Blijf op de hoogte van nieuws, ontwikkelingen en de nieuwste artikelen.
Schrijf u in voor de maandelijkse nieuwsbrief.

Mijn e-mailadres:
afmelden
Schaatshelmen in kleur
Inspiratie
De leden van uw schaatsvereniging rijden misschien al in dezelfde clubjacks, maar om de schaatsoutfit voor alle schaatsers compleet te maken kunnen wij schaats- en skatehelmen in clubkleuren verzorgen.

Wij leveren de helmen van EVO en van Cádomotus in de door u gewenste kleuren.
Nieuwsbrief januari 2018
Aanbieding
Wij wensen u een sportief en gezond 2018!
In deze nieuwsbrief: nieuwe artikelen, voorbereiding natuurijs (op de Weissensee), helmen van EVO en Cadomotus in de clubkleuren. Schaatstechniektraining op een skeelerband - hoe gaat dat in zijn werk?
Weissensee voorbereiding en tips
Uitleg
Schaatsen op natuurijs blijft voor de Nederlandse schaatser aantrekkelijk en daarom vertrekken vele schaatsers naar de Weissensee voor de Alternatieve Elfstedentocht in januari.

Hoe bereid je je voor op het schaatsen op natuurijs? De data van de tochten op de Weissensee zijn van tevoren bekend en dat betekent dat je je trainingen daarop kun aanpassen. Het natuurijs in Nederland daarentegen komt onverwacht en daarom is het aan te raden om wekelijks naar de ijsbaan te gaan om daar te trainen. Je kunt je aansluiten bij een schaatsvereniging, daar wordt gezorgd voor een trainer die jou tips en aanwijzingen geeft om je techniek en conditie te verbeteren.

In onze winkel werken ervaren schaatsers en ex-topschaatsers. Hun tips voor het schaatsen op natuurijs hebben we verzameld en hieronder op een rij gezet:
Inline Skate Team
Klantenservice
Het Jan van der Hoorn Marathon Team heeft een mooi inline-skate seizoen achter de rug. Als team hebben wij dit seizoen de competitie om de Oomscup gereden. Het doel was - natuurlijk - om één en het liefst meerderen bij iedere wedstrijd op het podium te krijgen. En dat is gelukt. Daar was soms meer voor nodig dan teamtactiek:
Onderstellen testen
Uitgelicht
In ons test center hebben we diverse onderstellen en langlaufschaatsen om te testen want schaatsers hebben speciale wensen als het om schaatsonderstellen gaat. Ben je een sprinter, langebaanschaatser of rijd je marathons? Voor elke schaatser heeft Jan van der Hoorn Schaatssport het passende onderstel.

Archief

2018