Een moment geduld aub.

Uitslagen Jan van der Hoorn jeugd inline skate competitie

Wedstrijd Alphen a/d Rijn 10-7-2020

Alphen a/d Rijn Na een week vol regen en wind was het afgelopen vrijdag (10 juli) een prachtige avond met zon en imposante wolkenluchten (zie foto onderaan deze mail). Wij waren heel blij met de grote opkomst voor deze wedstrijd. Bijna 90 inline-skaters hadden zich aangemeld. Het is duidelijk dat iedereen enthousiast was dat er weer de skatewedstrijden gereden konden worden. Het programma bestond uit een inline-wedstrijd over 500 meter voor de pupillen en een 900 meter voor de kadetten en junioren. De tijdregistratie kostte - helaas - wat meer tijd dan gepland. Volgende keer gaan wij de tijdregistratie was anders aanpakken, zodat er minder lang gewacht hoeft te worden. Ook wij leren nog steeds.... Het was in ieder geval weer een heerlijke sportieve avond met mooie wedstrijden.

Wedstrijd Lisserbroek 11 mei 2018

Lisserbroek 28 aprilOp 11 mei vond de eerste wedstrijd vande Jan van der Hoorn competitie weer plaats. Met een deelnemers veld van maar liefst 66 kids waren we trots op een mooie opkomst voor in een vakantieweek! Er is weer bloedhard gereden en alle rijders zijn beloond met wat lekkers. Op naar de volgende wedstrijd!
Piet Teeuwen

Einde seizoen 2017

Leiderdorp 2017De finale van de Jan van der Hoorn competitie vond plaats op zaterdag 16 september. Helaas viel het letterlijk in het water vanwege de regen. We moesten dus inproviserenm maar met de vrijwillergers die we in huis hebben is dat geen probleem! Het Wedstrijd team van Jan van der Hoorn was ook aanwezig, heel leuk hoe hun met de kids om gingen, klasse daarvoor! Om 14:00 hebben we 2x een 100 meter hardgelopen, 1x slalom en 1x een pionen race met een speciale opdracht. De baan was klets nat en om 15:00 waren we klaar met de wedstrijd. De kinderen kunnen lekker patatjes eten, toen iedereen zijn buikje Vol had gingen we over naar de prijs uitreiking. Alle kids hadden prijs en dat is leuk om te zien hoe ze daarvan genieten. Om 16:30 was het klaar, seizoen 2017 zit er op waarvan 6 van de 8 Wedstrijd gereden. Ik wil Jan van der Hoorn schaatssport bedanken voor hun bijdrage. Ook wil ik alle kids bedanken en al onze vrijwillergers want zonder hun inzet is er geen skeeler Wedstrijd mogelijk. En hoop alle kids in 2018 weer weg te mogen starten!
Piet Teeuwen

Wedstrijd Lisserbroek 28 april 2017

Lisserbroek 28 april De Lange winter laten we achter ons. Het inline seizoen kan beginnen de eerst wedstrijd werd op vrijdag 28 april verreden met een opkomst van maar liefst 55 enthousiaste kinderen. Super leuk dat ze willen komen, er kwamen er ook een paar helemaal uit Maassluis vandaan! Top dan doe je het als organisatie niet slecht met 15 vrijwilligers plus ehbo en mogen we best trots zijn op dat clubje mensen die helpen. De wedstrijd begon zoals gewoonlijk om 19:00 en we starten met een sprint van 150 meter. Dat ging goed op een rijder na die helaas hard op het asfalt viel. Ehbo was er snel bij en er is de dag erop nog even contact gezocht. Naar omstandigheden gaat het gelukkig goed met hem. Nadat de sprint klaar was gingen we starten met vier op een rij over 2 rondes. Ook dat verliep super, er kwam nog wat regen naar beneden maar dat was niet zo veel en belemmerde het plezier niet. Toen kwam de marathon iedereen werd verdeelt in groepjes en er werd een enorme strijd geleverd door de jongens en meisjes. Voor de prijsuitreiking had Nadia voor de prijzen(snoep) gezorgd. Al met al was het een geslaagde avond en bedankt voor jullie komst volgde wedstrijd Leiderdorp!
Piet Teeuwen

Wedstrijd Leiderdorp vrijdag 24 juni 2016

Leiderdorp vrijdag 24 juni 2016Vrijdag 24-6-16 te Leiderdorp. Het weer was eindelijk eens op ons hand, top weertje! om 17.30 waren we aanwezig om alles klaar te zetten. Voordat de tijdwaarneming zijn plek staat ben je al snel een halfuurtje bezig. Ook de skeelerclub van Leiderdorp had ook alles al klaar staan voor de kids, vlaggen, pionnen en de kantine. Na even wat te hebben gedronken gingen we de tijdwaarneming testen. Tot zover deed hij het goed! Het was inmiddels 18.30 en de eerst rijders komen binnen druppelen je weet nooit hoeveel er komen het blijft altijd een verassing. Maar de opkomst was super met maar liefst meer dan 60 kids aan de start en daar doe je het voor. Top we begonnen met een 300 meter tijdrit die liep zeer goed de tweede omloop ook weer een 300 meter deze ging ook weer super. Even in nog geen uur tijd dik 120 kids er door heen, dat is natuurlijk fantastisch en het schoot lekker op. Zo, daarna de inline 4 op rij daar van de eerst aan komend. Ook dat verliep vlekkeloos. Toen nog de marathon die niet mee telde voor het klassement. Het was prachtig hoe de marathon verliep wat een strijd onder de rijders super leuk om te zien daarna nog de prijsuitreiking. En om 21.30 was iedereen weer op weg naar huis het was een zeer mooie avond voor de rijders sterk. En voor de medewerkers van de jan van der hoorn ook die hebben genoten van al die Kids. Wij: Michiel Kersten en Piet Teeuwen wensen iedereen een fijne vakantie toe en tot de volgende wedstrijd! wij hebben er nu al weer zin in.

