan onze richtlijnen voldoen, niet als retourzending accepteren
  • Voeg altijd de retourbon toe, met de daarop ingevulde reden van retour

Mocht aan bovengenoemde voorwaarden niet zijn voldaan is uw aankoop een feit, zullen wij het bedrag niet crediteren en terugbetalen en de goederen aan u retourneren. Uitgebreide informatie over het retourneren kunt u vinden in onze retourbon. Deze krijgt u ook bij uw bestelling meegeleverd.