Een moment geduld aub.
Home
/
/ Zone3 wetsuit W agile

Zone3 wetsuit W agile

MerkZone3
GeslachtVrouwen
Maat

ProductAantal
Zone3 wetsuit W agile S
239,00   € 191,20Art# 5056305711238
 
Voorraad: 1
Zone3 wetsuit W agile M
239,00   € 191,20Art# 5056305711269
 
Voorraad: 1
Zone3 wetsuit W Agile L
239,00   € 191,20Art# 5056305711276
 
Voorraad: 1
productafbeelding
productafbeelding
productafbeelding

Zone3 wetsuit W agile

Het Zone3 Agile Wetsuit van 2021 is een uitstekend instapmodel die een goed drijfvermogen combineert met comfort en beweeggemak. Dit suit heeft volledig verlijmde en blind gestikte naden die waterdicht zijn en flexibiliteit garanderen. De Agile is gemaakt van een mix van Speedflo- en Smoothskin-coating dat ervoor zorgt dat er een water in het pak komt of zwaar wordt en weerstand veroorzaakt. De Agile biedt voldoende drijfvermogen om horizontaal in het water te kunnen liggen. Het 4mm dikke neopreen houdt je warm en door de gecoate armen en voorkant helpt het je voort te stuwen. De Flex-Fit schouderpanelen zijn dunner (2 mm) om bewegingsvrijheid te vergroten. De Slimline Pro Speed Cuffs vergemakkelijken het uittrekken en versnellen je wissels. Met de Agile ben je perfect uitgerust in races en trainingen in water vanaf zo’n 14 graden. Onder die temperatuur is een thermovest raadzaam.
Orca maattabel wetsuits heren
 

Binnenlandse verzending

Orders boven de € 100,- worden binnen Nederland gratis verzonden

Wat de artikelen in uw winkelwagen betreft, kunt u uit de volgende verzendmogelijkheden binnen Nederland kiezen:

  • Afhalen (Westkanaalweg 10e, 2461 EC Ter Aar, Nederland) => Kosteloos
  • Track en Trace verzenden via POSTNL 1 á 2 werkdagen => € 8.50*

Internationale verzending

Bestelling verzenden wij wereldwijd. De kosten hiervoor hangt af van de bestemming en het gewicht. Voor uitgebreide informatie kunt u kijken op de website van PostNL.

Aangetekend
-EUR 1 => € 21,65*
-EUR 2 => € 26,65*
-EUR 3 => € 27,95*
-WERELD => € 35,95*

*Bovenstaande bedragen zijn voor pakketten tot 5kg. Het kan voorkomen dat de door u bestelde goederen lichter zijn dan 5kg of op een goedkopere wijze verzonden kunnen worden. Mocht dit het geval zijn zullen wij eerst contact met u opnemen. Na een akkoord storten wij het teveel betaalde bedrag terug op uw rekening.

Retour informatie

U kunt artikelen binnen 14 dagen retourneren. De 14 dagen worden gerekend vanaf de dag van aflevering, tenzij er bij de aanbieding van het artikel iets anders staat vermeld. Ongebruikte, ongewenste artikelen zullen met aftrek van verzendkosten aan de klant vergoed worden.
Let u op het volgende bij het terugsturen van uw gekochte artikel:

  • Stuur het artikel altijd in de originele verpakking terug
  • Kaartjes en labels mogen niet verwijderd worden
  • Wij kunnen artikelen die gedragen, gebruikt of beschadigd zijn, of op een andere manier niet aan onze richtlijnen voldoen, niet als retourzending accepteren
  • Voeg altijd de retourbon toe, met de daarop ingevulde reden van retour

Mocht aan bovengenoemde voorwaarden niet zijn voldaan is uw aankoop een feit, zullen wij het bedrag niet crediteren en terugbetalen en de goederen aan u retourneren. Uitgebreide informatie over het retourneren kunt u vinden in onze retourbon. Deze krijgt u ook bij uw bestelling meegeleverd.