Een moment geduld aub.
De Zone3 Advance wetsuit is het perfecte pak voor iedereen die net begint met open water zwemmen of triatlon. Als alternatief is het een geweldig trainingspak als je je beste pak wilt sparen voor de wedstrijden. Het pak is ontworpen met alle belangrijke functies van Zone3 ingebouwd om te zorgen dat je snel, comfortabel en aangenaam kunt zwemmen.
Flex-Fit
De nieuwe en verbeterde Flex-Fit-indeling van het schouderpaneel zorgt voor een comfortabelere en energiezuinige training.
Free Flex
Innovatief nieuw ‘Free Flex’ voeringmateriaal dat wordt gebruikt voor de onderarmpanelen om de pasvorm onder te verbeteren en meer afstand mogelijk te maken bij elke slag, dus het uithoudingsvermogen en de zwemsnelheid verbeteren.
Nek
Nieuwe laser gesneden kraag constructie voor een comfortabelere 'soft-close' pasvorm rond de nek. Dit in combinatie met de geweldige pasvorm op het lichaam maakt het een van de meest comfortabele wetsuits op instapniveau.
Benen & heupen
Iets dikkere panelen worden geplaatst om de benen en heupen te ondersteunen en helpen de weerstand te verminderen en het zwemmen veel gemakkelijker te maken.
SpeedFlo
Het gebruik van 'SpeedFlo' -stof op 70% van het wetsuit om de weerstand door het water te minimaliseren, de snelheid te verhogen en de duurzaamheid te verbeteren. De resterende 30% is gemaakt van hoogwaardig rubberen smootskin neopreen.
Eco
Eco-vriendelijk neopreen; het gebruik van de nieuwste aarde gedolven kalk- en schrootrubberbanden helpt om het energieverbruik en de CO2-uitstoot met 200 g per pak te verminderen. Het merendeel van het neopreen productieafval wordt vervolgens terug naar de pakken gerecycled, klaar voor de volgende productie, om het afval van stortplaatsen te minimaliseren.
​​Cuffs
Zone3's met siliconen gecoate Pro-Speed ​​CuffsTM op de pols om de snelheid van het uittrekken te verhogen en zo tijd en energie te besparen. Quick Release-beenpanelen zijn ook toegevoegd voor snelle en eenvoudige uitstap voor de benen.
Hoge zichtbare manchetten, enkels en arm graphics helpen om goed op te vallen in het water.
Montage
Volledig gestikt en gelijmd voor meer flexibiliteit en comfort.
Rits
Hoogwaardige YKK-rits naar beneden waardoor het pak gemakkelijk aan- en uit te trekken is.
Dikte
De dikte is 2 mm rond de schouders en onder de armen, 3 mm op de borst en bovenrug, 4 mm op de romp, benen en zijpanelen.
Orca maattabel wetsuits heren

Inschrijfformulier wetsuit testevent 25 mei

Op zaterdag 25 mei 2019 organiseert de winkel een wetsuit testevent. Tijdens het event heeft u de ruimte om verschillende merken wetsuits te testen, waarbij per merk deskundig advies wordt gegeven welke pak het beste bij uw zwemtechniek past. De volgende merken zullen aanwezig zijn bij het event: Aqua sphere, Orca, Sailfish en Zone3. Aanschaf van de pakken op de dag zelf is mogelijk met een 10% korting als op de dag zelf wordt beslist.

Praktische informatie

Het event wordt gehouden bij de steiger van Surfclub Ter Aar

Locatie: Clubhuis Geerweg 14
Postcode: 461EA
Plaats: Ter Aar
Tijd: 10:00 t/m 13:00

Stuur een bericht

 
Dhr. Mevr.
*
Naam
*
Straat + huisnr
*
Postcode
*
Woonplaats
*
E-mailadres
*
Telefoon
Uw bericht
*
 
(Velden met een * zijn verplicht)