Home / Agu fietsshirt km Andola
Agu fietsshirt km Andola

Agu fietsshirt km Andola


Maak uw keuze:
Maat:
L, M, XL
Merk:
Agu
Kleur:
Rood
Uw prijs incl. BTW
vanaf  € 72,00

Beschrijving

Het Andola wielershirt is te herkennen aan de opvallende kleurfading en het bijzondere materiaal van de mouwen. De structuur van het LT Weight Polyester materiaal maakt het shirt goed ademend waardoor het lichaam de warmte goed kwijt kan. Door de open mesh structuur van de mouwen wordt er efficiënter gebruik gemaakt van de aerodynamica. Bovendien is de mouwinzet in racepositie. In combinatie met de nauwsluitende fit en de naadloze voorzijde maken deze features het Andola fietsshirt tot een echte musthave voor de fanatieke fietser. Op de achterzijde zijn drie zakjes voorzien zijn van een reflecterende binding geplaatst en voor de muziekliefhebber is er een waterafstotend zakje met audio-uitgang. Het fietsshirt wordt door de siliconen gripper op zijn plek gehouden. Als de hanger van de volledige Camlock rits naar beneden staat, is deze ‘gelockt’, waardoor hij niet vanzelf open kan ritsen.
 

Binnenlandse verzending

Wat de artikelen in uw winkelwagen betreft, kunt u uit de volgende verzendmogelijkheden binnen Nederland kiezen:

  • Afhalen (Westkanaalweg 10e, 2461 EC Ter Aar, Nederland) => Kosteloos
  • Track en Trace verzenden via POSTNL 1 á 2 werkdagen => € 6,95*
  • Aangetekend verzenden via TNT Express => € 8,60 (tot € 500,- verzekerd) 

Internationale verzending

Bestelling verzenden wij wereldwijd. De kosten hiervoor hangt af van de bestemming. Voor uitgebreide informatie kunt u kijken op de website van PostNL.

Aangetekend
-EUR 1 => € 21,65*
-EUR 2 => € 26,65*
-EUR 3 => € 27,95*
-WERELD => € 35,95*

*Bovenstaande bedragen zijn voor pakketten tot 5kg. Het kan voorkomen dat de door u bestelde goederen lichter zijn dan 5kg of op een goedkopere wijze verzonden kunnen worden. Mocht dit het geval zijn zullen wij eerst contact met u opnemen. Na een akkoord storten wij het teveel betaalde bedrag terug op uw rekening.

Retour informatie

U kunt artikelen binnen 14 dagen retourneren. De 14 dagen worden gerekend vanaf de dag van aflevering, tenzij er bij de aanbieding van het artikel iets anders staat vermeld. Ongebruikte, ongewenste artikelen zullen met aftrek van verzendkosten aan de klant vergoed worden.
Let u op het volgende bij het terugsturen van uw gekochte artikel:

  • Stuur het artikel altijd in de originele verpakking terug
  • Kaartjes en labels mogen niet verwijderd worden
  • Wij kunnen artikelen die gedragen, gebruikt of beschadigd zijn, of op een andere manier niet aan onze richtlijnen voldoen, niet als retourzending accepteren
  • Voeg altijd de retourbon toe, met de daarop ingevulde reden van retour

Mocht aan bovengenoemde voorwaarden niet zijn voldaan is uw aankoop een feit, zullen wij het bedrag niet crediteren en terugbetalen en de goederen aan u retourneren. Uitgebreide informatie over het retourneren kunt u vinden in onze retourbon. Deze krijgt u ook bij uw bestelling meegeleverd.