Een moment geduld aub.
Schaatssport Haarlem - Servicepunt Jan van der Hoorn
Nieuws

Schaatssport Haarlem -  Servicepunt Jan van der Hoorn topic pic
Op 25 September 2021 zal Schaatssport Haarlem de deuren van zijn winkel openen op de ijsbaan Haarlem. Schaatssport Haarlem is een servicepunt van Jan van der Hoorn. Naast het verhuurgedeelte zal er ook een winkelgedeelte komen. Eigenaren Rick en Guido van der Hoorn en bedrijfsleider Bram Smallenbroek zijn verheugd met de nieuwe locatie. “IJsbaan Haarlem is 1 van de mooiste ijsbanen van Nederland en zeker de gezelligste.” "Wij kijken uit naar een fantastische winter met veel schaatspassie."
Vernieuwbouw verhuurbedrijf met winkel
Een grote verandering die gaat plaatsvinden is dat de verhuurschaatsen in het vervolg opgehaald en teruggebracht kunnen worden aan de ijsbaan zijde. De raampartij zal omgevormd worden naar een balie. Hierdoor is er een mooie oppervlakte gerealiseerd voor een echte schaatswinkel met een mooi functioneel assortiment. Naast het langebaan en shorttrack assortiment zal er ook aandacht zijn voor ijshockey en kunstrijden. Daarnaast komt er een werkplaats waar schaatsen geslepen en gerond kunnen worden.

Schaatsen Online Reserveren
Wat nieuw is bij het verhuur gedeelte van Schaatssport Haarlem is dat schaatsers online schaatsen kunnen reserven. De schaatsen liggen dan bij aankomst klaar bij bij een aparte balie, waardoor er sneller het ijs op gegaan kan worden. Daarnaast ben je er ook zeker van dat de schaatsen in jou maat er nog zijn. Op Schaatssport Haarlem (nog in aanbouw) kunnen mensen niet alleen schaatsen huren, maar daarnaast kunnen er ook schaatsartikelen gekocht kunnen worden. Vrijwel het gehele Jan van der Hoorn assortiment is ook te koop op de website van Schaatssport Haarlem.

Vacatures Schaatswinkel en werkplaats
Schaatssport Haarlem is nog op zoek naar nieuw personeel:

- Fulltime werknemer met leidinggevende capaciteiten
- Werkplaats beheerder / slijper / ronden
- Meerdere bijbaan / oproepkrachten voor zowel de werkplaats (slijpen) als het verhuur / winkelgedeelte (vanaf 18 jaar)

Als personeelslid krijg je korting op het gehele Jan van der Hoorn assortiment en gratis onderhoud aan je schaatsen

Voel je je aangesproken en zie je het helemaal zitten om op een leuke werkplek met schaatsliefhebbers te werken stuur dan een mail naar Bram Smallenbroek
Ook voor meer informatie over de volledige vacature kun je een mail sturen naar Bram Smallenbroek