Een moment geduld aub.
Informatie avond over schaatsen op natuurijs
Klantenservice

Schaatsen op natuurijs is een fantastische belevenis! Maar hoe bereid je je voor op een tocht in Zweden, Oostenrijk of Nederland?
Er zijn een hoop handige weetjes om goed beslagen ten ijs te gaan. Op 19 november 2019 organiseren wij een informatie avond om jou hierin wegwijs te maken. Op deze avond krijg je alle do's en don'ts over materiaal, kou plan, het schaatsen op natuurijs enzovoort. Na de voorlichting krijgt je ook nog de kans om in de winkel rond te kijken en eventueel materialen aan te schaffen. Ben je geïnteresseerd? Meld je dan snel aan voor deze avond!

De avond vindt plaats bij Jan van der Hoorn schaatssport in Ter Aar, we willen iedereen graag rond 19:00 ontvangen voor een bakje koffie, thee of chocomelk

Gastsprekers
De avond wordt mede mogelijk gemaakt door Schaatsen Luleå - GARDENA Sea ice Classic, met als gastsprekers Bram Smallenbroek en Renz Rotteveel die gaan vertellen over hoe het evenement tot stand is gekomen en Peter Becker geeft de uitgebreide voorlichting over de tocht op natuurijs.