Blijf op de hoogte van nieuws, ontwikkelingen en de nieuwste artikelen.
Schrijf u in voor de maandelijkse nieuwsbrief.

Mijn e-mailadres:
afmelden
Sneak preview! Nieuwe Viking schoenen en onderstel
Nieuws
Viking Sneak Preview!

Viking komt de komende winter met 2 nieuwe schaatsschoenen en 1 nieuw onderstel.
.
Skatekar huren voor een sportieve invulling van je evenement!
Klantenservice
De skatekar, die is uitgerust met skate-materialen voor één basisschoolklas, is samen met acht verenigingen uit de regio in 2017 aangeschaft. In het verleden had de KNSB de beschikking over verschillende van deze 'karren' in het land. Toen zij besloten te stoppen met de verhuur daarvan zijn de verenigingen samen met Jan van der Hoorn schaatssport zelf gestart met deze skatekar.
.
Nieuwsbrief April
Klantenservice
De lente gaat beginnen en het skaten is weer volop in de aandacht. We hebben nieuwe inline skates in het assortiment. De Orca triathlon kleding en accessoires zijn binnen. En ook: een sneak preview van 2 nieuwe schoenen en een nieuw onderstel van Viking!

Lees hier de nieuwsbrief van april 2018
Skeeler Open Dag 7 april 2018
Klantenservice
Op zaterdag 7 april 2018 organiseert de IJs- en Skeelerclub Lisserbroek een "Skeeler Open Dag". Wij zijn aanwezig voor verkoop en advies van skeelers, inline skates, helmen, bescherming en natuurlijk wielen en lagers. Locatie: skeelerbaan Lisserbroek. Tijd: 13:00 uur tot 16.00 uur.
Nieuwsbrief maart 2018
Aanbieding
De winter is na de ijskoude week nu echt achter de rug. De fiets en inline skates worden weer te voorschijn gehaald. Maar... het kan nog koud zijn. Profiteer daarom van onze maandaanbieding: een winterjack met een korting op de Craft Active thermo shirts!
Nieuwsbrief februari 2018
Nieuws
In deze nieuwsbrief: speciale aanbiedingen op 14 februari én tijdens de Olympische Spelen in Pyeongchang.

De winter is nog niet afgelopen, we verwachten in februari nog wat vrieskou. Bent u voorbereid? We hebben nieuwe mutsen, warme handschoenen en wintertrainingsjacks binnengekregen. Voor op de fiets en op het ijs.
Schaatshelmen in kleur
Inspiratie
De leden van uw schaatsvereniging rijden misschien al in dezelfde clubjacks, maar om de schaatsoutfit voor alle schaatsers compleet te maken kunnen wij schaats- en skatehelmen in clubkleuren verzorgen.

Wij leveren de helmen van EVO en van Cádomotus in de door u gewenste kleuren.
Nieuwsbrief januari 2018
Aanbieding
Wij wensen u een sportief en gezond 2018!
In deze nieuwsbrief: nieuwe artikelen, voorbereiding natuurijs (op de Weissensee), helmen van EVO en Cadomotus in de clubkleuren. Schaatstechniektraining op een skeelerband - hoe gaat dat in zijn werk?
Weissensee voorbereiding en tips
Uitleg
Schaatsen op natuurijs blijft voor de Nederlandse schaatser aantrekkelijk en daarom vertrekken vele schaatsers naar de Weissensee voor de Alternatieve Elfstedentocht in januari.

Hoe bereid je je voor op het schaatsen op natuurijs? De data van de tochten op de Weissensee zijn van tevoren bekend en dat betekent dat je je trainingen daarop kun aanpassen. Het natuurijs in Nederland daarentegen komt onverwacht en daarom is het aan te raden om wekelijks naar de ijsbaan te gaan om daar te trainen. Je kunt je aansluiten bij een schaatsvereniging, daar wordt gezorgd voor een trainer die jou tips en aanwijzingen geeft om je techniek en conditie te verbeteren.

In onze winkel werken ervaren schaatsers en ex-topschaatsers. Hun tips voor het schaatsen op natuurijs hebben we verzameld en hieronder op een rij gezet:
Inline Skate Team
Klantenservice
Het Jan van der Hoorn Marathon Team heeft een mooi inline-skate seizoen achter de rug. Als team hebben wij dit seizoen de competitie om de Oomscup gereden. Het doel was - natuurlijk - om één en het liefst meerderen bij iedere wedstrijd op het podium te krijgen. En dat is gelukt. Daar was soms meer voor nodig dan teamtactiek:

Archief