Piet Teeuwen


Wedstrijd Lisserbroek 29 april 2016

Lisserbroek 29 april Vrijdagavond 29 april is de eerste wedstrijd van de Jan van der Hoorn Competitie 2016 verreden. Met op het laatste nippertje een droge baan alleen wel veel wind en kou. Desondanks en geslaagde wedstrijd met 53 deelenemers! op naar 13 mei!

Wedstrijd Zwanenburg vrijdag 12 juni 2015

Vrijdag 12 juniVrijdag 12 juni was de 4e wedstrijd van de Jan van der Hoorn competitie. Het was een warme dag dus wat gaat het weer doen? Om op zeker te spelen werd er 2 keer een korte sprint gereden en 1 keer een inline. Er waren 56 rijders dus snel van start. Na 2x de sprint te hebben gereden werden de lijsten opgemaakt voor de inline (1 rondje). Het verliep allemaal vlot en het weer zat mee dus toch nog maar een rondje inline. Het was een prachtige avond met jammer genoeg 1 val partij, gelukkig voor Collin na de finish, hij ging denk ik met een hersenschudding naar huis, beterschap. Om 21.20 was de prijsuitreiking met natuurlijk een snoepje voor alle deelnemers.

Annette Verdel


Wedstrijd Kudelstaart vrijdag 8 mei 2015

Kudelstaart 8 meiVrijdag 8 mei hebben wij op de baan in Kudelstaart gereden. Net zoals de vorige wedstrijd was er een grote deelname! Het was lekker weer en er stond, zowaar, geen wind. We begonnen met een individuele tijdrit. Vervolgens deden we 2 series over 400 meter. Hier ontstond meestal een leuke strijd tussen de rijders. In verband met een tekort aan tijd en dreigende wolken ging de marathon niet meer door. Het was een erg leuke wedstrijd met als afsluiter de prijsuitreiking. Traditiegetrouw kreeg je een chocolaatje als prijs.

Steef van Gelderen (Jan van der Hoorn wedstrijdteam)


Wedstrijd Lisserbroek vrijdag 24 april 2015

Lisserbroek 24 april Vrijdagavond 24 april is de eerste wedstrijd van de Jan van der Hoorn Competitie 2015 verreden. Traditiegetrouw werd de wedstrijd gereden op de inline-skatebaan van Lisserbroek. De opkomst was geweldig: meer dan tachtig skaters hadden zich ingeschreven. Bij de inschrijving zorgde deze hoge opkomst voor enige vertraging bij het maken van de startlijsten. Om de tijd te bekorten hebben wij met alle rijders een gezamenlijke rek- en strek oefeningen gedaan. Leuk, nuttig, maar vooral ook gezellig.

Wedstrijd Zwanenburg vrijdag 29 augustus 2014

Zwanenburg 29 augustus De gehele week was het regenachtig weer: vrijdag 29 augustus was het mooi en droog. Op het programma een 200 meter tijdrit, een inlinewedstrijd over 600 meter en een marathon. Door de vakantie waren een aantal vaste deelnemers afwezig. Maar als vanouds was het gezellig.


Wedstrijd Kudelstaart vrijdag 4 juli 2014

Oliver Kersten Jan van der hoorn wedstrijdteam Op vrijdag 4 juli hebben wij op de baan in Leiderdorp gereden. Mooie baan en de gastvrijheid is iedere keer weer geweldig. Het was een goed bezochte wedstrijd met 54 deelnemers, met spannende momenten bij de pupillen. Helaas was er de marathon voor de dames (kadetten t/m junioren) een vervelende valpartijen. Wij wensen de gewonde dames beterschap.


Wedstrijd Kudelstaart vrijdag 23 mei 2014

Skate competitie 23 mei Kudelstaart De opkomst van de competitie is nog nooit zo groot geweest, bijna 90 deelnemers!

Deze keer geen individuele tijdritten, maar twee series over één ronde van 400 meter. Vooral als de rijders ongeveer gelijk niveau hebben levert dat spannende wedstrijden op. Daarna is nog een marathon verreden: de jongste pupillen twee ronden, de junioren kregen er 12 voor hun kiezen. Een avond met lekker weer: heel geslaagd.


Wedstrijd Lisserbroek vrijdag 16 mei 2014

Groepsfoto Jeugdcompetitie 16 mei 2014Eerste wedstrijd van het seizoen was een feit. Nadat de wedstrijd vorige week werd afgelast vanwege een hevige stortbui was het deze keer prachtig weer. Met zo'n 70 deelnemers aan de start kon het seizoen niet beter beginnen. We hebben weer een mooie avond neer gezet met allemaal blije gezichten met dank aan skeelerclub Lisserboek en alle vrijwilligers tot volgende week in Kudelstaart.

Piet Teeuwen