Filters

Filters

Artikel sortering
Kleur


Een moment geduld aub.

Safe-iD

Hoe werkt Safe-iD ?
In het geval van nood kunnen hulpverleners snel en gericht hulp bieden door het scannen van je persoonlijke QR-code op de zogenaamde ‘tag’ van je Safe-iD product. Met een Safe-iD product heb je namelijk altijd je medische en persoonlijke gegevens bij je.
Informatie over Safe-iD

Na aankoop van je product, activeer je op onze website de unieke code op je tag. Na activatie maak je een account en abonnement aan. Je betaalt €0,01 voor de eerste 'gratis' 30 dagen. Daarna blijf je lid voor €8,99 per jaar. Je kunt direct je profiel invullen met gegevens zoals: het (nood)nummer van thuisblijvers en partners, allergieën, huisarts en andere bijzonderheden.

Je profiel staat veilig opgeslagen op ons digitale platform. Je kunt zelf en op ieder moment bepalen welke informatie je wilt invullen en wijzigen.Waarom Safe-iD?
Veiligheid is geen optie. We hebben daarom een oplossing die zorgt voor de juiste informatievoorziening in noodgevallen. Het beperkt risico, vermindert schade en bevordert hulpverlening.

Jouw iD wordt ontsloten via een QR-code, die simpel te scannen is met behulp van de camera op je mobiele telefoon. Jouw noodnummer (ICE) en alle belangrijke gegevens verschijnen in de browser.Voor wie is Safe-iD?
Niet voor niets is ons motto ‘BUITENgewoon herkenbaar’ De Safe-iD oplossingen en producten zijn met name gericht op outdoor activiteiten van sporters, kinderen, ouderen en werknemers in buitenberoepen.

Voor de verschillende doelgroepen hebben we op maat gemaakte producten. Zo is voor een wielrenner een helmsticker ideaal, terwijl in het dagelijks gebruik een modieuze bracelet in het oog springt.