Een moment geduld aub.
Home / Orca Safety buoy pocket orange

Orca Safety buoy pocket orange


ProductAantal
Orca Safety buoy pocket orange
€ 69,00Art# 8434446385087
 
Voorraad: 1
productafbeelding
productafbeelding

Orca Safety buoy pocket orange

Als u op zoek bent naar een zwemhulp die u niet alleen zichtbaarder maakt in het water, maar waarmee u ook uw spullen kunt dragen terwijl u ze droog en veilig houdt, dan is deze Orca-safetyboei perfect voor u.
MATERIAAL
Nylon
OPSLAG
U kunt uw waardevolle spullen in het waterdichte compartiment van de zwemboei bewaren, zodat ze droog en veilig blijven. Het heeft ook een buitenvak, zodat u gemakkelijk voedsel kunt bereiken wanneer u het nodig hebt.
ZICHTBAARHEID
De goed zichtbare neonoranje kleur houdt je veilig omdat je zichtbaar wordt voor strandwachten en boten terwijl je in open water zwemt.
VERSTELBARE
De zwemboei past zich aan uw taille aan, zodat uw zwemprestaties of -stijl niet worden beperkt.
LET OP:
deze boei is GEEN levensreddend middel. Zwemmen in open water is een gevaarlijke sport. Zwem nooit alleen en neem altijd een levensreddend apparaat mee of met uw zwemgroep.
 

Binnenlandse verzending

Orders boven de € 50,- worden binnen Nederland gratis verzonden

Wat de artikelen in uw winkelwagen betreft, kunt u uit de volgende verzendmogelijkheden binnen Nederland kiezen:

  • Afhalen (Westkanaalweg 10e, 2461 EC Ter Aar, Nederland) => Kosteloos
  • Track en Trace verzenden via POSTNL 1 á 2 werkdagen => € 6,95*
  • Aangetekend verzenden via TNT Express => € 8,60 (tot € 500,- verzekerd) 

Internationale verzending

Bestelling verzenden wij wereldwijd. De kosten hiervoor hangt af van de bestemming en het gewicht. Voor uitgebreide informatie kunt u kijken op de website van PostNL.

Aangetekend
-EUR 1 => € 21,65*
-EUR 2 => € 26,65*
-EUR 3 => € 27,95*
-WERELD => € 35,95*

*Bovenstaande bedragen zijn voor pakketten tot 5kg. Het kan voorkomen dat de door u bestelde goederen lichter zijn dan 5kg of op een goedkopere wijze verzonden kunnen worden. Mocht dit het geval zijn zullen wij eerst contact met u opnemen. Na een akkoord storten wij het teveel betaalde bedrag terug op uw rekening.

Retour informatie

U kunt artikelen binnen 14 dagen retourneren. De 14 dagen worden gerekend vanaf de dag van aflevering, tenzij er bij de aanbieding van het artikel iets anders staat vermeld. Ongebruikte, ongewenste artikelen zullen met aftrek van verzendkosten aan de klant vergoed worden.
Let u op het volgende bij het terugsturen van uw gekochte artikel:

  • Stuur het artikel altijd in de originele verpakking terug
  • Kaartjes en labels mogen niet verwijderd worden
  • Wij kunnen artikelen die gedragen, gebruikt of beschadigd zijn, of op een andere manier niet aan onze richtlijnen voldoen, niet als retourzending accepteren
  • Voeg altijd de retourbon toe, met de daarop ingevulde reden van retour

Mocht aan bovengenoemde voorwaarden niet zijn voldaan is uw aankoop een feit, zullen wij het bedrag niet crediteren en terugbetalen en de goederen aan u retourneren. Uitgebreide informatie over het retourneren kunt u vinden in onze retourbon. Deze krijgt u ook bij uw bestelling meegeleverd.