Een moment geduld aub.

Blijf op de hoogte van nieuws, ontwikkelingen en de nieuwste artikelen.
Schrijf u in voor de maandelijkse nieuwsbrief.

Mijn e-mailadres:
afmelden
Schaatssport Haarlem - Servicepunt Jan van der Hoorn
Nieuws
Op 25 September 2021 zal Schaatssport Haarlem de deuren van zijn winkel openen op de ijsbaan Haarlem. Schaatssport Haarlem is een servicepunt van Jan van der Hoorn. Naast het verhuurgedeelte zal er ook een winkelgedeelte komen. Eigenaren Rick en Guido van der Hoorn en bedrijfsleider Bram Smallenbroek zijn verheugd met de nieuwe locatie. “IJsbaan Haarlem is 1 van de mooiste ijsbanen van Nederland en zeker de gezelligste.” "Wij kijken uit naar een fantastische winter met veel schaatspassie."
Informatie over schaatsen en inlineskaten
Klantenservice
Hoe zit dat eigenlijk allemaal in de wereld van de schaatssport? In dit artikel de belangrijkste en handigste links naar websites over schaatsen en inlineskaten.
Welke skatewielen?
Uitleg
Welke wielen kies je?

De wielen zijn een heel belangrijk onderdeel van de skates. Hiermee maak je contact met het wegdek. Je wielen bepalen mede je snelheid, grip en wendbaarheid tijdens het skaten.

Skatewielen hebben bepaalde eigenschappen en jij kiest wat jij belangrijk vindt. Rijd je toertochten, wedstrijden of skate je voor de fun? Dit is bepalend voor de keuze van je wielen.

.
Schaatsen opbergen voor de volgende winter
Klantenservice
Na een paar dagen natuurijs zijn je schaatsen toe aan een slijpbeurt. En waar en hoe berg je je schaatsen op voor de volgende winter?
Schaatsen in de wintermaanden
Inspiratie
Het waren onvergetelijke dagen op natuurijs! Heb je ook zo genoten van het koude weer, de zon en het prachtige ijs? Wil je meer weten over schaatsen op de ijsbaan of schaatsen op natuurijs in het buitenland? Hier zetten we alles voor je op een rij.
Welke schaatsen heb ik nodig?
Klantenservice
De keuze voor een paar schaatsen hoeft niet moeilijk te zijn. Kom je bij ons in de winkel dan vragen wij je de hemd van het lijf. Ben je een beginnende of gevorderde schaatser? Wat is jouw doel? Wil je de beste worden of lekker gaan toeren?
Volop Aanbiedingen
Nieuws
Er zijn volop aanbiedingen in de winkel én de webshop. Check de site of kom langs in de winkel.
Informatie avond over schaatsen op natuurijs
Klantenservice
Schaatsen op natuurijs is een fantastische belevenis! Maar hoe bereid je je voor op een tocht in Zweden, Oostenrijk of Nederland?
5 Slijpcursusavonden in november 2019
Klantenservice
Net na de start van het schaatsseizoen organiseren we 5 slijpcursusavonden.

We beginnen met een inleidend verhaal over het slijpen en over de benodigde materialen. Daarna starten we met de praktijk. Je kunt met je eigen of onze slijpspullen je schaatsen slijpen, waarbij wij aanwijzingen en tips geven.
Nieuwsbrief oktober 2019
Klantenservice
Het schaatsseizoen is weer begonnen en op onze agenda staan weer leuke activiteiten. Je bent van harte welkom bij de slijpcursus, er zijn nog plekken beschikbaar op 4 avonden. Op 16 november is de Jan van der Hoorn Schaatssport Marathon op de ijsbaan in Haarlem, leuk om je daar te zien. Wil je kans maken op een van de 5 gratis toegangskaarten? Geef dan op Facebook aan dat je "gaat".

Archief