Home / CBC Genesis long track
Bent u een wedstrijdschaatser of rijd u liever recreatief uw rondjes? Wij adviseren u graag over de schoen die het beste bij uw rijstijl en wensen past. Wij zorgen ervoor dat de schoen perfect passend is en u tevreden bent over uw aankoop.

Bij de schaatsschoen kunt u een onderstel kiezen. Ook hierbij adviseren wij u graag.

CBC Genesis long track

CBC Genesis long track


Maat:
43
Merk:
CBC
Uw prijs incl. BTW
vanaf  € 525,00

CBC Genesis long track

De schaatsschoen van GENESIS is gemaakt om de flexibiliteit in het middenvoet- of voorvoetgebied van de schoen te ondersteunen, terwijl hij stijfheid en steun in de enkel biedt. Deze balans is bereikt door toepassing van een multi-composiet lay-uptechniek en dynamische steunboogvorm. Hierdoor kan de schaatser tijdens duwinspanningen de schaats gemakkelijker in de gewenste richting kan draaien tijdens rechte manoeuvres. De stijve ondersteuning in de enkel zorgt voor een minimale "break" van de enkel. Dit bevordert meer verticale-kracht en druk in het ijs tijdens manoeuvres in bochten.

De schoen is voorzien van echt kalfsleer in de binnenkant. De buitenkant van de schoen is van een aerodynamische, met rubber beklede P.U. dat combineert stretch, duurzaamheid en gladheid. De schoen van GENESIS is afgewerkt met een waterbestendige en gelockte ritssluiting om deze tijdens het rijden te beschermen.

De GENESIS is voorzien van 100% Thermo-CSC, wat resulteert in een model met een bijna perfecte pasvorm. Het is ontworpen om te presteren voor zowel sprint- als langebaanafstanden.

 

Artikelen gerelateerd aan CBC Genesis long track

Verkoop uitsluitend in onze winkel in Ter Aar.
Verkoop uitsluitend in onze winkel in Ter Aar.

Binnenlandse verzending

Orders boven de € 50,- worden binnen Nederland gratis verzonden

Wat de artikelen in uw winkelwagen betreft, kunt u uit de volgende verzendmogelijkheden binnen Nederland kiezen:

  • Afhalen (Westkanaalweg 10e, 2461 EC Ter Aar, Nederland) => Kosteloos
  • Track en Trace verzenden via POSTNL 1 á 2 werkdagen => € 6,95*
  • Aangetekend verzenden via TNT Express => € 8,60 (tot € 500,- verzekerd) 

Internationale verzending

Bestelling verzenden wij wereldwijd. De kosten hiervoor hangt af van de bestemming en het gewicht. Voor uitgebreide informatie kunt u kijken op de website van PostNL.

Aangetekend
-EUR 1 => € 21,65*
-EUR 2 => € 26,65*
-EUR 3 => € 27,95*
-WERELD => € 35,95*

*Bovenstaande bedragen zijn voor pakketten tot 5kg. Het kan voorkomen dat de door u bestelde goederen lichter zijn dan 5kg of op een goedkopere wijze verzonden kunnen worden. Mocht dit het geval zijn zullen wij eerst contact met u opnemen. Na een akkoord storten wij het teveel betaalde bedrag terug op uw rekening.

Retour informatie

U kunt artikelen binnen 14 dagen retourneren. De 14 dagen worden gerekend vanaf de dag van aflevering, tenzij er bij de aanbieding van het artikel iets anders staat vermeld. Ongebruikte, ongewenste artikelen zullen met aftrek van verzendkosten aan de klant vergoed worden.
Let u op het volgende bij het terugsturen van uw gekochte artikel:

  • Stuur het artikel altijd in de originele verpakking terug
  • Kaartjes en labels mogen niet verwijderd worden
  • Wij kunnen artikelen die gedragen, gebruikt of beschadigd zijn, of op een andere manier niet aan onze richtlijnen voldoen, niet als retourzending accepteren
  • Voeg altijd de retourbon toe, met de daarop ingevulde reden van retour

Mocht aan bovengenoemde voorwaarden niet zijn voldaan is uw aankoop een feit, zullen wij het bedrag niet crediteren en terugbetalen en de goederen aan u retourneren. Uitgebreide informatie over het retourneren kunt u vinden in onze retourbon. Deze krijgt u ook bij uw bestelling meegeleverd.