Een moment geduld aub.
Home
/
/ Zone3 Wetsuit Advance Women

Zone3 Wetsuit Advance Women

MaatSM
MerkZone3
GeslachtVrouwen

ProductAantal
Zone3 Wetsuit Advance Women SM
229,00   € 183,20Art# 607128942573
 
Voorraad: 1
productafbeelding
productafbeelding

Zone3 Wetsuit Advance Women

De Zone3 Advance wetsuit is het perfecte pak voor iedereen die net begint met open water zwemmen of triatlon. Als alternatief is het een geweldig trainingspak als je je beste pak wilt sparen voor de wedstrijden. Het pak is ontworpen met alle belangrijke functies van Zone3 ingebouwd om te zorgen dat je snel, comfortabel en aangenaam kunt zwemmen.
Flex-Fit
De nieuwe en verbeterde Flex-Fit-indeling van het schouderpaneel zorgt voor een comfortabelere en energiezuinige training.
Free Flex
Innovatief nieuw ‘Free Flex’ voeringmateriaal dat wordt gebruikt voor de onderarmpanelen om de pasvorm onder te verbeteren en meer afstand mogelijk te maken bij elke slag, dus het uithoudingsvermogen en de zwemsnelheid verbeteren.
Nek
Nieuwe laser gesneden kraag constructie voor een comfortabelere 'soft-close' pasvorm rond de nek. Dit in combinatie met de geweldige pasvorm op het lichaam maakt het een van de meest comfortabele wetsuits op instapniveau.
Benen & heupen
Iets dikkere panelen worden geplaatst om de benen en heupen te ondersteunen en helpen de weerstand te verminderen en het zwemmen veel gemakkelijker te maken.
SpeedFlo
Het gebruik van 'SpeedFlo' -stof op 70% van het wetsuit om de weerstand door het water te minimaliseren, de snelheid te verhogen en de duurzaamheid te verbeteren. De resterende 30% is gemaakt van hoogwaardig rubberen smootskin neopreen.
Eco
Eco-vriendelijk neopreen; het gebruik van de nieuwste aarde gedolven kalk- en schrootrubberbanden helpt om het energieverbruik en de CO2-uitstoot met 200 g per pak te verminderen. Het merendeel van het neopreen productieafval wordt vervolgens terug naar de pakken gerecycled, klaar voor de volgende productie, om het afval van stortplaatsen te minimaliseren.
Cuffs
Zone3's met siliconen gecoate Pro-Speed CuffsTM op de pols om de snelheid van het uittrekken te verhogen en zo tijd en energie te besparen. Quick Release-beenpanelen zijn ook toegevoegd voor snelle en eenvoudige uitstap voor de benen.
Hoge zichtbare manchetten, enkels en arm graphics helpen om goed op te vallen in het water.
Montage
Volledig gestikt en gelijmd voor meer flexibiliteit en comfort.
Rits
Hoogwaardige YKK-rits naar beneden waardoor het pak gemakkelijk aan- en uit te trekken is.
Dikte
De dikte is 2 mm rond de schouders en onder de armen, 3 mm op de borst en bovenrug, 4 mm op de romp, benen en zijpanelen.
Orca maattabel wetsuits heren
 

Artikelen gerelateerd aan Zone3 Wetsuit Advance Women

Vanaf  € 29,00

Binnenlandse verzending

Orders boven de € 100,- worden binnen Nederland gratis verzonden

Wat de artikelen in uw winkelwagen betreft, kunt u uit de volgende verzendmogelijkheden binnen Nederland kiezen:

  • Afhalen (Westkanaalweg 10e, 2461 EC Ter Aar, Nederland) => Kosteloos
  • Track en Trace verzenden via POSTNL 1 á 2 werkdagen => € 8.50*

Internationale verzending

Bestelling verzenden wij wereldwijd. De kosten hiervoor hangt af van de bestemming en het gewicht. Voor uitgebreide informatie kunt u kijken op de website van PostNL.

Aangetekend
-EUR 1 => € 21,65*
-EUR 2 => € 26,65*
-EUR 3 => € 27,95*
-WERELD => € 35,95*

*Bovenstaande bedragen zijn voor pakketten tot 5kg. Het kan voorkomen dat de door u bestelde goederen lichter zijn dan 5kg of op een goedkopere wijze verzonden kunnen worden. Mocht dit het geval zijn zullen wij eerst contact met u opnemen. Na een akkoord storten wij het teveel betaalde bedrag terug op uw rekening.

Retour informatie

U kunt artikelen binnen 14 dagen retourneren. De 14 dagen worden gerekend vanaf de dag van aflevering, tenzij er bij de aanbieding van het artikel iets anders staat vermeld. Ongebruikte, ongewenste artikelen zullen met aftrek van verzendkosten aan de klant vergoed worden.
Let u op het volgende bij het terugsturen van uw gekochte artikel:

  • Stuur het artikel altijd in de originele verpakking terug
  • Kaartjes en labels mogen niet verwijderd worden
  • Wij kunnen artikelen die gedragen, gebruikt of beschadigd zijn, of op een andere manier niet aan onze richtlijnen voldoen, niet als retourzending accepteren
  • Voeg altijd de retourbon toe, met de daarop ingevulde reden van retour

Mocht aan bovengenoemde voorwaarden niet zijn voldaan is uw aankoop een feit, zullen wij het bedrag niet crediteren en terugbetalen en de goederen aan u retourneren. Uitgebreide informatie over het retourneren kunt u vinden in onze retourbon. Deze krijgt u ook bij uw bestelling meegeleverd.