Een moment geduld aub.
Home
/
/ Odlo 2nd Layer M Pillon

Odlo 2nd Layer M Pillon

MaatXL
MerkOdlo
GeslachtMannen
Kleur

ProductAantal
Odlo 2nd Layer M Pillon zwart XL
60,00   € 48,00Art# 7613361295744
 
Voorraad: 1
Odlo 2nd layer M Pillon energy blauw XL
60,00   € 48,00Art# 7613361543777
 
Voorraad: 1
productafbeelding
productafbeelding
productafbeelding

Odlo 2nd Layer M Pillon

Als je lagen moet dragen voor zeer intensieve activiteiten in koude omstandigheden, is een goed presterende, sneldrogende tussenlaag een onmisbaar kledingstuk. De Pillon-tussenlaag met halve rits voldoet hier volledig aan. De geborstelde stof aan de binnenkant houdt lucht vast om de isolatie te verhogen zonder gewicht toe te voegen en voelt ook heerlijk aan op de huid. Verder wordt dankzij de sneldrogende stof transpiratie snel van het lichaam afgevoerd, wat essentieel is voor het behoud van een droog, comfortabel lichaamsklimaat in snel veranderende omstandigheden. Voeg hier lichte stretch voor een goede mobiliteit en een zoals altijd mooi design van ODLO aan toe en je hebt een hoogwaardige tussenlaag waarmee je tegen de zwaarste winterse uitdagingen bestand bent.
 

Binnenlandse verzending

Orders boven de € 100,- worden binnen Nederland gratis verzonden

Wat de artikelen in uw winkelwagen betreft, kunt u uit de volgende verzendmogelijkheden binnen Nederland kiezen:

  • Afhalen (Westkanaalweg 10e, 2461 EC Ter Aar, Nederland) => Kosteloos
  • Track en Trace verzenden via POSTNL 1 á 2 werkdagen => € 8.50*

Internationale verzending

Bestelling verzenden wij wereldwijd. De kosten hiervoor hangt af van de bestemming en het gewicht. Voor uitgebreide informatie kunt u kijken op de website van PostNL.

Aangetekend
-EUR 1 => € 21,65*
-EUR 2 => € 26,65*
-EUR 3 => € 27,95*
-WERELD => € 35,95*

*Bovenstaande bedragen zijn voor pakketten tot 5kg. Het kan voorkomen dat de door u bestelde goederen lichter zijn dan 5kg of op een goedkopere wijze verzonden kunnen worden. Mocht dit het geval zijn zullen wij eerst contact met u opnemen. Na een akkoord storten wij het teveel betaalde bedrag terug op uw rekening.

Retour informatie

U kunt artikelen binnen 14 dagen retourneren. De 14 dagen worden gerekend vanaf de dag van aflevering, tenzij er bij de aanbieding van het artikel iets anders staat vermeld. Ongebruikte, ongewenste artikelen zullen met aftrek van verzendkosten aan de klant vergoed worden.
Let u op het volgende bij het terugsturen van uw gekochte artikel:

  • Stuur het artikel altijd in de originele verpakking terug
  • Kaartjes en labels mogen niet verwijderd worden
  • Wij kunnen artikelen die gedragen, gebruikt of beschadigd zijn, of op een andere manier niet aan onze richtlijnen voldoen, niet als retourzending accepteren
  • Voeg altijd de retourbon toe, met de daarop ingevulde reden van retour

Mocht aan bovengenoemde voorwaarden niet zijn voldaan is uw aankoop een feit, zullen wij het bedrag niet crediteren en terugbetalen en de goederen aan u retourneren. Uitgebreide informatie over het retourneren kunt u vinden in onze retourbon. Deze krijgt u ook bij uw bestelling meegeleverd.