Een moment geduld aub.
Home / Cado Motus Rookie resizer zool

Cado Motus Rookie resizer zool

Maat:
32-34, 35-37, 38-40
Merk:
CadoMotus

ProductAantal
Cado Motus Rookie resizer 32-34
€ 55,00Art# 9500021832340
 
Voorraad: <5
Cado Motus Rookie resizer 35-37
€ 55,00Art# 9500021835370
 
Voorraad: <5
Cado Motus Rookie resizer 38-40
€ 55,00Art# 9500021838400
 
Voorraad: <5
productafbeelding
productafbeelding
productafbeelding

Cado Motus Rookie resizer zool

Eindelijk, een verstelbare boot-sizing oplossing voor skaters die hun verstelbare skates ontgroeid zijn! CadoMotus ingenieurs waarderen de bezorgdheid van ouders over de kosten van de speed boots zoals jonge skaters blijven groeien, dat is de reden waarom Cado Motus is gekomen met een binnenzool speciaal ontworpen voor inline skaters . De CadoMotus Rookie JR2 “Resizer model boot” is gekoppeld aan onze exclusieve Resizer inlegzolen om drie schoen maten te creëren, waarbij elke maat net zo netjes aansluit als de vorige. Ontworpen in 3D voor een perfecte integratie met de Rookie JR2, de Resizer zolen kunnen niet glijden of schuiven zoals standaard inlegzolen. Ze zijn ontworpen met skaters in het achterhoofd. Hun comfortabel, maar stijf genoeg om de druk over te dragen aan de carbon skate om een optimale controle over hun afzet te houden. Het achterste deel van de zool is gemaakt om de overgang van de zool naar de schoen bekleding zo glad mogelijk te maken. En ze zijn gemaakt voor de beste pasvorm, wat betekent dat ze strak in de boot zitten om blaren te voorkomen.
Maten:
S:
Geldt voor schoen maat 32, 33 in een 34 schoen
M:
Geldt voor schoen maat 35, 36 in een 37 schoen
L:
Geldt voor schoen maat 38, 39 in een 40 schoen

Het stapelen van de Resizer binnenzool maakt het aanpassing van de maat makkelijk en snel. Geen moeren of schroeven te lost te draaien, maar simpelweg een zooltje verwijderen. Elke verkleinen neemt 6.66mm van het voetbed, zodat je precies weet wanneer je een aanpassing moet maken op basis van de strakheid van de pasvorm.
 

Binnenlandse verzending

Orders boven de € 50,- worden binnen Nederland gratis verzonden

Wat de artikelen in uw winkelwagen betreft, kunt u uit de volgende verzendmogelijkheden binnen Nederland kiezen:

  • Afhalen (Westkanaalweg 10e, 2461 EC Ter Aar, Nederland) => Kosteloos
  • Track en Trace verzenden via POSTNL 1 á 2 werkdagen => € 6,95*
  • Aangetekend verzenden via TNT Express => € 8,60 (tot € 500,- verzekerd) 

Internationale verzending

Bestelling verzenden wij wereldwijd. De kosten hiervoor hangt af van de bestemming en het gewicht. Voor uitgebreide informatie kunt u kijken op de website van PostNL.

Aangetekend
-EUR 1 => € 21,65*
-EUR 2 => € 26,65*
-EUR 3 => € 27,95*
-WERELD => € 35,95*

*Bovenstaande bedragen zijn voor pakketten tot 5kg. Het kan voorkomen dat de door u bestelde goederen lichter zijn dan 5kg of op een goedkopere wijze verzonden kunnen worden. Mocht dit het geval zijn zullen wij eerst contact met u opnemen. Na een akkoord storten wij het teveel betaalde bedrag terug op uw rekening.

Retour informatie

U kunt artikelen binnen 14 dagen retourneren. De 14 dagen worden gerekend vanaf de dag van aflevering, tenzij er bij de aanbieding van het artikel iets anders staat vermeld. Ongebruikte, ongewenste artikelen zullen met aftrek van verzendkosten aan de klant vergoed worden.
Let u op het volgende bij het terugsturen van uw gekochte artikel:

  • Stuur het artikel altijd in de originele verpakking terug
  • Kaartjes en labels mogen niet verwijderd worden
  • Wij kunnen artikelen die gedragen, gebruikt of beschadigd zijn, of op een andere manier niet aan onze richtlijnen voldoen, niet als retourzending accepteren
  • Voeg altijd de retourbon toe, met de daarop ingevulde reden van retour

Mocht aan bovengenoemde voorwaarden niet zijn voldaan is uw aankoop een feit, zullen wij het bedrag niet crediteren en terugbetalen en de goederen aan u retourneren. Uitgebreide informatie over het retourneren kunt u vinden in onze retourbon. Deze krijgt u ook bij uw bestelling meegeleverd.