Home / Nalini fietsbroek Ride BIB
Nalini fietsbroek Ride BIB
Nalini fietsbroek Ride BIB
Nalini fietsbroek Ride BIB

Nalini fietsbroek Ride BIB


Maak uw keuze:
Maat:
L, XL, XXL
Merk:
Nalini
Uw prijs incl. BTW
vanaf  € 90,00

Beschrijving

 • Bibshorts met technisch stof op de dijen
 • Bretels met comfortabele elastiek aan de voorzijde
 • ademend mesh-inserts aan de achterkant
 • Jacquard silicone elastiek op de benen
Kledingstukken met anatomische en ergonomische snit voor veeleisende fietsers.
Hot Moa fabrics onderscheiden zich door een hoge ademende en lichtgewicht. Ze houden het lichaam koel en droog door zowel extreem warm en milder weer. Elastisch garen verlenen optimale pasvorm en aangename zachtheid. Hete Moa stoffen gerealiseerd in 3 uitvoeringen afhankelijk van het gewicht, behandelingen en membranen.
Door deze behandeling wordt het vocht gegenereerd door normaal transpiratie snel overgebracht afstand ontrekken van het kledingstuk. De geoptimaliseerde kunstvezel voert constante verdamping en efficiënter warmte-uitwisseling. Het resultaat is een gevoel van frisheid op de huid. Dergelijke breathbale behandeling weerstaat aan zachte wassen, bij ongewijzigd houden zich na verloop van tijd.
 

Binnenlandse verzending

Wat de artikelen in uw winkelwagen betreft, kunt u uit de volgende verzendmogelijkheden binnen Nederland kiezen:

 • Afhalen (Westkanaalweg 10e, 2461 EC Ter Aar, Nederland) => Kosteloos
 • Track en Trace verzenden via POSTNL 1 á 2 werkdagen => € 6,95*
 • Aangetekend verzenden via TNT Express => € 8,60 (tot € 500,- verzekerd) 

Internationale verzending

Bestelling verzenden wij wereldwijd. De kosten hiervoor hangt af van de bestemming. Voor uitgebreide informatie kunt u kijken op de website van PostNL.

Aangetekend
-EUR 1 => € 21,65*
-EUR 2 => € 26,65*
-EUR 3 => € 27,95*
-WERELD => € 35,95*

*Bovenstaande bedragen zijn voor pakketten tot 5kg. Het kan voorkomen dat de door u bestelde goederen lichter zijn dan 5kg of op een goedkopere wijze verzonden kunnen worden. Mocht dit het geval zijn zullen wij eerst contact met u opnemen. Na een akkoord storten wij het teveel betaalde bedrag terug op uw rekening.

Retour informatie

U kunt artikelen binnen 14 dagen retourneren. De 14 dagen worden gerekend vanaf de dag van aflevering, tenzij er bij de aanbieding van het artikel iets anders staat vermeld. Ongebruikte, ongewenste artikelen zullen met aftrek van verzendkosten aan de klant vergoed worden.
Let u op het volgende bij het terugsturen van uw gekochte artikel:

 • Stuur het artikel altijd in de originele verpakking terug
 • Kaartjes en labels mogen niet verwijderd worden
 • Wij kunnen artikelen die gedragen, gebruikt of beschadigd zijn, of op een andere manier niet aan onze richtlijnen voldoen, niet als retourzending accepteren
 • Voeg altijd de retourbon toe, met de daarop ingevulde reden van retour

Mocht aan bovengenoemde voorwaarden niet zijn voldaan is uw aankoop een feit, zullen wij het bedrag niet crediteren en terugbetalen en de goederen aan u retourneren. Uitgebreide informatie over het retourneren kunt u vinden in onze retourbon. Deze krijgt u ook bij uw bestelling meegeleverd.