Blijf op de hoogte van nieuws, ontwikkelingen en de nieuwste artikelen.
Schrijf u in voor de maandelijkse nieuwsbrief.

Mijn e-mailadres:
afmelden
Nieuwsbrief juli 2018
Nieuws
Deze maand in de nieuwsbrief: een gratis paar skate sokken bij aanschaf van skates met hoge schoen.

Verder in deze nieuwsbrief: het allernieuwste onderstel van Viking is gearriveerd: de ICON: een geweldig stuurbare en stabiele schaats van onovertroffen kaliber. Een iconische wedstrijdschaats, sneller, nóg beter gemaakt én met de lichtste constructie binnen de Viking line-up.

De Orca wetsuit: een interessante korting en op onze website een video over het snel en eenvoudig aan- en uittrekken van een Orca wetsuit.
Orca Wetsuits - demonstratie en uitleg
Uitleg
Orca Wetsuits

Voor wetsuits, trisuits en accessoires van Orca bent u bij ons aan het goede adres. Wij geven u een advies op maat voor de juiste wetsuit. In de video leggen we uit én demonstreren we hoe je de wetsuit het beste aan kunt trekken.
Welke skatewielen?
Uitleg
Welke wielen kies je?

De wielen zijn een heel belangrijk onderdeel van de skates. Hiermee maak je contact met het wegdek. Je wielen bepalen mede je snelheid, grip en wendbaarheid tijdens het skaten.

Skatewielen hebben bepaalde eigenschappen en jij kiest wat jij belangrijk vindt. Rijd je toertochten, wedstrijden of skate je voor de fun? Dit is bepalend voor de keuze van je wielen.

.
10% korting gehele collectie zonnebrillen
Nieuws
Deze maand in de nieuwsbrief: 10% korting op onze collectie zonnebrillen in de hele maand juni 2018, gewijzigde data Jan van der Hoorn Skate Competitie en de uitslagen staan online.
Nieuwsbrief Mei
Nieuws
Het fiets- en inline skate seizoen is volop begonnen. We hebben een mooie aanbieding voor de wielerliefhebbers: stap op de racefiets in een nieuwe outfit en ontvang 20% korting op het onmisbare ondershirt.

Verder in deze nieuwsbrief: We verhuren de skate kar volop, maar er zijn nog mogelijkheden. Wil jij een keer skaten met je vereniging, school of feestje. Laat het ons weten en we checken de agenda op beschikbaarheid.

De Jan van der Hoorn Jeugd inline skate competitie gaat 14 mei van start. Heb jij je al opgegeven? Check de data van de wedstrijden onderin de nieuwsbrief.

Lees verder...
Sneak preview! Nieuwe Viking schoenen en onderstel
Nieuws
Viking Sneak Preview!

Viking komt de komende winter met 2 nieuwe schaatsschoenen en 1 nieuw onderstel.
.
Nieuwsbrief April
Klantenservice
De lente gaat beginnen en het skaten is weer volop in de aandacht. We hebben nieuwe inline skates in het assortiment. De Orca triathlon kleding en accessoires zijn binnen. En ook: een sneak preview van 2 nieuwe schoenen en een nieuw onderstel van Viking!

Lees hier de nieuwsbrief van april 2018
Skatekar huren voor een sportieve invulling van je evenement!
Klantenservice
De skatekar, die is uitgerust met skate-materialen voor één basisschoolklas, is samen met acht verenigingen uit de regio in 2017 aangeschaft. In het verleden had de KNSB de beschikking over verschillende van deze 'karren' in het land. Toen zij besloten te stoppen met de verhuur daarvan zijn de verenigingen samen met Jan van der Hoorn schaatssport zelf gestart met deze skatekar.
.
Skeeler Open Dag 7 april 2018
Klantenservice
Op zaterdag 7 april 2018 organiseert de IJs- en Skeelerclub Lisserbroek een "Skeeler Open Dag". Wij zijn aanwezig voor verkoop en advies van skeelers, inline skates, helmen, bescherming en natuurlijk wielen en lagers. Locatie: skeelerbaan Lisserbroek. Tijd: 13:00 uur tot 16.00 uur.
Nieuwsbrief maart 2018
Aanbieding
De winter is na de ijskoude week nu echt achter de rug. De fiets en inline skates worden weer te voorschijn gehaald. Maar... het kan nog koud zijn. Profiteer daarom van onze maandaanbieding: een winterjack met een korting op de Craft Active thermo shirts!

Archief