Een moment geduld aub.

Organisatie en doelstelling

De Jan van der Hoorn Jeugd Inline-skate Competitie is in 2010 gestart om jeugd en jongeren te enthousiasmeren voor de skeelersport. Hoewel er in de regio veel geskeelerd wordt, in het bijzonder als voorbereiding op het schaatsseizoen, bestond er in de regio Kennemerland, de Haarlemmermeer en het Rijnland geen competitie en evenmin een mogelijkheden om wedstrijden te rijden. Niets is voor de jeugd leuker dan wedstrijdskeeleren. Wij hopen dat de competitie in de komende jaren een vast element wordt in het trainingsprogramma van de ijsclubs in het zomerseizoen. Om zoveel mogelijk rijders de kans te geven deel te nemen en kennis te maken te maken met het skeeleren, wil de organisatie de deelname aan de competitie zo open mogelijk houden; vandaar dat de rijders zich ook zonder licentie van de KNSB kunnen inschrijven.
Jury eerste wedstrijd Lisserbroek
De competitie wordt georganiseerd door:
-Jan Dick Verkerk
-Christa van Diemen
-Peter van Vugt
-Marians Obdam
-Nadia Kersten-Pampiglione
-Anouk van der Kieft
-Erik Meulmeester
De organisatie van de wedstrijd draait op vrijwilligers om deze reden is de organisatie altijd op zoek naar vrijwilligers, iedere vorm van hulp is welkom:
-EHBO’er
-aankomstrechters
(juryleden tijd waarneming)
-baancommissarissen
-speaker
-hulpstarter
-ICT
Met dank aan deze vrijwilligers worden de wedstrijden mogelijk gemaakt.

Helpen?

Vele handen maken licht werk. Als je wilt helpen bij de organisatie of tijdens de wedstrijden (baancommissaris, klokker, ehbo, hulpstarter) stuur dan een mailtje naar de organisatie (contactpagina).