Een moment geduld aub.
Home / Viking Slijptafel portable pro

Viking Slijptafel portable pro


ProductAantal
Viking Slijptafel portable pro
€ 515,00Art# 0000051000140
 
Voorraad: 1
productafbeelding
productafbeelding
productafbeelding

Viking Slijptafel portable pro

Het meest geavanceerde slijpblok op de markt! dit super stabiele, nauwkeurige en betrouwbare blok hoort in de basis uitrusting van de echte prof. De portable pro is afgewerkt op zeer strakke toleranties zodat schaatsen op precisie geslepen kunnen worden, met minder tijdsverlies. De tafel is in mum van tijd op en af te bouwen, en blijft daarbij super stabiel! De tafel is gemakkelijk mee te nemen naar wedstrijden in een speciale op maat gemaakte koffer. In de koffer is ruimte om slijpstenen en accessoires veilig op te bergen. Welke maat stenen je ook gebruikt.
In deze professionele slijptafel worden je ijzers niet over de gehele lengte, maar in twee mee-kantelende klemmetjes geplaatst. Hiermee voorkom je een negatief effect op je bending.
De tafel is bruikbaar voor het slijpen van zowel longtrack als shorttrack ijzers, en gemakkelijk af te lezen. Het design en het product zijn van Nederlandse makelij en van de meest hoogwaardige materialen. Weer een innovatieve vinding van Viking!
 

Binnenlandse verzending

Orders boven de € 50,- worden binnen Nederland gratis verzonden

Wat de artikelen in uw winkelwagen betreft, kunt u uit de volgende verzendmogelijkheden binnen Nederland kiezen:

  • Afhalen (Westkanaalweg 10e, 2461 EC Ter Aar, Nederland) => Kosteloos
  • Track en Trace verzenden via POSTNL 1 á 2 werkdagen => € 6,95*
  • Aangetekend verzenden via TNT Express => € 8,60 (tot € 500,- verzekerd) 

Internationale verzending

Bestelling verzenden wij wereldwijd. De kosten hiervoor hangt af van de bestemming en het gewicht. Voor uitgebreide informatie kunt u kijken op de website van PostNL.

Aangetekend
-EUR 1 => € 21,65*
-EUR 2 => € 26,65*
-EUR 3 => € 27,95*
-WERELD => € 35,95*

*Bovenstaande bedragen zijn voor pakketten tot 5kg. Het kan voorkomen dat de door u bestelde goederen lichter zijn dan 5kg of op een goedkopere wijze verzonden kunnen worden. Mocht dit het geval zijn zullen wij eerst contact met u opnemen. Na een akkoord storten wij het teveel betaalde bedrag terug op uw rekening.

Retour informatie

U kunt artikelen binnen 14 dagen retourneren. De 14 dagen worden gerekend vanaf de dag van aflevering, tenzij er bij de aanbieding van het artikel iets anders staat vermeld. Ongebruikte, ongewenste artikelen zullen met aftrek van verzendkosten aan de klant vergoed worden.
Let u op het volgende bij het terugsturen van uw gekochte artikel:

  • Stuur het artikel altijd in de originele verpakking terug
  • Kaartjes en labels mogen niet verwijderd worden
  • Wij kunnen artikelen die gedragen, gebruikt of beschadigd zijn, of op een andere manier niet aan onze richtlijnen voldoen, niet als retourzending accepteren
  • Voeg altijd de retourbon toe, met de daarop ingevulde reden van retour

Mocht aan bovengenoemde voorwaarden niet zijn voldaan is uw aankoop een feit, zullen wij het bedrag niet crediteren en terugbetalen en de goederen aan u retourneren. Uitgebreide informatie over het retourneren kunt u vinden in onze retourbon. Deze krijgt u ook bij uw bestelling meegeleverd.