Een moment geduld aub.

Tweedehands

Assortiment

Het assortiment loopt van Easy Gliders tot Klapschaatsen. Ook hebben we gebruikte skates en skeelers. We proberen van de klapschaatsen, marathon schaatsen en de skeelers een lijst bij te houden op internet. U begrijpt dat met name in de drukke periodes dit wel eens lastig is, maar een telefoontje kan dan uitkomst bieden. Wij proberen zo vaak mogelijk de lijst bij te werken voor u. Op de desbetreffende pagina komt te staan wanneer die voor het laats is bijgewerkt.

Voorwaarden

Als u bij ons een paar schaatsen koopt, kunt u deze, mits ze uiteraard netjes verzorgd, niet verroest of teveel beschadigd, een ander jaar weer bij ons inruilen als u een paar andere schaatsen bij ons koopt. Als richtprijs kunt u er vanuit gaan dat u ongeveer 50% van de aankoopwaarde als inruilprijs krijgt. De inruilprijs wordt door ons bepaald aan de hand van de staat van de schaatsen.
Skeelerbord

Voor wie

Wij hebben ook een groot assortiment tweedehands schaatsen. Dit is interessant voor kinderen in de groei, of voor mensen die voor een iets lagere prijs een paar prima schaatsen willen aanschaffen.

Tweedehands lijst

Mochten we een bepaalde maat niet hebben staan in de tweede hands voorraad, kunt u uw naam laten noteren in ons bestelboek. Als we dan het gewenste paar binnenkrijgen nemen contact met u op en kunt u komen passen.