Een moment geduld aub.
Home / Maple Klapschaats T-bone comet laser flex
De schaatsschoenen uit ons assortiment kunnen worden voorzien van een onderstel naar keuze en het best passend bij uw rijstijl en wensen. Voor zowel de recreatieve- als de wedstrijdschaatser hebben wij geschikte onderstellen: vast onderstel of een klap onderstel. Speciaal ontwikkeld voor de gewenste eigenschappen en persoonlijke doelstellingen.


Klapschaatsen

De nieuwste klapschaatsen zijn de Viking ICON en de Viking Sapphire. Vanwege hun specifieke rij-eigenschappen adviseren wij om deze onderstellen eerste te testen. Check ons Testcenter voor meer informatie of neem contact met ons op.

Maple Klapschaats T-bone comet laser flex
Maple Klapschaats T-bone comet laser flex
Maple Klapschaats T-bone comet laser flex

Maple Klapschaats T-bone comet laser flex


Maak uw keuze:
Maat:
36-37, 38-39, 40-41
Merk:
Maple
Uw prijs incl. BTW
vanaf  € 600,00

Maple Klapschaats T-bone comet laser flex

Van de Comet Laser buis is ook een nieuwe variant: de comet Laser Flex. Deze buis is iets flexibeler dan de gewone Comet Laser. Daardoor stuurt de buis meer en zorgt voor nog meer controle in de bocht.
 

Binnenlandse verzending

Orders boven de € 50,- worden binnen Nederland gratis verzonden

Wat de artikelen in uw winkelwagen betreft, kunt u uit de volgende verzendmogelijkheden binnen Nederland kiezen:

  • Afhalen (Westkanaalweg 10e, 2461 EC Ter Aar, Nederland) => Kosteloos
  • Track en Trace verzenden via POSTNL 1 á 2 werkdagen => € 6,95*
  • Aangetekend verzenden via TNT Express => € 8,60 (tot € 500,- verzekerd) 

Internationale verzending

Bestelling verzenden wij wereldwijd. De kosten hiervoor hangt af van de bestemming en het gewicht. Voor uitgebreide informatie kunt u kijken op de website van PostNL.

Aangetekend
-EUR 1 => € 21,65*
-EUR 2 => € 26,65*
-EUR 3 => € 27,95*
-WERELD => € 35,95*

*Bovenstaande bedragen zijn voor pakketten tot 5kg. Het kan voorkomen dat de door u bestelde goederen lichter zijn dan 5kg of op een goedkopere wijze verzonden kunnen worden. Mocht dit het geval zijn zullen wij eerst contact met u opnemen. Na een akkoord storten wij het teveel betaalde bedrag terug op uw rekening.

Retour informatie

U kunt artikelen binnen 14 dagen retourneren. De 14 dagen worden gerekend vanaf de dag van aflevering, tenzij er bij de aanbieding van het artikel iets anders staat vermeld. Ongebruikte, ongewenste artikelen zullen met aftrek van verzendkosten aan de klant vergoed worden.
Let u op het volgende bij het terugsturen van uw gekochte artikel:

  • Stuur het artikel altijd in de originele verpakking terug
  • Kaartjes en labels mogen niet verwijderd worden
  • Wij kunnen artikelen die gedragen, gebruikt of beschadigd zijn, of op een andere manier niet aan onze richtlijnen voldoen, niet als retourzending accepteren
  • Voeg altijd de retourbon toe, met de daarop ingevulde reden van retour

Mocht aan bovengenoemde voorwaarden niet zijn voldaan is uw aankoop een feit, zullen wij het bedrag niet crediteren en terugbetalen en de goederen aan u retourneren. Uitgebreide informatie over het retourneren kunt u vinden in onze retourbon. Deze krijgt u ook bij uw bestelling meegeleverd.